Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

mservank

Üye
Düğün vardı ya kafamı şişirdiler oldum olası düğümleri sevmem.
Hiç bir şeyde anlamadık alerji olduk üstüne bir de.
Senin tanıdığın yok köyde veya başka şehirde farklılık olsun gez toz.

Salihyet

Üye

nbr praetor ? nick'in anlamı ne ?
ve bu gün kadıköyde oyunununu sahnelenecek, eğer nasip olursa ali abiyi kapıp izlemeye gelmeyi çok isterim.. bakalım, nasip, kademe atladım, salonda çalışmam lazım..

Praetor

Emekli Yönetici
Uzatmadan özetlemek gerekirse Praetor bir Magistra çeşidi
Diyeceksin ki o ne? Eski Roma'da her dönem İmparatorluk yaşanmadı! Şimdikine benzer demokrasimsi cumhuriyetimsi zamanları da oldu!.. İşte o dönemde devleti yönetenlere magistra deniyordu! Bu magistralar belli süreler içinde değişir (koltuklarına yapışmaz) ve para almazlardı! Devleti idare etmek bir şeref-onur meselesiydi yani... Şimdiki zamanda en çok özendiğim olaydır... Keşke devlet görevlileri para almasalar, onur, şeref görevi olarak bakabilseler...

Neyse, kaptırdığım zaman uzatıyorum işte salihcim Sonuçta Praetor da o dönemde hukuk işleriyle ilgilenen devlet adamıydı... Bir nevi adalet bakanı gibi... 282yi tahmin etmek de zor değil, t9da "ata"

--------------- Ekleme ---------------

Beklerim oyunuma ama gelecekseniz biraz erken gelmeye çalışın, malum bedava olduğundan o akşam halkımız tiyatrosever olacak

Kademe atlayıp salonda çalışma olayını ise pek anlamadım

çok isterdim gelmeyi ama çok zor ayrıca yeri değil ama leiche ismin nasıl okunuyo leçe dicem ama Salih'e öyle dediği için kızdın leş mi dicez

DiaBLoS

Admin
Kesin olmamakla beraber ben..

bu arada cümleten selamünaleykum....

CEREN

Üye
vealeyküm selam
ya bugün gıçık bi günmü banamı öyle geliyor

xkadir61

Üye
iyigeceler dedik.
gittim sandınız dimi
malesef yarın çalışıyorum o yüzden uyumam lazım.

canmir

Üye
yanlız deilsiniz arkadaşlar bende burdayım nede olsa artık işsizim erken kalkmama gerek yok takılırız hep beraber

DiaBLoS

Admin
Hadi herkese iyi geceler.iyi forumlar.

saygıLar