OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yok kapağı açamıyorum ama arka kamerayı kapağını dilimle çekip açıyorum Genişletmek için tıkla ... fantaziye bak.
- SerkeŞ -' Alıntı: yok kapağı açamıyorum ama arka kamerayı kapağını dilimle çekip açıyorum Genişletmek için tıkla ... fantaziye bak.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Allah kolaylık versin biz oyalamayalım seni yahu. Genişletmek için tıkla ... yok yav estağfurullah. bu saatten sonra pek meşgul olmuyoruz. ama 12 öncesi evlere şenlik
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah kolaylık versin biz oyalamayalım seni yahu. Genişletmek için tıkla ... yok yav estağfurullah. bu saatten sonra pek meşgul olmuyoruz. ama 12 öncesi evlere şenlik
Elektr0 Üye Hasan' Alıntı: Her yerde 4 çeker Genişletmek için tıkla ... herhalde yani hattın Tcell vodefone takınca nasıl oluyor peki birde apple iphone ile karşılaştırdırdın mı hangi özellikleri üstün geliyor ?
Hasan' Alıntı: Her yerde 4 çeker Genişletmek için tıkla ... herhalde yani hattın Tcell vodefone takınca nasıl oluyor peki birde apple iphone ile karşılaştırdırdın mı hangi özellikleri üstün geliyor ?
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4681061' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... abi hala burda mısın? Gittin sandım.
[ENGİN];4681061' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... abi hala burda mısın? Gittin sandım.
Hasan Üye Elektr0' Alıntı: herhalde yani hattın Tcell vodefone takınca nasıl oluyor peki birde apple iphone ile karşılaştırdırdın mı hangi özellikleri üstün geliyor ? Genişletmek için tıkla ... Ram sorunu yok
Elektr0' Alıntı: herhalde yani hattın Tcell vodefone takınca nasıl oluyor peki birde apple iphone ile karşılaştırdırdın mı hangi özellikleri üstün geliyor ? Genişletmek için tıkla ... Ram sorunu yok
Elektr0 Üye Hasan' Alıntı: ben de Telefonun ekranınınıni yalayarak temizliyorum Genişletmek için tıkla ... fantaziye bak. gökçen kardeşimden alıntıdır
Hasan' Alıntı: ben de Telefonun ekranınınıni yalayarak temizliyorum Genişletmek için tıkla ... fantaziye bak. gökçen kardeşimden alıntıdır
OttomaN TigeR Üye Hasan' Alıntı: ben de Telefonun ekranınınıni yalayarak temizliyorum Genişletmek için tıkla ...
Hasan Üye Elektr0' Alıntı: fantaziye bak. gökçen kardeşimden alıntıdır Genişletmek için tıkla ... Telefonun tuşları soyuldu
Elektr0' Alıntı: fantaziye bak. gökçen kardeşimden alıntıdır Genişletmek için tıkla ... Telefonun tuşları soyuldu
Elektr0 Üye Hasan' Alıntı: Ram sorunu yok Genişletmek için tıkla ... oooo süpermiş kaç bende 3310 alım o zaman tşk bilgi için. sağdaki sekeş
Hasan' Alıntı: Ram sorunu yok Genişletmek için tıkla ... oooo süpermiş kaç bende 3310 alım o zaman tşk bilgi için. sağdaki sekeş
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: selamlarrr Genişletmek için tıkla ... vayyss kimleri görüyorum hoş geldin abla...
-YARINIYOK-' Alıntı: selamlarrr Genişletmek için tıkla ... vayyss kimleri görüyorum hoş geldin abla...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: selamlarrr Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam, hoşgeldin.
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: abi hala burda mısın? Gittin sandım. Genişletmek için tıkla ... burdayım kardeşim birazdan giderim sanırım
OttomaN TigeR' Alıntı: abi hala burda mısın? Gittin sandım. Genişletmek için tıkla ... burdayım kardeşim birazdan giderim sanırım
Hasan Üye Elektr0' Alıntı: oooo süpermiş kaç bende 3310 alım o zaman tşk bilgi için. sağdaki sekeş Genişletmek için tıkla ... 10
Elektr0' Alıntı: oooo süpermiş kaç bende 3310 alım o zaman tşk bilgi için. sağdaki sekeş Genişletmek için tıkla ... 10
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: fantaziye bak. gökçen kardeşimden alıntıdır Genişletmek için tıkla ... aslında ona atfen şu söylenebilir; la bi gidin gece gece aklımızı bulandirmayın.
Elektr0' Alıntı: fantaziye bak. gökçen kardeşimden alıntıdır Genişletmek için tıkla ... aslında ona atfen şu söylenebilir; la bi gidin gece gece aklımızı bulandirmayın.