-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayım, sizden ayrılmak bana koysada pardon beni üzsede artık yatmalıyım, kendinize iyi bakın selamette kalın iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: Bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayım, sizden ayrılmak bana koysada pardon beni üzsede artık yatmalıyım, kendinize iyi bakın selamette kalın iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin abi.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Sağolasın abi. Ben çıkayım o zaman Çalışmam gerek. Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin kardeşim selamette kal...
TheM-CK' Alıntı: Sağolasın abi. Ben çıkayım o zaman Çalışmam gerek. Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin kardeşim selamette kal...
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: tekrar selam Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin. Biz de tam çıkıyorduk ---------- Eklendi @ 22:44:48 ---------- Yazıldı @ 22:44:29 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Kolay gelsin kardeşim selamette kal... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Abim.
Pondusss' Alıntı: tekrar selam Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin. Biz de tam çıkıyorduk ---------- Eklendi @ 22:44:48 ---------- Yazıldı @ 22:44:29 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Kolay gelsin kardeşim selamette kal... Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Abim.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Hoşgeldin. Biz de tam çıkıyorduk ---------- Eklendi @ 22:44:48 ---------- Yazıldı @ 22:44:29 ---------- Sağolasın Abim. Genişletmek için tıkla ... Aynen... Neyse iyi geceler tekrardan...
TheM-CK' Alıntı: Hoşgeldin. Biz de tam çıkıyorduk ---------- Eklendi @ 22:44:48 ---------- Yazıldı @ 22:44:29 ---------- Sağolasın Abim. Genişletmek için tıkla ... Aynen... Neyse iyi geceler tekrardan...
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aynen... Neyse iyi geceler tekrardan... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Aynen... Neyse iyi geceler tekrardan... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Abi
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: ben de geçerken selam vermek istemiştim. Uykum geldi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Allah rahatlık versin...
Pondusss' Alıntı: ben de geçerken selam vermek istemiştim. Uykum geldi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Allah rahatlık versin...
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: cümleten selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Arda. Kimse kalmadı galiba. Ben de şimdi çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz elveda hoşçakal bay bay
__xXx__' Alıntı: cümleten selamun aleykum millet nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Arda. Kimse kalmadı galiba. Ben de şimdi çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz elveda hoşçakal bay bay
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: iyi geceler Arda. Kimse kalmadı galiba. Ben de şimdi çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz elveda hoşçakal bay bay Genişletmek için tıkla ... güle güle iyi geceler
Pondusss' Alıntı: iyi geceler Arda. Kimse kalmadı galiba. Ben de şimdi çıkıyorum kendine iyi bak görüşürüz elveda hoşçakal bay bay Genişletmek için tıkla ... güle güle iyi geceler