SHS Üye __xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım sagolasin yahu millet gökçen reis ahmet abi ali kemal abi nerdeler göremedim onları Genişletmek için tıkla ... kaçtılar senden önce ama tekrar gelirler ---------- Eklendi @ 00:52:22 ---------- Yazıldı @ 00:50:55 ---------- Elektr0' Alıntı: sen kendin mi begendin Genişletmek için tıkla ... evet ama takıntım yok
__xXx__' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım sagolasin yahu millet gökçen reis ahmet abi ali kemal abi nerdeler göremedim onları Genişletmek için tıkla ... kaçtılar senden önce ama tekrar gelirler ---------- Eklendi @ 00:52:22 ---------- Yazıldı @ 00:50:55 ---------- Elektr0' Alıntı: sen kendin mi begendin Genişletmek için tıkla ... evet ama takıntım yok
SHS Üye __xXx__' Alıntı: maşallah forum yine kalabalık olmuş mesajlara yetişemiyom Genişletmek için tıkla ... şimdi rahat çünkü kimse kalmadı
__xXx__' Alıntı: maşallah forum yine kalabalık olmuş mesajlara yetişemiyom Genişletmek için tıkla ... şimdi rahat çünkü kimse kalmadı
SHS Üye __xXx__' Alıntı: aynen Genişletmek için tıkla ... bende yatıyorum, sende yat gari hadi iyi geceler
__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: hadi ben gittim iyi gecelerr herkeseee Genişletmek için tıkla ... sağol sana da ---------- Eklendi @ 00:15:31 ---------- Yazıldı @ 00:14:53 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: bende yatıyorum, sende yat gari hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hadi sana da iyi geceler
Elektr0' Alıntı: hadi ben gittim iyi gecelerr herkeseee Genişletmek için tıkla ... sağol sana da ---------- Eklendi @ 00:15:31 ---------- Yazıldı @ 00:14:53 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: bende yatıyorum, sende yat gari hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hadi sana da iyi geceler