Elektr0 Üye gençler ne oluyor yavv ??? ---------- Eklendi @ 02:03:25 ---------- Yazıldı @ 02:03:07 ---------- sormaz olaydım bee
gençler ne oluyor yavv ??? ---------- Eklendi @ 02:03:25 ---------- Yazıldı @ 02:03:07 ---------- sormaz olaydım bee
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben geldim ilk, sana kışt kışt Genişletmek için tıkla ... dağdan biz geldik bağdan sen çık. ---------- Eklendi @ 02:04:31 ---------- Yazıldı @ 02:03:59 ---------- Elektr0' Alıntı: gençler ne oluyor yavv ??? ---------- Eklendi @ 02:03:25 ---------- Yazıldı @ 02:03:07 ---------- sormaz olaydım bee Genişletmek için tıkla ... üsluba baksana kardeşim.
- SerkeŞ -' Alıntı: ben geldim ilk, sana kışt kışt Genişletmek için tıkla ... dağdan biz geldik bağdan sen çık. ---------- Eklendi @ 02:04:31 ---------- Yazıldı @ 02:03:59 ---------- Elektr0' Alıntı: gençler ne oluyor yavv ??? ---------- Eklendi @ 02:03:25 ---------- Yazıldı @ 02:03:07 ---------- sormaz olaydım bee Genişletmek için tıkla ... üsluba baksana kardeşim.
DiaBLoS Admin Hadi artık bana müsade ... Sıcaktan terledim zaten , su gibi oldum . Müthiş bir sıcak var şu an Adana da ...
Hadi artık bana müsade ... Sıcaktan terledim zaten , su gibi oldum . Müthiş bir sıcak var şu an Adana da ...
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: dağdan biz geldik bağdan sen çık. ---------- Eklendi @ 02:04:31 ---------- Yazıldı @ 02:03:59 ---------- üsluba baksana kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sen kendi üslubuna bak, millete dert yanacağına.. dağ mağ anlamam hadi çıkış sağdan
OttomaN TigeR' Alıntı: dağdan biz geldik bağdan sen çık. ---------- Eklendi @ 02:04:31 ---------- Yazıldı @ 02:03:59 ---------- üsluba baksana kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sen kendi üslubuna bak, millete dert yanacağına.. dağ mağ anlamam hadi çıkış sağdan
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Hadi artık bana müsade ... Sıcaktan terledim zaten , su gibi oldum . Müthiş bir sıcak var şu an Adana da ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim giderken şunu da al yanına.
DiaBLoS' Alıntı: Hadi artık bana müsade ... Sıcaktan terledim zaten , su gibi oldum . Müthiş bir sıcak var şu an Adana da ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim giderken şunu da al yanına.
Elektr0 Üye DiaBLoS' Alıntı: Hadi artık bana müsade ... Sıcaktan terledim zaten , su gibi oldum . Müthiş bir sıcak var şu an Adana da ... Genişletmek için tıkla ... ara dayağı yedik göz gitti
DiaBLoS' Alıntı: Hadi artık bana müsade ... Sıcaktan terledim zaten , su gibi oldum . Müthiş bir sıcak var şu an Adana da ... Genişletmek için tıkla ... ara dayağı yedik göz gitti
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sen kendi üslubuna bak, millete dert yanacağına.. dağ mağ anlamam hadi çıkış sağdan Genişletmek için tıkla ... ben de o çıkış altta sen tıkla sağa
- SerkeŞ -' Alıntı: sen kendi üslubuna bak, millete dert yanacağına.. dağ mağ anlamam hadi çıkış sağdan Genişletmek için tıkla ... ben de o çıkış altta sen tıkla sağa
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler kardeşim giderken şunu da al yanına. Genişletmek için tıkla ... şu derken? düzgün konuş
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler kardeşim giderken şunu da al yanına. Genişletmek için tıkla ... şu derken? düzgün konuş
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: ara dayağı yedik göz gitti Genişletmek için tıkla ... haksız miyim ama
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: sanallaşma ikinizede yaramamış yada uykunuz geldi diyorum ... Genişletmek için tıkla ... edepli dedik tam tersi çıktı bu
Elektr0' Alıntı: sanallaşma ikinizede yaramamış yada uykunuz geldi diyorum ... Genişletmek için tıkla ... edepli dedik tam tersi çıktı bu
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu zıtlaşma şaka değil mi arkadaşlar ? Yoksa ciddi mi ? Anlamadım ? ... Genişletmek için tıkla ... ne şakası abi? gökçen efendi çıksın tadımız kaçmasın
DiaBLoS' Alıntı: Bu zıtlaşma şaka değil mi arkadaşlar ? Yoksa ciddi mi ? Anlamadım ? ... Genişletmek için tıkla ... ne şakası abi? gökçen efendi çıksın tadımız kaçmasın
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: şu derken? düzgün konuş Genişletmek için tıkla ... ne oldu ağrına mı gitti
Elektr0 Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu zıtlaşma şaka değil mi arkadaşlar ? Yoksa ciddi mi ? Anlamadım ? ... Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum mod degilim ki mod hocam
DiaBLoS' Alıntı: Bu zıtlaşma şaka değil mi arkadaşlar ? Yoksa ciddi mi ? Anlamadım ? ... Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum mod degilim ki mod hocam
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: edepli dedik tam tersi çıktı bu Genişletmek için tıkla ... abi dedik sana kof çıktın, ben yine edebimi korumaya çalışıyorum sana rağmen
OttomaN TigeR' Alıntı: edepli dedik tam tersi çıktı bu Genişletmek için tıkla ... abi dedik sana kof çıktın, ben yine edebimi korumaya çalışıyorum sana rağmen
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ne şakası abi? gökçen efendi çıksın tadımız kaçmasın Genişletmek için tıkla ... sen ne zamandan beri gökçen diye hitap ediyon la
- SerkeŞ -' Alıntı: ne şakası abi? gökçen efendi çıksın tadımız kaçmasın Genişletmek için tıkla ... sen ne zamandan beri gökçen diye hitap ediyon la
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: abi dedik sana kof çıktın, ben yine edebimi korumaya çalışıyorum sana rağmen Genişletmek için tıkla ... bu nasıl edep yürü git işine.
- SerkeŞ -' Alıntı: abi dedik sana kof çıktın, ben yine edebimi korumaya çalışıyorum sana rağmen Genişletmek için tıkla ... bu nasıl edep yürü git işine.
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sen ne zamandan beri gökçen diye hitap ediyon la Genişletmek için tıkla ... başka şeylerde derim ama ceza almak istemiyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: sen ne zamandan beri gökçen diye hitap ediyon la Genişletmek için tıkla ... başka şeylerde derim ama ceza almak istemiyorum