Elektr0 Üye bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler...
bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler...
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: tşk ler seni seviyok bil bunu ... Genişletmek için tıkla ... ben sevmiyom
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Bir şiir Tek bir şiir yazmalıyım Uyağı rüzgâr olan Yağmura bürünmüş soluğu Bir gün Tek bir gün kalmalı Benden kalacaksa geriye Bir öpüş tadı dudağımda Ve bir öpüş tadında Olmalı o şiir de
Bir şiir Tek bir şiir yazmalıyım Uyağı rüzgâr olan Yağmura bürünmüş soluğu Bir gün Tek bir gün kalmalı Benden kalacaksa geriye Bir öpüş tadı dudağımda Ve bir öpüş tadında Olmalı o şiir de
SHS Üye Elektr0' Alıntı: bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... kendine iyi bak
Elektr0' Alıntı: bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... kendine iyi bak
Hasan Üye Elektr0' Alıntı: bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler... Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler... Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: koşup bir yere varamadığım koşu bandı üzerinde koşmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla ... iyi olmuyor abi o bizzat ayakların toprağa değecek öle koşacaksın
OttomaN TigeR' Alıntı: koşup bir yere varamadığım koşu bandı üzerinde koşmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla ... iyi olmuyor abi o bizzat ayakların toprağa değecek öle koşacaksın
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: eyvallah. uykum yok ama biraz hastayım. o da beni güçsüz düşürüyor. Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin inşallah tez zamanda atlatırsin.
Vatron' Alıntı: eyvallah. uykum yok ama biraz hastayım. o da beni güçsüz düşürüyor. Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin inşallah tez zamanda atlatırsin.
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sağol biraderim kederimiz kalmıycak inşallah, güzel günler görücez beraber.. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Biraderim.
- SerkeŞ -' Alıntı: sağol biraderim kederimiz kalmıycak inşallah, güzel günler görücez beraber.. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Biraderim.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... e daha yeni geldim yahu. olmadı ki şimdi
Elektr0' Alıntı: bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... e daha yeni geldim yahu. olmadı ki şimdi
.Murat. Üye temporay' Alıntı: iyi geceler beyler nasılsınız? ben ve benim sevgilim olduğunu iddaa eden şu karıyla geldik buraya merhaba de bakalım kızzzzzz abilerine Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler kardeşim milletin telaşı var görmüyor bizi
temporay' Alıntı: iyi geceler beyler nasılsınız? ben ve benim sevgilim olduğunu iddaa eden şu karıyla geldik buraya merhaba de bakalım kızzzzzz abilerine Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler kardeşim milletin telaşı var görmüyor bizi
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler... Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: bu gece benden de bu kadar dostlar abiler kardeşler canlar applecılar samsungcular androidciler.. vb vb.. iyi geceler... Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: bu arada mobilim yalnız şu smiley leri nasıl yapacağız bilen biri var mi?[/QUOTE www.maxicep.com/maxicep-forum-kurallari.html) Genişletmek için tıkla ...
sürmenaj6169' Alıntı: bu arada mobilim yalnız şu smiley leri nasıl yapacağız bilen biri var mi?[/QUOTE www.maxicep.com/maxicep-forum-kurallari.html) Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye temporay' Alıntı: sanada iyi geceler kardeşim milletin telaşı var görmüyor bizi Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma kardeşim. Hoş geldin. Nasılsın?
temporay' Alıntı: sanada iyi geceler kardeşim milletin telaşı var görmüyor bizi Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma kardeşim. Hoş geldin. Nasılsın?