papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: bende buradayım. Genişletmek için tıkla ... seni biliyorum zaten kardeşim gizli üye
OttomaN TigeR' Alıntı: bende buradayım. Genişletmek için tıkla ... seni biliyorum zaten kardeşim gizli üye
m542tf Üye Eykul' Alıntı: alt tarafi bir takim yaa Genişletmek için tıkla ... sizin icin öyle olabilir
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: fransızlarmı geldi buraya Genişletmek için tıkla ... öyle bir ugradılar
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: fransızlarmı geldi buraya Genişletmek için tıkla ... biri benim abi.
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: öyle bir ugradılar Genişletmek için tıkla ... yeni başkanlarını mı kutluyorlar
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: alt tarafi bir takim yaa Genişletmek için tıkla ... sen fenerli değil misin?
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: biri benim abi. Genişletmek için tıkla ... senide kaybettik yazık oldu daha gençtin halbuki
OttomaN TigeR' Alıntı: biri benim abi. Genişletmek için tıkla ... senide kaybettik yazık oldu daha gençtin halbuki
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: senide kaybettik yazık oldu daha gençtin halbuki Genişletmek için tıkla ... ama asıl fransız yok ortada.
m542tf' Alıntı: senide kaybettik yazık oldu daha gençtin halbuki Genişletmek için tıkla ... ama asıl fransız yok ortada.
m542tf Üye Eykul' Alıntı: Eh adapte oluyoruz... Genişletmek için tıkla ... biz fransızları pek sevmezuk
SHS Üye AHMED...' Alıntı: valla Genişletmek için tıkla ... Allah bi yastıkta kocatsın artık foruma girerken yengeme sorarsın
AHMED...' Alıntı: valla Genişletmek için tıkla ... Allah bi yastıkta kocatsın artık foruma girerken yengeme sorarsın
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sen fenerli değil misin? Genişletmek için tıkla ... Evet fenerliyim ama fanatik degil
OttomaN TigeR' Alıntı: sen fenerli değil misin? Genişletmek için tıkla ... Evet fenerliyim ama fanatik degil