Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun Genişletmek için tıkla ... Senin de metin naber
- SerkeŞ -' Alıntı: kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun Genişletmek için tıkla ... Senin de metin naber
Amaru Shady Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Arkadaşlar , istanbuldayım . İşlerden ötürü girmeye fırsatım olmuyor ... En yakın zaman görüşeceğiz inşallah ... İyi bakın kendinize ... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ali abi hem buraya hem Istanbul'a
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Arkadaşlar , istanbuldayım . İşlerden ötürü girmeye fırsatım olmuyor ... En yakın zaman görüşeceğiz inşallah ... İyi bakın kendinize ... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ali abi hem buraya hem Istanbul'a
Hasan Üye Şu anda 52 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 48 misafir) Hasan, Pondusss+ ---------- Eklendi @ 23:32:59 ---------- Yazıldı @ 23:32:18 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Arkadaşlar , istanbuldayım . İşlerden ötürü girmeye fırsatım olmuyor ... En yakın zaman görüşeceğiz inşallah ... İyi bakın kendinize ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin ali abi..
Şu anda 52 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 48 misafir) Hasan, Pondusss+ ---------- Eklendi @ 23:32:59 ---------- Yazıldı @ 23:32:18 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Arkadaşlar , istanbuldayım . İşlerden ötürü girmeye fırsatım olmuyor ... En yakın zaman görüşeceğiz inşallah ... İyi bakın kendinize ... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin ali abi..
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Şu anda 52 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 48 misafir) Hasan, Pondusss+ Genişletmek için tıkla ... bunları yazmakla uğraşma Hasan'ım ---------- Eklendi @ 00:36:02 ---------- Yazıldı @ 00:33:09 ----------
Hasan' Alıntı: Şu anda 52 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 48 misafir) Hasan, Pondusss+ Genişletmek için tıkla ... bunları yazmakla uğraşma Hasan'ım ---------- Eklendi @ 00:36:02 ---------- Yazıldı @ 00:33:09 ----------
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Arkadaşlar , istanbuldayım . İşlerden ötürü girmeye fırsatım olmuyor ... En yakın zaman görüşeceğiz inşallah ... İyi bakın kendinize ... Genişletmek için tıkla ... Soyleseydin ya seni karsilardilar
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten selamünaleyküm ... Arkadaşlar , istanbuldayım . İşlerden ötürü girmeye fırsatım olmuyor ... En yakın zaman görüşeceğiz inşallah ... İyi bakın kendinize ... Genişletmek için tıkla ... Soyleseydin ya seni karsilardilar
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Misafir dolu bugün nedense Genişletmek için tıkla ... üyeler gitti şimdi de
Hasan Üye Şu anda 46 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 40 misafir) Hasan, Pondusss+, .SeRDaR., hacibektas Yavaş yavaş geliyorlar
Şu anda 46 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 40 misafir) Hasan, Pondusss+, .SeRDaR., hacibektas Yavaş yavaş geliyorlar
Amaru Shady Üye artık bunu kullanmaktan vazgeçin ---------- Eklendi @ 00:46:04 ---------- Yazıldı @ 00:45:19 ---------- Hasan' Alıntı: Şu anda 46 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 40 misafir) Hasan, Pondusss+, .SeRDaR., hacibektas Yavaş yavaş geliyorlar Genişletmek için tıkla ... hâlâ konuşan yok
artık bunu kullanmaktan vazgeçin ---------- Eklendi @ 00:46:04 ---------- Yazıldı @ 00:45:19 ---------- Hasan' Alıntı: Şu anda 46 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 40 misafir) Hasan, Pondusss+, .SeRDaR., hacibektas Yavaş yavaş geliyorlar Genişletmek için tıkla ... hâlâ konuşan yok
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: neyse gençler iki kelam edelim hazır büyükler yokken Genişletmek için tıkla ... eurovision izleyen var mı ---------- Eklendi @ 00:52:04 ---------- Yazıldı @ 00:51:05 ---------- ben izlemedim de
- SerkeŞ -' Alıntı: neyse gençler iki kelam edelim hazır büyükler yokken Genişletmek için tıkla ... eurovision izleyen var mı ---------- Eklendi @ 00:52:04 ---------- Yazıldı @ 00:51:05 ---------- ben izlemedim de
SHS Üye Pondusss' Alıntı: eurovision izleyen var mı Genişletmek için tıkla ... ben sadece sonunu gördüm aha bu sene Türkiye yok mu derken altın bileti kaptik
Pondusss' Alıntı: eurovision izleyen var mı Genişletmek için tıkla ... ben sadece sonunu gördüm aha bu sene Türkiye yok mu derken altın bileti kaptik
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap selamünaleyküm dostlar. hayırlı kandiller. Pondusss' Alıntı: artık bunu kullanmaktan vazgeçin Genişletmek için tıkla ... ben vazgeçemem. seviyorum
selamünaleyküm dostlar. hayırlı kandiller. Pondusss' Alıntı: artık bunu kullanmaktan vazgeçin Genişletmek için tıkla ... ben vazgeçemem. seviyorum