OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Sen gelmeee. dun alintilari karistiriyorum demistin ---------- Eklendi @ 00:13:04 ---------- Yazıldı @ 00:12:04 ---------- Biz de ikisini birden kutlariz Genişletmek için tıkla ... 2 taşla 1 kuş yani
Eykul' Alıntı: Sen gelmeee. dun alintilari karistiriyorum demistin ---------- Eklendi @ 00:13:04 ---------- Yazıldı @ 00:12:04 ---------- Biz de ikisini birden kutlariz Genişletmek için tıkla ... 2 taşla 1 kuş yani
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: k.bakmayın 3saatlik uykuyla duruyorum bu arada parti falan yok Genişletmek için tıkla ... Bugün Uyuma Boşver Konuşuruk
- SerkeŞ -' Alıntı: k.bakmayın 3saatlik uykuyla duruyorum bu arada parti falan yok Genişletmek için tıkla ... Bugün Uyuma Boşver Konuşuruk
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: k.bakmayın 3saatlik uykuyla duruyorum bu arada parti falan yok Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun.
- SerkeŞ -' Alıntı: k.bakmayın 3saatlik uykuyla duruyorum bu arada parti falan yok Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun.
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: k.bakmayın 3saatlik uykuyla duruyorum bu arada parti falan yok Genişletmek için tıkla ... Ya ben yapiyorum party yi Metin hayirdir neden uyumadin?
- SerkeŞ -' Alıntı: k.bakmayın 3saatlik uykuyla duruyorum bu arada parti falan yok Genişletmek için tıkla ... Ya ben yapiyorum party yi Metin hayirdir neden uyumadin?
SHS Üye By_GaBLiN' Alıntı: Bugün Uyuma Boşver Konuşuruk Genişletmek için tıkla ... bu sabah 6da yattım 9da kalktım dün uyumadım yani, bugün dayanırmıyım bilmiyorum ---------- Eklendi @ 01:19:58 ---------- Yazıldı @ 01:19:00 ---------- Eykul' Alıntı: Ya ben yapiyorum party yi Metin hayirdir neden uyumadin? Genişletmek için tıkla ... hayal kurun ama gerçek sanmayın diye dedim
By_GaBLiN' Alıntı: Bugün Uyuma Boşver Konuşuruk Genişletmek için tıkla ... bu sabah 6da yattım 9da kalktım dün uyumadım yani, bugün dayanırmıyım bilmiyorum ---------- Eklendi @ 01:19:58 ---------- Yazıldı @ 01:19:00 ---------- Eykul' Alıntı: Ya ben yapiyorum party yi Metin hayirdir neden uyumadin? Genişletmek için tıkla ... hayal kurun ama gerçek sanmayın diye dedim
Amaru Shady Üye Eykul' Alıntı: Sen gelmeee. dun alintilari karistiriyorum demistin ---------- Eklendi @ 00:13:04 ---------- Yazıldı @ 00:12:04 ---------- Biz de ikisini birden kutlariz Genişletmek için tıkla ... ben değildim o
Eykul' Alıntı: Sen gelmeee. dun alintilari karistiriyorum demistin ---------- Eklendi @ 00:13:04 ---------- Yazıldı @ 00:12:04 ---------- Biz de ikisini birden kutlariz Genişletmek için tıkla ... ben değildim o
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsın abi. Genişletmek için tıkla ... iyiyim seni sormalı. yine nöbetteyim. şöyle bir uğrayım dedim
OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsın abi. Genişletmek için tıkla ... iyiyim seni sormalı. yine nöbetteyim. şöyle bir uğrayım dedim
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: iyiyim seni sormalı. yine nöbetteyim. şöyle bir uğrayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın abi, iyi nöbetler. ---------- Eklendi @ 01:27:27 ---------- Yazıldı @ 01:26:15 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: ama hayalde sınırsız yiyebilirsin Genişletmek için tıkla ... çok doğru, öyleyse yin gari.
Vatron' Alıntı: iyiyim seni sormalı. yine nöbetteyim. şöyle bir uğrayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın abi, iyi nöbetler. ---------- Eklendi @ 01:27:27 ---------- Yazıldı @ 01:26:15 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: ama hayalde sınırsız yiyebilirsin Genişletmek için tıkla ... çok doğru, öyleyse yin gari.
By_GaBLiN Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bu sabah 6da yattım 9da kalktım dün uyumadım yani, bugün dayanırmıyım bilmiyorum ---------- Eklendi @ 01:19:58 ---------- Yazıldı @ 01:19:00 ---------- hayal kurun ama gerçek sanmayın diye dedim Genişletmek için tıkla ... Dayan Bak Bugün Hep Burdayım Allah İzin Verirse Canım Sıkılmasın
- SerkeŞ -' Alıntı: bu sabah 6da yattım 9da kalktım dün uyumadım yani, bugün dayanırmıyım bilmiyorum ---------- Eklendi @ 01:19:58 ---------- Yazıldı @ 01:19:00 ---------- hayal kurun ama gerçek sanmayın diye dedim Genişletmek için tıkla ... Dayan Bak Bugün Hep Burdayım Allah İzin Verirse Canım Sıkılmasın
papakudioflu Emekli Yönetici Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) papakudioflu, By_GaBLiN, Vatron, sürmenaj6169, Hasan, S3RS3Ri ottoman tiger
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) papakudioflu, By_GaBLiN, Vatron, sürmenaj6169, Hasan, S3RS3Ri ottoman tiger
Amaru Shady Üye papakudioflu' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) papakudioflu, By_GaBLiN, Vatron, sürmenaj6169, Hasan, S3RS3Ri Genişletmek için tıkla ... ben de varım özlemişim bunu
papakudioflu' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 1 misafir) papakudioflu, By_GaBLiN, Vatron, sürmenaj6169, Hasan, S3RS3Ri Genişletmek için tıkla ... ben de varım özlemişim bunu
OttomaN TigeR Üye Beni göremiyor musun? Abi. ---------- Eklendi @ 01:31:26 ---------- Yazıldı @ 01:30:21 ---------- Çelişki var!
Beni göremiyor musun? Abi. ---------- Eklendi @ 01:31:26 ---------- Yazıldı @ 01:30:21 ---------- Çelişki var!
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Beni göremiyor musun? Abi. ---------- Eklendi @ 01:31:26 ---------- Yazıldı @ 01:30:21 ---------- Çelişki var! Genişletmek için tıkla ... seni uzun zamandır göremedim gökçen özlettin kendini
OttomaN TigeR' Alıntı: Beni göremiyor musun? Abi. ---------- Eklendi @ 01:31:26 ---------- Yazıldı @ 01:30:21 ---------- Çelişki var! Genişletmek için tıkla ... seni uzun zamandır göremedim gökçen özlettin kendini
SHS Üye By_GaBLiN' Alıntı: Dayan Bak Bugün Hep Burdayım Allah İzin Verirse Canım Sıkılmasın Genişletmek için tıkla ... peki arada kafamı duşa sokarım
By_GaBLiN' Alıntı: Dayan Bak Bugün Hep Burdayım Allah İzin Verirse Canım Sıkılmasın Genişletmek için tıkla ... peki arada kafamı duşa sokarım