SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Saat 4 de bir perde bakışı atarım Metin Genişletmek için tıkla ... tamam şimdilik iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Saat 4 de bir perde bakışı atarım Metin Genişletmek için tıkla ... tamam şimdilik iyi geceler
Eykul Üye Lord Of The Red' Alıntı: en azından bunun farkında olabılmek bıle onemlı Genişletmek için tıkla ... Action a gecmeniz lazim ama... Farkina varmak yetmiyor
Lord Of The Red' Alıntı: en azından bunun farkında olabılmek bıle onemlı Genişletmek için tıkla ... Action a gecmeniz lazim ama... Farkina varmak yetmiyor
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Herkez kacti bu gece... Hidayet gozukmuyor hic... Allah a emanet ol Genişletmek için tıkla ... Hidayet'in dedesi vefat etti, Allah rahmet eylesin, o yüzden biraz yorgun...
Eykul' Alıntı: Herkez kacti bu gece... Hidayet gozukmuyor hic... Allah a emanet ol Genişletmek için tıkla ... Hidayet'in dedesi vefat etti, Allah rahmet eylesin, o yüzden biraz yorgun...
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: tamam şimdilik iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim...
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hidayet'in dedesi vefat etti, Allah rahmet eylesin, o yüzden biraz yorgun... Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin
OttomaN TigeR' Alıntı: Hidayet'in dedesi vefat etti, Allah rahmet eylesin, o yüzden biraz yorgun... Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin
OttomaN TigeR Üye Sana da iyi geceler Ey kul... ---------- Eklendi @ 01:34:38 ---------- Yazıldı @ 01:34:12 ---------- Eykul' Alıntı: Allah rahmet eylesin Genişletmek için tıkla ... Amin...
Sana da iyi geceler Ey kul... ---------- Eklendi @ 01:34:38 ---------- Yazıldı @ 01:34:12 ---------- Eykul' Alıntı: Allah rahmet eylesin Genişletmek için tıkla ... Amin...
Lord Of The Red Üye Eykul' Alıntı: Action a gecmeniz lazim ama... Farkina varmak yetmiyor Genişletmek için tıkla ... Farkındalıgı yakalayabılırsek gerısı kendılıgınden gelır
Eykul' Alıntı: Action a gecmeniz lazim ama... Farkina varmak yetmiyor Genişletmek için tıkla ... Farkındalıgı yakalayabılırsek gerısı kendılıgınden gelır
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: madem gizli gizli seyler yapiyorsunuz. Iyi geceler Allah a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Yok be Allah'ın bildiğini kulundan mı saklayacağız... Ne yapıyorsak aşikar işte... selametle... bu seferden cidden kaçtım...
Eykul' Alıntı: madem gizli gizli seyler yapiyorsunuz. Iyi geceler Allah a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Yok be Allah'ın bildiğini kulundan mı saklayacağız... Ne yapıyorsak aşikar işte... selametle... bu seferden cidden kaçtım...
SHS Üye Eykul' Alıntı: madem gizli gizli seyler yapiyorsunuz. Iyi geceler Allah a emanet olun Genişletmek için tıkla ... sende Allah a emanet ol, kal sağlıcakla ---------- Eklendi @ 01:38:36 ---------- Yazıldı @ 01:38:09 ---------- L-LumieRe' Alıntı: hoş buldum metin'im nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen
Eykul' Alıntı: madem gizli gizli seyler yapiyorsunuz. Iyi geceler Allah a emanet olun Genişletmek için tıkla ... sende Allah a emanet ol, kal sağlıcakla ---------- Eklendi @ 01:38:36 ---------- Yazıldı @ 01:38:09 ---------- L-LumieRe' Alıntı: hoş buldum metin'im nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sende Allah a emanet ol, kal sağlıcakla ---------- Eklendi @ 01:38:36 ---------- Yazıldı @ 01:38:09 ---------- iyiyim sen Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun
- SerkeŞ -' Alıntı: sende Allah a emanet ol, kal sağlıcakla ---------- Eklendi @ 01:38:36 ---------- Yazıldı @ 01:38:09 ---------- iyiyim sen Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olsun
Lord Of The Red Üye sert haşin gaddar fakat bilakis çok kibarim. İyi dans ederim, ısrar ederim. o kadar Bu kıtabı bulmak lazım yahu bana boyle bır kıtap lazım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sert haşin gaddar fakat bilakis çok kibarim. İyi dans ederim, ısrar ederim. o kadar Bu kıtabı bulmak lazım yahu bana boyle bır kıtap lazım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız