__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: seninde kandilin mübarek olsun, hayrola uykun mu var Genişletmek için tıkla ... uykum yok da yarına önemli işlerim var
- SerkeŞ -' Alıntı: seninde kandilin mübarek olsun, hayrola uykun mu var Genişletmek için tıkla ... uykum yok da yarına önemli işlerim var
pro.engineer Üye Pondusss' Alıntı: ismin neydi Osman mı Murat mı Genişletmek için tıkla ... ooooooooo büyük ayıp
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: biliyorum magickey var, virtualkey var ama oyun içinden kendimiz ayarlasak daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... Dokunmatik oyunlara altta klavye ekleyebiliyorum ama bu her oyuna farklı tuş atama olmaz
- SerkeŞ -' Alıntı: biliyorum magickey var, virtualkey var ama oyun içinden kendimiz ayarlasak daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... Dokunmatik oyunlara altta klavye ekleyebiliyorum ama bu her oyuna farklı tuş atama olmaz
Amaru Shady Üye sürmenaj6169' Alıntı: ooooooooo büyük ayıp Genişletmek için tıkla ... uyku sarhoşuydum
SHS Üye Elektr0' Alıntı: akıyorum demiş - espiri tam yerine yerleşmiş zaten artık arşiv oldu Genişletmek için tıkla ... arşiv mi olusturuyorsun
Elektr0' Alıntı: akıyorum demiş - espiri tam yerine yerleşmiş zaten artık arşiv oldu Genişletmek için tıkla ... arşiv mi olusturuyorsun
pro.engineer Üye - SerkeŞ -' Alıntı: biliyorum magickey var, virtualkey var ama oyun içinden kendimiz ayarlasak daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: biliyorum magickey var, virtualkey var ama oyun içinden kendimiz ayarlasak daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
SHS Üye __xXx__' Alıntı: uykum yok da yarına önemli işlerim var Genişletmek için tıkla ... hayırlı işler
SHS Üye Pondusss' Alıntı: naber Genişletmek için tıkla ... iyidır senden ---------- Eklendi @ 01:53:31 ---------- Yazıldı @ 01:52:48 ---------- sürmenaj6169' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben söyleyim mi
Pondusss' Alıntı: naber Genişletmek için tıkla ... iyidır senden ---------- Eklendi @ 01:53:31 ---------- Yazıldı @ 01:52:48 ---------- sürmenaj6169' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben söyleyim mi
Amaru Shady Üye hasan, www.maxicep.com/symbian-s60v3-siste...abilecek-dosyalar-ve-aciklamalari-622082.html Şunlardan bi tanesini şuraya yaz, merak ettim ---------- Eklendi @ 01:56:11 ---------- Yazıldı @ 01:55:41 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyidır senden ---------- Eklendi @ 01:53:31 ---------- Yazıldı @ 01:52:48 ---------- ben söyleyim mi Genişletmek için tıkla ... iyi iyi sen
hasan, www.maxicep.com/symbian-s60v3-siste...abilecek-dosyalar-ve-aciklamalari-622082.html Şunlardan bi tanesini şuraya yaz, merak ettim ---------- Eklendi @ 01:56:11 ---------- Yazıldı @ 01:55:41 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyidır senden ---------- Eklendi @ 01:53:31 ---------- Yazıldı @ 01:52:48 ---------- ben söyleyim mi Genişletmek için tıkla ... iyi iyi sen
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: arşiv mi olusturuyorsun Genişletmek için tıkla ... yani işte biz yazıyoruz yazdıklarız sayfa sayfa arşiv olup gidiyor
- SerkeŞ -' Alıntı: arşiv mi olusturuyorsun Genişletmek için tıkla ... yani işte biz yazıyoruz yazdıklarız sayfa sayfa arşiv olup gidiyor
pro.engineer Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyidır senden ---------- Eklendi @ 01:53:31 ---------- Yazıldı @ 01:52:48 ---------- ben söyleyim mi Genişletmek için tıkla ... o cezalı
- SerkeŞ -' Alıntı: iyidır senden ---------- Eklendi @ 01:53:31 ---------- Yazıldı @ 01:52:48 ---------- ben söyleyim mi Genişletmek için tıkla ... o cezalı
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: hasan, www.maxicep.com/symbian-s60v3-siste...abilecek-dosyalar-ve-aciklamalari-622082.html Şunlardan bi tanesini şuraya yaz, merak ettim ---------- Eklendi @ 01:56:11 ---------- Yazıldı @ 01:55:41 ---------- iyi iyi sen Genişletmek için tıkla ... Hafıza kartı ikonu ekleme cache taşıma,pro.larla ile ilgili kullanılan bikaç ayar telefon açılırken ışık yüksekliği ne kadar olacak nokia yazısı kapatılsın mi açılış ses yüksekliği vb.
Pondusss' Alıntı: hasan, www.maxicep.com/symbian-s60v3-siste...abilecek-dosyalar-ve-aciklamalari-622082.html Şunlardan bi tanesini şuraya yaz, merak ettim ---------- Eklendi @ 01:56:11 ---------- Yazıldı @ 01:55:41 ---------- iyi iyi sen Genişletmek için tıkla ... Hafıza kartı ikonu ekleme cache taşıma,pro.larla ile ilgili kullanılan bikaç ayar telefon açılırken ışık yüksekliği ne kadar olacak nokia yazısı kapatılsın mi açılış ses yüksekliği vb.
SHS Üye Pondusss' Alıntı: hasan, www.maxicep.com/symbian-s60v3-siste...abilecek-dosyalar-ve-aciklamalari-622082.html Şunlardan bi tanesini şuraya yaz, merak ettim ---------- Eklendi @ 01:56:11 ---------- Yazıldı @ 01:55:41 ---------- iyi iyi sen Genişletmek için tıkla ... bitmez ---------- Eklendi @ 01:59:18 ---------- Yazıldı @ 01:58:40 ---------- sürmenaj6169' Alıntı: o cezalı Genişletmek için tıkla ... senin telefonun neydi
Pondusss' Alıntı: hasan, www.maxicep.com/symbian-s60v3-siste...abilecek-dosyalar-ve-aciklamalari-622082.html Şunlardan bi tanesini şuraya yaz, merak ettim ---------- Eklendi @ 01:56:11 ---------- Yazıldı @ 01:55:41 ---------- iyi iyi sen Genişletmek için tıkla ... bitmez ---------- Eklendi @ 01:59:18 ---------- Yazıldı @ 01:58:40 ---------- sürmenaj6169' Alıntı: o cezalı Genişletmek için tıkla ... senin telefonun neydi
Hasan Üye furkan ben sana yarın ayarlarım bi kaç tane dosya Sen uğraşma bence Telefonun ram 55ten 30inmesin sonra
furkan ben sana yarın ayarlarım bi kaç tane dosya Sen uğraşma bence Telefonun ram 55ten 30inmesin sonra
pro.engineer Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bitmez ---------- Eklendi @ 01:59:18 ---------- Yazıldı @ 01:58:40 ---------- senin telefonun neydi Genişletmek için tıkla ... n79 abi ---------- Eklendi @ 02:01:33 ---------- Yazıldı @ 02:00:27 ---------- Hasan ben bugün denedim onları bi kaç tanesi çalıştı sadece
- SerkeŞ -' Alıntı: bitmez ---------- Eklendi @ 01:59:18 ---------- Yazıldı @ 01:58:40 ---------- senin telefonun neydi Genişletmek için tıkla ... n79 abi ---------- Eklendi @ 02:01:33 ---------- Yazıldı @ 02:00:27 ---------- Hasan ben bugün denedim onları bi kaç tanesi çalıştı sadece
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: furkan ben sana yarın ayarlarım bi kaç tane dosya Sen uğraşma bence Telefonun ram 55ten 30inmesin sonra Genişletmek için tıkla ... peki Hasan ---------- Eklendi @ 02:02:37 ---------- Yazıldı @ 02:02:06 ---------- Elektr0' Alıntı: iyi geceler gençlik yarın okul var Genişletmek için tıkla ... benim de var
Hasan' Alıntı: furkan ben sana yarın ayarlarım bi kaç tane dosya Sen uğraşma bence Telefonun ram 55ten 30inmesin sonra Genişletmek için tıkla ... peki Hasan ---------- Eklendi @ 02:02:37 ---------- Yazıldı @ 02:02:06 ---------- Elektr0' Alıntı: iyi geceler gençlik yarın okul var Genişletmek için tıkla ... benim de var