-efşan Üye Gülmemelisin Serdar. ---------- Eklendi @ 00:26:08 ---------- Yazıldı @ 00:25:32 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Allah'a emanet ol, sanada iyi geceler bro yat gari: sende Genişletmek için tıkla ... azcık daha konu açayım bro. Bitirmem gereken konular var.
Gülmemelisin Serdar. ---------- Eklendi @ 00:26:08 ---------- Yazıldı @ 00:25:32 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Allah'a emanet ol, sanada iyi geceler bro yat gari: sende Genişletmek için tıkla ... azcık daha konu açayım bro. Bitirmem gereken konular var.
SHS Üye .SeRDaR.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 03:27:37 ---------- Yazıldı @ 03:26:28 ---------- TheM-CK' Alıntı: Gülmemelisin Serdar. ---------- Eklendi @ 00:26:08 ---------- Yazıldı @ 00:25:32 ---------- azcık daha konu açayım bro. Bitirmem gereken konular var. Genişletmek için tıkla ... peki bitirince rahat edersin
.SeRDaR.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 03:27:37 ---------- Yazıldı @ 03:26:28 ---------- TheM-CK' Alıntı: Gülmemelisin Serdar. ---------- Eklendi @ 00:26:08 ---------- Yazıldı @ 00:25:32 ---------- azcık daha konu açayım bro. Bitirmem gereken konular var. Genişletmek için tıkla ... peki bitirince rahat edersin
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ---------- Eklendi @ 03:27:37 ---------- Yazıldı @ 03:26:28 ---------- peki bitirince rahat edersin Genişletmek için tıkla ... Namaza kadar boş durmayayım dedim ---------- Eklendi @ 00:29:09 ---------- Yazıldı @ 00:28:33 ---------- .SeRDaR.' Alıntı: size iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Gidiyor musun? Nereye? Ne zaman? Niçin? Yoksa beğenmiyor musun biz?
- SerkeŞ -' Alıntı: ---------- Eklendi @ 03:27:37 ---------- Yazıldı @ 03:26:28 ---------- peki bitirince rahat edersin Genişletmek için tıkla ... Namaza kadar boş durmayayım dedim ---------- Eklendi @ 00:29:09 ---------- Yazıldı @ 00:28:33 ---------- .SeRDaR.' Alıntı: size iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Gidiyor musun? Nereye? Ne zaman? Niçin? Yoksa beğenmiyor musun biz?
-efşan Üye .SeRDaR.' Alıntı: benim sabaha kadar yolum var. Yapmam gereken işlerim var. Genişletmek için tıkla ... Ne iş
.SeRDaR.' Alıntı: benim sabaha kadar yolum var. Yapmam gereken işlerim var. Genişletmek için tıkla ... Ne iş
Emrgncy Üye Selamun aleykum Canlar ---------- Eklendi @ 00:45:13 ---------- Yazıldı @ 00:42:14 ---------- kimsecikler yok mu ---------- Eklendi @ 00:45:51 ---------- Yazıldı @ 00:45:13 ---------- kimsecikler yok mu
Selamun aleykum Canlar ---------- Eklendi @ 00:45:13 ---------- Yazıldı @ 00:42:14 ---------- kimsecikler yok mu ---------- Eklendi @ 00:45:51 ---------- Yazıldı @ 00:45:13 ---------- kimsecikler yok mu
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Canlar ---------- Eklendi @ 00:45:13 ---------- Yazıldı @ 00:42:14 ---------- kimsecikler yok mu ---------- Eklendi @ 00:45:51 ---------- Yazıldı @ 00:45:13 ---------- kimsecikler yok mu Genişletmek için tıkla ... aleykum selaaaaaam naber yaa hele sukur
Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum Canlar ---------- Eklendi @ 00:45:13 ---------- Yazıldı @ 00:42:14 ---------- kimsecikler yok mu ---------- Eklendi @ 00:45:51 ---------- Yazıldı @ 00:45:13 ---------- kimsecikler yok mu Genişletmek için tıkla ... aleykum selaaaaaam naber yaa hele sukur
Emrgncy Üye Pondusss' Alıntı: yok galiba abi. Ben de şimdi çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Furkan
Pondusss' Alıntı: yok galiba abi. Ben de şimdi çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Furkan
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: aleykum selaaaaaam naber yaa hele sukur Genişletmek için tıkla ... iyilik çok şükür senden ne haber, sınavlar nasıl gidiyor bu arada benim bağlantda sorun var her an gidebilir
Eykul' Alıntı: aleykum selaaaaaam naber yaa hele sukur Genişletmek için tıkla ... iyilik çok şükür senden ne haber, sınavlar nasıl gidiyor bu arada benim bağlantda sorun var her an gidebilir
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: iyilik çok şükür senden ne haber, sınavlar nasıl gidiyor bu arada benim bağlantda sorun var her an gidebilir Genişletmek için tıkla ... Isler hafifledi galiba? Sukur... Sinavlarda yorucu ya ne diyeyim oldurucu hatta
Emrgncy112' Alıntı: iyilik çok şükür senden ne haber, sınavlar nasıl gidiyor bu arada benim bağlantda sorun var her an gidebilir Genişletmek için tıkla ... Isler hafifledi galiba? Sukur... Sinavlarda yorucu ya ne diyeyim oldurucu hatta