.SeRDaR. Üye selam ---------- Eklendi @ 01:03:48 ---------- Yazıldı @ 01:03:08 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayır olsun. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hosgeldin.
selam ---------- Eklendi @ 01:03:48 ---------- Yazıldı @ 01:03:08 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayır olsun. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hosgeldin.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayır olsun. Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam Üstad'ım hoşgeldin ---------- Eklendi @ 01:04:36 ---------- Yazıldı @ 01:03:54 ---------- sen de hoşgeldin Serdar
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayır olsun. Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam Üstad'ım hoşgeldin ---------- Eklendi @ 01:04:36 ---------- Yazıldı @ 01:03:54 ---------- sen de hoşgeldin Serdar
.SeRDaR. Üye ---------- Eklendi @ 01:06:04 ---------- Yazıldı @ 01:05:12 ---------- L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler.... herkese selamlar.... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hosgeldin.
---------- Eklendi @ 01:06:04 ---------- Yazıldı @ 01:05:12 ---------- L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler.... herkese selamlar.... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hosgeldin.
L-LumieRe Üye hoşbuldum... sende hoş geldin gökçen abim... nasılsın ? iyi geceler hidayet abi nasılsın ?
.SeRDaR. Üye Eykul' Alıntı: Iyi geceler herkeze. Allah a emanet olun. Birkac saat sonra uyanmam lazim nasil olucaksa o Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. Allah kolaylık versin.
Eykul' Alıntı: Iyi geceler herkeze. Allah a emanet olun. Birkac saat sonra uyanmam lazim nasil olucaksa o Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. Allah kolaylık versin.
Emrgncy Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler.... herkese selamlar.... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Hasan'ım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ---------- Eklendi @ 01:10:56 ---------- Yazıldı @ 01:09:55 ---------- Eykul' Alıntı: Iyi geceler herkeze. Allah a emanet olun. Birkac saat sonra uyanmam lazim nasil olucaksa o Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler.... herkese selamlar.... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Hasan'ım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ---------- Eklendi @ 01:10:56 ---------- Yazıldı @ 01:09:55 ---------- Eykul' Alıntı: Iyi geceler herkeze. Allah a emanet olun. Birkac saat sonra uyanmam lazim nasil olucaksa o Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
OttomaN TigeR Üye .SeRDaR.' Alıntı: selam ---------- Eklendi @ 01:03:48 ---------- Yazıldı @ 01:03:08 ---------- aleykum selam hosgeldin. Genişletmek için tıkla ... nasılsın serdar paşa? ---------- Eklendi @ 01:11:59 ---------- Yazıldı @ 01:11:10 ---------- Emrgncy112' Alıntı: ve aleykum selam Üstad'ım hoşgeldin ---------- Eklendi @ 01:04:36 ---------- Yazıldı @ 01:03:54 ---------- sen de hoşgeldin Serdar Genişletmek için tıkla ... Refikim bugün yorulmadın sanırım
.SeRDaR.' Alıntı: selam ---------- Eklendi @ 01:03:48 ---------- Yazıldı @ 01:03:08 ---------- aleykum selam hosgeldin. Genişletmek için tıkla ... nasılsın serdar paşa? ---------- Eklendi @ 01:11:59 ---------- Yazıldı @ 01:11:10 ---------- Emrgncy112' Alıntı: ve aleykum selam Üstad'ım hoşgeldin ---------- Eklendi @ 01:04:36 ---------- Yazıldı @ 01:03:54 ---------- sen de hoşgeldin Serdar Genişletmek için tıkla ... Refikim bugün yorulmadın sanırım
Emrgncy Üye Bana da müsade arkadaşlar sabah erken kalkacam daha namaz kılmadım Herkese hayırlı geceler
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler.... herkese selamlar.... Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Hasan ben de yeni geldim isabet oldu.
L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler.... herkese selamlar.... Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Hasan ben de yeni geldim isabet oldu.
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsın serdar paşa? ---------- Eklendi @ 01:11:59 ---------- Yazıldı @ 01:11:10 ---------- Refikim bugün yorulmadın sanırım Genişletmek için tıkla ... Tam kaçıyordum Üsatad'ım
OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsın serdar paşa? ---------- Eklendi @ 01:11:59 ---------- Yazıldı @ 01:11:10 ---------- Refikim bugün yorulmadın sanırım Genişletmek için tıkla ... Tam kaçıyordum Üsatad'ım
.SeRDaR. Üye Emrgncy112' Alıntı: Bana da müsade arkadaşlar sabah erken kalkacam daha namaz kılmadım Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler allah kabul etsin.
Emrgncy112' Alıntı: Bana da müsade arkadaşlar sabah erken kalkacam daha namaz kılmadım Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler allah kabul etsin.
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Hasan ben de yeni geldim isabet oldu. Genişletmek için tıkla ... off abi off... sms lerime cevap aldım ve yine terslendim.
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Hasan ben de yeni geldim isabet oldu. Genişletmek için tıkla ... off abi off... sms lerime cevap aldım ve yine terslendim.
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Bana da müsade arkadaşlar sabah erken kalkacam daha namaz kılmadım Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler refikim. Allah'a emanet ol.
Emrgncy112' Alıntı: Bana da müsade arkadaşlar sabah erken kalkacam daha namaz kılmadım Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler refikim. Allah'a emanet ol.
L-LumieRe Üye Emrgncy112' Alıntı: Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abii. iyi geceler eykul
Emrgncy112' Alıntı: Herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abii. iyi geceler eykul
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: off abi off... sms lerime cevap aldım ve yine terslendim. Genişletmek için tıkla ... yapma ya... ---------- Eklendi @ 01:16:43 ---------- Yazıldı @ 01:16:24 ---------- naza çekiyor olmasın.
L-LumieRe' Alıntı: off abi off... sms lerime cevap aldım ve yine terslendim. Genişletmek için tıkla ... yapma ya... ---------- Eklendi @ 01:16:43 ---------- Yazıldı @ 01:16:24 ---------- naza çekiyor olmasın.