__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: ne var ne yok arda görüşmeyeli nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... pek iyi gitmiyor be abi bu aralar pek sıkıntılıyim
AHMED...' Alıntı: ne var ne yok arda görüşmeyeli nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... pek iyi gitmiyor be abi bu aralar pek sıkıntılıyim
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: aynen bende servisteyim Genişletmek için tıkla ... gidiyor musun geliyor musun ---------- Eklendi @ 00:34:04 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsade hepinize iyi geceler. Allah'a emanet kalın. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allaha emanet ol kardeşim sorun yok demi ---------- Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:04 ---------- __xXx__' Alıntı: pek iyi gitmiyor be abi bu aralar pek sıkıntılıyim Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun kardeşim hayırdır ne sıkıntısı
m542tf' Alıntı: aynen bende servisteyim Genişletmek için tıkla ... gidiyor musun geliyor musun ---------- Eklendi @ 00:34:04 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsade hepinize iyi geceler. Allah'a emanet kalın. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allaha emanet ol kardeşim sorun yok demi ---------- Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:04 ---------- __xXx__' Alıntı: pek iyi gitmiyor be abi bu aralar pek sıkıntılıyim Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun kardeşim hayırdır ne sıkıntısı
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsade hepinize iyi geceler. Allah'a emanet kalın. Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 00:35:58 ---------- Yazıldı @ 00:35:17 ---------- AHMED...' Alıntı: gidiyor musun geliyor musun ---------- Eklendi @ 00:34:04 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- iyi geceler Allaha emanet ol kardeşim sorun yok demi ---------- Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:04 ---------- Allah yardımcın olsun kardeşim hayırdır ne sıkıntısı Genişletmek için tıkla ... eve gidiyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsade hepinize iyi geceler. Allah'a emanet kalın. Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 00:35:58 ---------- Yazıldı @ 00:35:17 ---------- AHMED...' Alıntı: gidiyor musun geliyor musun ---------- Eklendi @ 00:34:04 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- iyi geceler Allaha emanet ol kardeşim sorun yok demi ---------- Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:04 ---------- Allah yardımcın olsun kardeşim hayırdır ne sıkıntısı Genişletmek için tıkla ... eve gidiyorum
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: gidiyor musun geliyor musun ---------- Eklendi @ 00:34:04 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- iyi geceler Allaha emanet ol kardeşim sorun yok demi Genişletmek için tıkla ... bugün biraz bitap düştüm. Çok yoğundu dinlenmem lazım kardeşim. O yüzden erken yatıyorum.
AHMED...' Alıntı: gidiyor musun geliyor musun ---------- Eklendi @ 00:34:04 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- iyi geceler Allaha emanet ol kardeşim sorun yok demi Genişletmek için tıkla ... bugün biraz bitap düştüm. Çok yoğundu dinlenmem lazım kardeşim. O yüzden erken yatıyorum.
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: gidiyor musun geliyor musun ---------- Eklendi @ 00:34:04 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- iyi geceler Allaha emanet ol kardeşim sorun yok demi ---------- Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:04 ---------- Allah yardımcın olsun kardeşim hayırdır ne sıkıntısı Genişletmek için tıkla ... motordan düştüm abi babamdan yemediğim azar kalmadı bi yandan her yanım ağrıyo bi kurban kestirmem lazım
AHMED...' Alıntı: gidiyor musun geliyor musun ---------- Eklendi @ 00:34:04 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- iyi geceler Allaha emanet ol kardeşim sorun yok demi ---------- Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:34:04 ---------- Allah yardımcın olsun kardeşim hayırdır ne sıkıntısı Genişletmek için tıkla ... motordan düştüm abi babamdan yemediğim azar kalmadı bi yandan her yanım ağrıyo bi kurban kestirmem lazım
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsade hepinize iyi geceler. Allah'a emanet kalın. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
OttomaN TigeR' Alıntı: bana müsade hepinize iyi geceler. Allah'a emanet kalın. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bugün biraz bitap düştüm. Çok yoğundu dinlenmem lazım kardeşim. O yüzden erken yatıyorum. Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler abi allaha emanet
OttomaN TigeR' Alıntı: bugün biraz bitap düştüm. Çok yoğundu dinlenmem lazım kardeşim. O yüzden erken yatıyorum. Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler abi allaha emanet
[ENGİN] Üye m542tf' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ne yenir ama!
m542tf' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ne yenir ama!
AHMED... Üye geçmiş olsun kardeşim çok birşey yoktur inşallah sende sana birşey olmasın da azari boş ver gelir geçer baban seni düşündüğü için kızmıştır
geçmiş olsun kardeşim çok birşey yoktur inşallah sende sana birşey olmasın da azari boş ver gelir geçer baban seni düşündüğü için kızmıştır
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: geçmiş olsun kardeşim çok birşey yoktur inşallah sende sana birşey olmasın da azari boş ver gelir geçer baban seni düşündüğü için kızmıştır Genişletmek için tıkla ... ufak tefek hasarlar var da bi sadaka eksikliği var galiba allah affetsin
AHMED...' Alıntı: geçmiş olsun kardeşim çok birşey yoktur inşallah sende sana birşey olmasın da azari boş ver gelir geçer baban seni düşündüğü için kızmıştır Genişletmek için tıkla ... ufak tefek hasarlar var da bi sadaka eksikliği var galiba allah affetsin
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: tabi kardeşim olabilir elinden geldiğince yap birşeyler iyi Olur Genişletmek için tıkla ... inşallah abi bu arada ben ufaktan kaçayım allaha emanet herkes kendinize iyi bakın
AHMED...' Alıntı: tabi kardeşim olabilir elinden geldiğince yap birşeyler iyi Olur Genişletmek için tıkla ... inşallah abi bu arada ben ufaktan kaçayım allaha emanet herkes kendinize iyi bakın