SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Esta'ğfurullah kardeşim. Nazım Hikmet. Genişletmek için tıkla ... çok seviyorsun galiba
TheM-CK' Alıntı: Esta'ğfurullah kardeşim. Nazım Hikmet. Genişletmek için tıkla ... çok seviyorsun galiba
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: çok seviyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Üstadım. Saygım ve sevgim sonsuz.. ---------- Eklendi @ 21:35:07 ---------- Yazıldı @ 21:34:40 ---------- x-scarface' Alıntı: iyi aksamlar (bizim burda daha gece başlamadı ondan) abiler, ablalar ve kardeşler.. Genişletmek için tıkla ... Sanada kardeşim.
- SerkeŞ -' Alıntı: çok seviyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... Üstadım. Saygım ve sevgim sonsuz.. ---------- Eklendi @ 21:35:07 ---------- Yazıldı @ 21:34:40 ---------- x-scarface' Alıntı: iyi aksamlar (bizim burda daha gece başlamadı ondan) abiler, ablalar ve kardeşler.. Genişletmek için tıkla ... Sanada kardeşim.
SHS Üye x-scarface' Alıntı: iyi aksamlar (bizim burda daha gece başlamadı ondan) abiler, ablalar ve kardeşler.. Genişletmek için tıkla ... sizin ora nere
x-scarface' Alıntı: iyi aksamlar (bizim burda daha gece başlamadı ondan) abiler, ablalar ve kardeşler.. Genişletmek için tıkla ... sizin ora nere
[ENGİN] Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim
x-scarface Üye aranızda duyanınız mutlaka vardır ama ben bugün bi söz duydum çok anlamlı ve hoş geldi izin verirseniz paylaşmak istiyorum ve paylasıyorum 'sen layık değilken tomurcuk kadar aşka. sana kim verir bir gül bahçesi benden başka..' ---------- Eklendi @ 00:39:04 ---------- Yazıldı @ 00:38:30 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: sizin ora nere Genişletmek için tıkla ... alanya
aranızda duyanınız mutlaka vardır ama ben bugün bi söz duydum çok anlamlı ve hoş geldi izin verirseniz paylaşmak istiyorum ve paylasıyorum 'sen layık değilken tomurcuk kadar aşka. sana kim verir bir gül bahçesi benden başka..' ---------- Eklendi @ 00:39:04 ---------- Yazıldı @ 00:38:30 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: sizin ora nere Genişletmek için tıkla ... alanya
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim aman irtibatı koparmayalım
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeşim aman irtibatı koparmayalım
SHS Üye x-scarface' Alıntı: aranızda duyanınız mutlaka vardır ama ben bugün bi söz duydum çok anlamlı ve hoş geldi izin verirseniz paylaşmak istiyorum ve paylasıyorum 'sen layık değilken tomurcuk kadar aşka. sana kim verir bir gül bahçesi benden başka..' ---------- Eklendi @ 00:39:04 ---------- Yazıldı @ 00:38:30 ---------- alanya Genişletmek için tıkla ... bende sandım yurtdışı ---------- Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:40:47 ---------- [ENGİN];4700231' Alıntı: hoşbulduk kardeşim Genişletmek için tıkla ... nasılsın abi?
x-scarface' Alıntı: aranızda duyanınız mutlaka vardır ama ben bugün bi söz duydum çok anlamlı ve hoş geldi izin verirseniz paylaşmak istiyorum ve paylasıyorum 'sen layık değilken tomurcuk kadar aşka. sana kim verir bir gül bahçesi benden başka..' ---------- Eklendi @ 00:39:04 ---------- Yazıldı @ 00:38:30 ---------- alanya Genişletmek için tıkla ... bende sandım yurtdışı ---------- Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:40:47 ---------- [ENGİN];4700231' Alıntı: hoşbulduk kardeşim Genişletmek için tıkla ... nasılsın abi?
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende sandım yurtdışı ---------- Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:40:47 ---------- nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... Ben kesin yurt dışıdır diye sormadım bile
- SerkeŞ -' Alıntı: bende sandım yurtdışı ---------- Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:40:47 ---------- nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... Ben kesin yurt dışıdır diye sormadım bile
Emrgncy Üye TheM-CK' Alıntı: Şükürler olsun abim. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Allah razı olsun
TheM-CK' Alıntı: Şükürler olsun abim. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Allah razı olsun
x-scarface Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende sandım yurtdışı Genişletmek için tıkla ... yok gece hayatı mevzusu
Emrgncy Üye [ENGİN];4700247' Alıntı: hoşbulduk kardeşim aman irtibatı koparmayalım Genişletmek için tıkla ... irtibatı ben değil avea koparıyor abi, Az kaldı yakında geri kaçacağım turkcell'e
[ENGİN];4700247' Alıntı: hoşbulduk kardeşim aman irtibatı koparmayalım Genişletmek için tıkla ... irtibatı ben değil avea koparıyor abi, Az kaldı yakında geri kaçacağım turkcell'e
-efşan Üye Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ederim Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Rabbim daim eylesin abim.
Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ederim Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Rabbim daim eylesin abim.
x-scarface Üye TheM-CK' Alıntı: Ben kesin yurt dışıdır diye sormadım bile Genişletmek için tıkla ... bende diyorum niye sormuyorlar ters biseymi söyledim acaba
TheM-CK' Alıntı: Ben kesin yurt dışıdır diye sormadım bile Genişletmek için tıkla ... bende diyorum niye sormuyorlar ters biseymi söyledim acaba
x-scarface Üye TheM-CK' Alıntı: Rabbim daim eylesin abim. Genişletmek için tıkla ... amin ---------- Eklendi @ 00:47:19 ---------- Yazıldı @ 00:46:44 ---------- Cezzbedici3' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayırlı olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam cümlemize
TheM-CK' Alıntı: Rabbim daim eylesin abim. Genişletmek için tıkla ... amin ---------- Eklendi @ 00:47:19 ---------- Yazıldı @ 00:46:44 ---------- Cezzbedici3' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayırlı olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam cümlemize
SHS Üye Cezzbedici3' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayırlı olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam seninde abi
Cezzbedici3' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayırlı olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam seninde abi
-efşan Üye Cezzbedici3' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayırlı olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selâm kardeş. Hoş gelmişsin. Nasılsın? ---------- Eklendi @ 21:49:04 ---------- Yazıldı @ 21:48:15 ---------- x-scarface' Alıntı: bende diyorum niye sormuyorlar ters biseymi söyledim acaba Genişletmek için tıkla ...
Cezzbedici3' Alıntı: Selamün Aleyküm geceniz hayırlı olsun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selâm kardeş. Hoş gelmişsin. Nasılsın? ---------- Eklendi @ 21:49:04 ---------- Yazıldı @ 21:48:15 ---------- x-scarface' Alıntı: bende diyorum niye sormuyorlar ters biseymi söyledim acaba Genişletmek için tıkla ...