Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: açılışı ben yaptım Genişletmek için tıkla ... yav böle gif olmaz olsun yaramazlık yap diyor illa foruma kural koyacaklar bizim yüzümüzden
- SerkeŞ -' Alıntı: açılışı ben yaptım Genişletmek için tıkla ... yav böle gif olmaz olsun yaramazlık yap diyor illa foruma kural koyacaklar bizim yüzümüzden
Hasan Üye Elektr0' Alıntı: iyi çocuk o ben onun yaramazlıgını hiç görmedim Genişletmek için tıkla ... O ben onun
Elektr0' Alıntı: iyi çocuk o ben onun yaramazlıgını hiç görmedim Genişletmek için tıkla ... O ben onun
SHS Üye Elektr0' Alıntı: iyi çocuk o ben onun yaramazlıgını hiç görmedim Genişletmek için tıkla ... eyvallah usta
Elektr0' Alıntı: iyi çocuk o ben onun yaramazlıgını hiç görmedim Genişletmek için tıkla ... eyvallah usta
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben degörmedim çok edepli ve çok seviyeli birisi çok severim Metini. Genişletmek için tıkla ... senin karar olmasada iyi ya işte ---------- Eklendi @ 00:33:07 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ---------- Hasan' Alıntı: O ben onun Genişletmek için tıkla ... eeeee
OttomaN TigeR' Alıntı: ben degörmedim çok edepli ve çok seviyeli birisi çok severim Metini. Genişletmek için tıkla ... senin karar olmasada iyi ya işte ---------- Eklendi @ 00:33:07 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ---------- Hasan' Alıntı: O ben onun Genişletmek için tıkla ... eeeee
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: gideyim o zaman deyip gidemem Genişletmek için tıkla ... latife yaptım canım benim.
- SerkeŞ -' Alıntı: gideyim o zaman deyip gidemem Genişletmek için tıkla ... latife yaptım canım benim.
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben degörmedim çok edepli ve çok seviyeli birisi çok severim Metini. Genişletmek için tıkla ... sağol abim, bende seni severim
OttomaN TigeR' Alıntı: ben degörmedim çok edepli ve çok seviyeli birisi çok severim Metini. Genişletmek için tıkla ... sağol abim, bende seni severim
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: kardeşim hoş geldin. Nasılsın hasan daha iyisin inşallah. Genişletmek için tıkla ... hosbuldum abı... Yarın okula gıdıcem sen dusun nasılım ... Idare edr dıyelım sen nalsın abı. Elektr0 kardesm hosbuldum. Nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: kardeşim hoş geldin. Nasılsın hasan daha iyisin inşallah. Genişletmek için tıkla ... hosbuldum abı... Yarın okula gıdıcem sen dusun nasılım ... Idare edr dıyelım sen nalsın abı. Elektr0 kardesm hosbuldum. Nasılsın
Elektr0 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: latife yaptım canım benim. Genişletmek için tıkla ... hop fazla yaklaşmayın gençlik giflere dikkat lütfen
OttomaN TigeR' Alıntı: latife yaptım canım benim. Genişletmek için tıkla ... hop fazla yaklaşmayın gençlik giflere dikkat lütfen
SHS Üye Elektr0' Alıntı: yav böle gif olmaz olsun yaramazlık yap diyor illa foruma kural koyacaklar bizim yüzümüzden Genişletmek için tıkla ... yasaklansın mı sence
Elektr0' Alıntı: yav böle gif olmaz olsun yaramazlık yap diyor illa foruma kural koyacaklar bizim yüzümüzden Genişletmek için tıkla ... yasaklansın mı sence
Elektr0 Üye L-LumieRe' Alıntı: Elektr0 kardesm hosbuldum. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... tşk ederim iyi diyelim iyi olalım Allah'a şükürler olsun seni sormalı
L-LumieRe' Alıntı: Elektr0 kardesm hosbuldum. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... tşk ederim iyi diyelim iyi olalım Allah'a şükürler olsun seni sormalı
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sağol abim, bende seni severim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim Allah muhabbetimizi artırsın.
- SerkeŞ -' Alıntı: sağol abim, bende seni severim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim Allah muhabbetimizi artırsın.
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yasaklansın mı sence Genişletmek için tıkla ... yok yok yok sakın haaa
Elektr0 Üye Hasan' Alıntı: Taktın sen de giflere Genişletmek için tıkla ... giflerde çok 3 kagıt çı bkz =
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: hosbuldum abı... Yarın okula gıdıcem sen dusun nasılım ... Idare edr dıyelım sen nalsın abı. Elektr0 kardesm hosbuldum. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... ben senin canavar gibi olduğunu düşünüyorum.
L-LumieRe' Alıntı: hosbuldum abı... Yarın okula gıdıcem sen dusun nasılım ... Idare edr dıyelım sen nalsın abı. Elektr0 kardesm hosbuldum. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... ben senin canavar gibi olduğunu düşünüyorum.
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim Allah muhabbetimizi artırsın. Genişletmek için tıkla ... Amin. hiç bozulmasın aramız
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim Allah muhabbetimizi artırsın. Genişletmek için tıkla ... Amin. hiç bozulmasın aramız