AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam gardaş hoşgeldin nasılsın... Genişletmek için tıkla ... 16 saatlik yoğun tempo çalışmanın içinden çıkmış gibiyim sen nasıl oldun Gökçen
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam gardaş hoşgeldin nasılsın... Genişletmek için tıkla ... 16 saatlik yoğun tempo çalışmanın içinden çıkmış gibiyim sen nasıl oldun Gökçen
papakudioflu Emekli Yönetici tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hosgeldin iyidir sen nasilsin
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hosgeldin iyidir sen nasilsin
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Hüsnü Can... İyiyim sen nasılsın...
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Hüsnü Can... İyiyim sen nasılsın...
SHS Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim seni gördük iyi olduk sen nasılsın?
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam kardeşim seni gördük iyi olduk sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: galatasaraylılari tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler gardaş sağolasın...
AHMED...' Alıntı: galatasaraylılari tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler gardaş sağolasın...
J_JoKeR_R Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler, karnımızı doyurduk sohbet ediyoruz. Buyurmaz mısın?: Genişletmek için tıkla ... saol yeni yedim
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler, karnımızı doyurduk sohbet ediyoruz. Buyurmaz mısın?: Genişletmek için tıkla ... saol yeni yedim
[ENGİN] Üye Pondusss' Alıntı: ne dediğini anlamadım ama hemşeriyiz Genişletmek için tıkla ... toprağım güzelmiş deyince fındıklı'damıydın diye sormuştum
Pondusss' Alıntı: ne dediğini anlamadım ama hemşeriyiz Genişletmek için tıkla ... toprağım güzelmiş deyince fındıklı'damıydın diye sormuştum
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: 16 saatlik yoğun tempo çalışmanın içinden çıkmış gibiyim sen nasıl oldun Gökçen Genişletmek için tıkla ... Bu gün biraz daha hafifledim çok şükür. Yarın tamamen dinlenirsem hiç bir şeyim kalmaz inşallah... Senin işler yolunda inşallah bir sıkıntı yok değil mi?
AHMED...' Alıntı: 16 saatlik yoğun tempo çalışmanın içinden çıkmış gibiyim sen nasıl oldun Gökçen Genişletmek için tıkla ... Bu gün biraz daha hafifledim çok şükür. Yarın tamamen dinlenirsem hiç bir şeyim kalmaz inşallah... Senin işler yolunda inşallah bir sıkıntı yok değil mi?
VKUCUKSAHİN Üye Malamadrı' Alıntı: s'a beyler Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoş geldin Haa bu arada Mantı var beyler buyrun isterseniz
Malamadrı' Alıntı: s'a beyler Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoş geldin Haa bu arada Mantı var beyler buyrun isterseniz