Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: Aleykum selam. Naber furkan'ım Genişletmek için tıkla ... sağol Hasan sen?
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: iyilik allaha şükür sizlerden ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... iyi iyi sen
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: A.S hos geldınz. Naslsınz Genişletmek için tıkla ... Sağol adaş ben iyiyim sen nasılsın ?
L-LumieRe' Alıntı: A.S hos geldınz. Naslsınz Genişletmek için tıkla ... Sağol adaş ben iyiyim sen nasılsın ?
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: sağol Hasan sen? Genişletmek için tıkla ... ıyıdır ıyı ne olsun.. Bu gece burdayım valla bakaym sarj ne kadar dayanacak... Saol Arda bende ıyıyım tşkler
Pondusss' Alıntı: sağol Hasan sen? Genişletmek için tıkla ... ıyıdır ıyı ne olsun.. Bu gece burdayım valla bakaym sarj ne kadar dayanacak... Saol Arda bende ıyıyım tşkler
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyıdır ıyı ne olsun.. Bu gece burdayım valla bakaym sarj ne kadar dayanacak... Saol Arda bende ıyıyım tşkler Genişletmek için tıkla ... ben de yarın sabah Bursa'ya gideceğim ne kadar dayanirsam
L-LumieRe' Alıntı: ıyıdır ıyı ne olsun.. Bu gece burdayım valla bakaym sarj ne kadar dayanacak... Saol Arda bende ıyıyım tşkler Genişletmek için tıkla ... ben de yarın sabah Bursa'ya gideceğim ne kadar dayanirsam
L-LumieRe Üye Hasan' Alıntı: Sağol adaş ben iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim tşk adaşım pc nasil?
Hasan' Alıntı: Sağol adaş ben iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim tşk adaşım pc nasil?
L-LumieRe Üye By_GaBLiN' Alıntı: Merhabalar kimler var Genişletmek için tıkla ... oo Oğuz Bey'im nasılsın
Hasan Üye L-LumieRe' Alıntı: iyiyim tşk adaşım pc nasil? Genişletmek için tıkla ... Evde yatıyor hastalandı Kabloda sorun çıktı değiştireceğiz yarın ---------- Eklendi @ 23:41:51 ---------- Yazıldı @ 23:41:07 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Merhabalar kimler var Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin oğuz
L-LumieRe' Alıntı: iyiyim tşk adaşım pc nasil? Genişletmek için tıkla ... Evde yatıyor hastalandı Kabloda sorun çıktı değiştireceğiz yarın ---------- Eklendi @ 23:41:51 ---------- Yazıldı @ 23:41:07 ---------- By_GaBLiN' Alıntı: Merhabalar kimler var Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin oğuz