Emrgncy Üye Hasan' Alıntı: 112acil meslek ney ¿?¿ Genişletmek için tıkla ... Satan ım ben hasan ticaretle uğraşıyorum
Hasan' Alıntı: 112acil meslek ney ¿?¿ Genişletmek için tıkla ... Satan ım ben hasan ticaretle uğraşıyorum
Elektr0 Üye Emrgncy112' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... sorunlarım var benim devam et abi sen
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Çok yorgunum beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın. Kubbeli, çınarlı mavi bir liman. Beni o limana çikaramazsın... 01.07.1957 Nazım Hikmet Gökçen Abime... Genişletmek için tıkla ... şeklini koydun yine maşallah ama benden hayır yok bu gece sanırım.
TheM-CK' Alıntı: Çok yorgunum beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın. Kubbeli, çınarlı mavi bir liman. Beni o limana çikaramazsın... 01.07.1957 Nazım Hikmet Gökçen Abime... Genişletmek için tıkla ... şeklini koydun yine maşallah ama benden hayır yok bu gece sanırım.
-efşan Üye Geçip gitmiş günler gelin rakı için sarhoş olun ıslıkla bir şeyler çalın geberiyorum kederden. İlerdeki güzel günler beni görmeyecek onlar bari selam yollasınlar geberiyorum kederden. Başladığım bugünkü gün yarıda kalabilirsin, geceye varmadan yahut çok büyük olabilirsin. 06.02.1958 Nazım Hikmet Buda Metin Biraderime...
Geçip gitmiş günler gelin rakı için sarhoş olun ıslıkla bir şeyler çalın geberiyorum kederden. İlerdeki güzel günler beni görmeyecek onlar bari selam yollasınlar geberiyorum kederden. Başladığım bugünkü gün yarıda kalabilirsin, geceye varmadan yahut çok büyük olabilirsin. 06.02.1958 Nazım Hikmet Buda Metin Biraderime...
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Tanımadıklarım, tanımayanlar.. Kendinizi-kendimizi tanıtsakta bir memnun olsak olmaz mı acaba? Genişletmek için tıkla ... adım ömer yaşm 19 bende ankaradan katılıyorum
TheM-CK' Alıntı: Tanımadıklarım, tanımayanlar.. Kendinizi-kendimizi tanıtsakta bir memnun olsak olmaz mı acaba? Genişletmek için tıkla ... adım ömer yaşm 19 bende ankaradan katılıyorum
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: şeklini koydun yine maşallah ama benden hayır yok bu gece sanırım. Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah abim şekil ne hacet senin yanında.. Hediye eyledim sana...
OttomaN TigeR' Alıntı: şeklini koydun yine maşallah ama benden hayır yok bu gece sanırım. Genişletmek için tıkla ... Esta'ğfurullah abim şekil ne hacet senin yanında.. Hediye eyledim sana...
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: evet, yine nöbet Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun başka ne deyim uykun gelirse haber ver açarız hemen.
Vatron' Alıntı: evet, yine nöbet Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun başka ne deyim uykun gelirse haber ver açarız hemen.
Elektr0 Üye Emrgncy112' Alıntı: Telefon uyarı veriyor Arkadaşlar kapanmadan hepinize Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... tşk ler seni seviyok bil bunu ...
Emrgncy112' Alıntı: Telefon uyarı veriyor Arkadaşlar kapanmadan hepinize Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... tşk ler seni seviyok bil bunu ...
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: adım ömer yaşm 19 bende ankaradan katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum kardeşim..
sürmenaj6169' Alıntı: adım ömer yaşm 19 bende ankaradan katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum kardeşim..
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Geçip gitmiş günler gelin rakı için sarhoş olun ıslıkla bir şeyler çalın geberiyorum kederden. İlerdeki güzel günler beni görmeyecek onlar bari selam yollasınlar geberiyorum kederden. Başladığım bugünkü gün yarıda kalabilirsin, geceye varmadan yahut çok büyük olabilirsin. 06.02.1958 Nazım Hikmet Buda Metin Biraderime... Genişletmek için tıkla ... sağol biraderim kederimiz kalmıycak inşallah, güzel günler görücez beraber..
TheM-CK' Alıntı: Geçip gitmiş günler gelin rakı için sarhoş olun ıslıkla bir şeyler çalın geberiyorum kederden. İlerdeki güzel günler beni görmeyecek onlar bari selam yollasınlar geberiyorum kederden. Başladığım bugünkü gün yarıda kalabilirsin, geceye varmadan yahut çok büyük olabilirsin. 06.02.1958 Nazım Hikmet Buda Metin Biraderime... Genişletmek için tıkla ... sağol biraderim kederimiz kalmıycak inşallah, güzel günler görücez beraber..
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Telefon uyarı veriyor Arkadaşlar kapanmadan hepinize Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler refikim.
Emrgncy112' Alıntı: Telefon uyarı veriyor Arkadaşlar kapanmadan hepinize Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler refikim.
.Murat. Üye iyi geceler beyler nasılsınız? ben ve benim sevgilim olduğunu iddaa eden şu karıyla geldik buraya merhaba de bakalım kızzzzzz abilerine
iyi geceler beyler nasılsınız? ben ve benim sevgilim olduğunu iddaa eden şu karıyla geldik buraya merhaba de bakalım kızzzzzz abilerine
Hasan Üye opera mini yine sapıttı en eski mesajları veya başka bi konuya yazdığım mesajları direk buraya atıyor
opera mini yine sapıttı en eski mesajları veya başka bi konuya yazdığım mesajları direk buraya atıyor
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun başka ne deyim uykun gelirse haber ver açarız hemen. Genişletmek için tıkla ... eyvallah. uykum yok ama biraz hastayım. o da beni güçsüz düşürüyor.
OttomaN TigeR' Alıntı: hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun başka ne deyim uykun gelirse haber ver açarız hemen. Genişletmek için tıkla ... eyvallah. uykum yok ama biraz hastayım. o da beni güçsüz düşürüyor.
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Memnun oldum kardeşim.. Genişletmek için tıkla ... eyvallah seni de tanıyalım istersen ben yeniyim zaten iki haftadır falan burdayım
TheM-CK' Alıntı: Memnun oldum kardeşim.. Genişletmek için tıkla ... eyvallah seni de tanıyalım istersen ben yeniyim zaten iki haftadır falan burdayım
SHS Üye Emrgncy112' Alıntı: Telefon uyarı veriyor Arkadaşlar kapanmadan hepinize Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... peki
Emrgncy112' Alıntı: Telefon uyarı veriyor Arkadaşlar kapanmadan hepinize Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... peki
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: abi nereye koşuyon böle hayırdır... Genişletmek için tıkla ... koşup bir yere varamadığım koşu bandı üzerinde koşmaya çalışıyorum.
Elektr0' Alıntı: abi nereye koşuyon böle hayırdır... Genişletmek için tıkla ... koşup bir yere varamadığım koşu bandı üzerinde koşmaya çalışıyorum.