-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben iyiyimde siz yine köpürmüşsünüz Genişletmek için tıkla ... Adam klavyeyi silah sanıyor kardeşim.
- SerkeŞ -' Alıntı: ben iyiyimde siz yine köpürmüşsünüz Genişletmek için tıkla ... Adam klavyeyi silah sanıyor kardeşim.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Samsun la ne olacak. Gelecen mi? Genişletmek için tıkla ... ne oldu tırstın mı?
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ne oldu tırstın mı? Genişletmek için tıkla ... Öldüm korkudan.. Gelsen ne olacak la. Sanal değil real burası..
OttomaN TigeR' Alıntı: ne oldu tırstın mı? Genişletmek için tıkla ... Öldüm korkudan.. Gelsen ne olacak la. Sanal değil real burası..
OttomaN TigeR Üye bizim silaha ihtiyacımız yok şükür bileğimiz yeter evelallah. ---------- Eklendi @ 01:57:13 ---------- Yazıldı @ 01:56:39 ---------- TheM-CK' Alıntı: Öldüm korkudan.. Gelsen ne olacak la. Sanal değil real burası.. Genişletmek için tıkla ... ver la adresi ver
bizim silaha ihtiyacımız yok şükür bileğimiz yeter evelallah. ---------- Eklendi @ 01:57:13 ---------- Yazıldı @ 01:56:39 ---------- TheM-CK' Alıntı: Öldüm korkudan.. Gelsen ne olacak la. Sanal değil real burası.. Genişletmek için tıkla ... ver la adresi ver
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bizim silaha ihtiyacımız yok şükür bileğimiz yeter evelallah. Genişletmek için tıkla ... Sonra... Bırak bu klavye delikanlılığını..
OttomaN TigeR' Alıntı: bizim silaha ihtiyacımız yok şükür bileğimiz yeter evelallah. Genişletmek için tıkla ... Sonra... Bırak bu klavye delikanlılığını..
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aga sakin ama hani düzelmişti aranız noldu da bozuldu, off forumda tartışma bitmiyor Genişletmek için tıkla ... adam diye konuşuyoruz birde şunla
- SerkeŞ -' Alıntı: aga sakin ama hani düzelmişti aranız noldu da bozuldu, off forumda tartışma bitmiyor Genişletmek için tıkla ... adam diye konuşuyoruz birde şunla
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bizim silaha ihtiyacımız yok şükür bileğimiz yeter evelallah. ---------- Eklendi @ 01:57:13 ---------- Yazıldı @ 01:56:39 ---------- ver la adresi ver Genişletmek için tıkla ... Git işine bee. Senle kaybedecek vaktim yok benim.
OttomaN TigeR' Alıntı: bizim silaha ihtiyacımız yok şükür bileğimiz yeter evelallah. ---------- Eklendi @ 01:57:13 ---------- Yazıldı @ 01:56:39 ---------- ver la adresi ver Genişletmek için tıkla ... Git işine bee. Senle kaybedecek vaktim yok benim.
L-LumieRe Üye TheM-CK' Alıntı: Tekrar hoşgeldin Hasan. Senin eski kullanıcı adın falan var mıydı? Genişletmek için tıkla ... evet var hayalet2741
TheM-CK' Alıntı: Tekrar hoşgeldin Hasan. Senin eski kullanıcı adın falan var mıydı? Genişletmek için tıkla ... evet var hayalet2741
SHS Üye __xXx__' Alıntı: abiler lütfen tartışmayın sakin olun Genişletmek için tıkla ... napıcaz bunlar iyice kötüye gidiyor
__xXx__' Alıntı: abiler lütfen tartışmayın sakin olun Genişletmek için tıkla ... napıcaz bunlar iyice kötüye gidiyor
Amaru Shady Üye ben gidiyorum iyi geceler. Gökçen abi ve Cengiz abi, bi küçük sözü deyip geçmeyin ve barışın. En azından tartışmayı bırakın
ben gidiyorum iyi geceler. Gökçen abi ve Cengiz abi, bi küçük sözü deyip geçmeyin ve barışın. En azından tartışmayı bırakın
-efşan Üye L-LumieRe' Alıntı: evet var hayalet2741 Genişletmek için tıkla ... Ya sen şu 51 hasan ile aynı zamanda gelmiştin değil mi? ---------- Eklendi @ 23:00:30 ---------- Yazıldı @ 22:59:01 ---------- Pondusss' Alıntı: ben gidiyorum iyi geceler. Gökçen abi ve Cengiz abi, bi küçük sözü deyip geçmeyin ve barışın. En azından tartışmayı bırakın Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Furkan.
L-LumieRe' Alıntı: evet var hayalet2741 Genişletmek için tıkla ... Ya sen şu 51 hasan ile aynı zamanda gelmiştin değil mi? ---------- Eklendi @ 23:00:30 ---------- Yazıldı @ 22:59:01 ---------- Pondusss' Alıntı: ben gidiyorum iyi geceler. Gökçen abi ve Cengiz abi, bi küçük sözü deyip geçmeyin ve barışın. En azından tartışmayı bırakın Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Furkan.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Git işine bee. Senle kaybedecek vaktim yok benim. Genişletmek için tıkla ... kaşınma oğlum.
TheM-CK' Alıntı: Git işine bee. Senle kaybedecek vaktim yok benim. Genişletmek için tıkla ... kaşınma oğlum.
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: kaşınma oğlum. Genişletmek için tıkla ... Sen mi kaşıyacaksın? Yahu git diyorum gitmiyor..
OttomaN TigeR' Alıntı: kaşınma oğlum. Genişletmek için tıkla ... Sen mi kaşıyacaksın? Yahu git diyorum gitmiyor..
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Ya sen şu 51 hasan ile aynı zamanda gelmiştin değil mi? ---------- Eklendi @ 23:00:30 ---------- Yazıldı @ 22:59:01 ---------- İyi geceler Furkan. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi.
TheM-CK' Alıntı: Ya sen şu 51 hasan ile aynı zamanda gelmiştin değil mi? ---------- Eklendi @ 23:00:30 ---------- Yazıldı @ 22:59:01 ---------- İyi geceler Furkan. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi.
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: ben gidiyorum iyi geceler. Gökçen abi ve Cengiz abi, bi küçük sözü deyip geçmeyin ve barışın. En azından tartışmayı bırakın Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim senin sözünü her zaman dinlerim. ---------- Eklendi @ 02:03:35 ---------- Yazıldı @ 02:02:45 ---------- TheM-CK' Alıntı: Sen mi kaşıyacaksın? Yahu git diyorum gitmiyor.. Genişletmek için tıkla ... la senin ağzını yerim ben.
Pondusss' Alıntı: ben gidiyorum iyi geceler. Gökçen abi ve Cengiz abi, bi küçük sözü deyip geçmeyin ve barışın. En azından tartışmayı bırakın Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim senin sözünü her zaman dinlerim. ---------- Eklendi @ 02:03:35 ---------- Yazıldı @ 02:02:45 ---------- TheM-CK' Alıntı: Sen mi kaşıyacaksın? Yahu git diyorum gitmiyor.. Genişletmek için tıkla ... la senin ağzını yerim ben.
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: tamam kardeşim senin sözünü her zaman dinlerim. ---------- Eklendi @ 02:03:35 ---------- Yazıldı @ 02:02:45 ---------- la senin ağzını yerim ben. Genişletmek için tıkla ... O ne idi öyle yahu
OttomaN TigeR' Alıntı: tamam kardeşim senin sözünü her zaman dinlerim. ---------- Eklendi @ 02:03:35 ---------- Yazıldı @ 02:02:45 ---------- la senin ağzını yerim ben. Genişletmek için tıkla ... O ne idi öyle yahu