Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: İstanbul'a 20 haziran da geleceğim . Genişletmek için tıkla ... Ne zamana kadar ordasin? Sana birkac yer onereyim
DiaBLoS' Alıntı: İstanbul'a 20 haziran da geleceğim . Genişletmek için tıkla ... Ne zamana kadar ordasin? Sana birkac yer onereyim
papakudioflu Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Ulen ben 20 000 mesajı geçmişim ... Hiç farkında değilim he . Genişletmek için tıkla ... maşallah 344 mesaj geçmişsin
DiaBLoS' Alıntı: Ulen ben 20 000 mesajı geçmişim ... Hiç farkında değilim he . Genişletmek için tıkla ... maşallah 344 mesaj geçmişsin
DiaBLoS Admin Hey maşallah saat gecenin 01 30 u ... Ve bu kadar kişi var ... Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, [ENGİN], Eykul, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, papakudioflu, OttomaN TigeR*+, Reşwan+, Elektr0, karayel90
Hey maşallah saat gecenin 01 30 u ... Ve bu kadar kişi var ... Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, [ENGİN], Eykul, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, papakudioflu, OttomaN TigeR*+, Reşwan+, Elektr0, karayel90
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: benim hatam bi selam bile veremedim abi sana iyiyim şükür, sende iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... Şükür kardeşim, yağımızda kavruluyoruz...
- SerkeŞ -' Alıntı: benim hatam bi selam bile veremedim abi sana iyiyim şükür, sende iyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... Şükür kardeşim, yağımızda kavruluyoruz...
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: gelsinn Genişletmek için tıkla ... ekibi toplayıp gelecem diyor olm napacaz l4n
Reşwan Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Geldik bir konu icin geldim de sen yoktun... Saygisizligin cozumu siddet mi? Genişletmek için tıkla ... Değil tabiki, Olduğunu düşünen olursa yanlış düşünüyrorsun dersin bildiğin farklı çözümler sunarsın. Hoşbuldum arkadaşlar iyi olmanıza sevindim bende iyiyim teşekkürler.
Eykul' Alıntı: Geldik bir konu icin geldim de sen yoktun... Saygisizligin cozumu siddet mi? Genişletmek için tıkla ... Değil tabiki, Olduğunu düşünen olursa yanlış düşünüyrorsun dersin bildiğin farklı çözümler sunarsın. Hoşbuldum arkadaşlar iyi olmanıza sevindim bende iyiyim teşekkürler.
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Ne zamana kadar ordasin? Sana birkac yer onereyim Genişletmek için tıkla ... 1 hafta falan dururum ... Önerme sen de gel Esma sende ..! papakudioflu' Alıntı: maşallah 344 mesaj geçmişsin Genişletmek için tıkla ... Hiç farkında değilim vallahi abi .
Eykul' Alıntı: Ne zamana kadar ordasin? Sana birkac yer onereyim Genişletmek için tıkla ... 1 hafta falan dururum ... Önerme sen de gel Esma sende ..! papakudioflu' Alıntı: maşallah 344 mesaj geçmişsin Genişletmek için tıkla ... Hiç farkında değilim vallahi abi .
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: asi, isyankar.. ama ben uslu çocuğum Genişletmek için tıkla ... gif ten nasıl bişi oldugunu anladım bkz = hep gülüyo mavi bişi
- SerkeŞ -' Alıntı: asi, isyankar.. ama ben uslu çocuğum Genişletmek için tıkla ... gif ten nasıl bişi oldugunu anladım bkz = hep gülüyo mavi bişi
Eykul Üye Elektr0' Alıntı: kim dedi yaa şiddet cahilliktir bak sen cahil de degilsin... yarın ilk işim apple iphone almak olacak valla bak sözz ( param olursa ilk yarın ) Genişletmek için tıkla ... Banane
Elektr0' Alıntı: kim dedi yaa şiddet cahilliktir bak sen cahil de degilsin... yarın ilk işim apple iphone almak olacak valla bak sözz ( param olursa ilk yarın ) Genişletmek için tıkla ... Banane
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Ne zamana kadar ordasin? Sana birkac yer onereyim Genişletmek için tıkla ... mesela neresi esma
Eykul' Alıntı: Ne zamana kadar ordasin? Sana birkac yer onereyim Genişletmek için tıkla ... mesela neresi esma
SHS Üye Elektr0' Alıntı: ekibi toplayıp gelecem diyor olm napacaz l4n Genişletmek için tıkla ... korkunun ecele faydası yok
Elektr0' Alıntı: ekibi toplayıp gelecem diyor olm napacaz l4n Genişletmek için tıkla ... korkunun ecele faydası yok
Elektr0 Üye DiaBLoS' Alıntı: Hey maşallah saat gecenin 01 30 u ... Ve bu kadar kişi var ... Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, [ENGİN], Eykul, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, papakudioflu, OttomaN TigeR*+, Reşwan+, Elektr0, karayel90 Genişletmek için tıkla ... moderatörüm elektr0 dan şikayetçiyim...
DiaBLoS' Alıntı: Hey maşallah saat gecenin 01 30 u ... Ve bu kadar kişi var ... Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 1 misafir) DiaBLoS, [ENGİN], Eykul, - SerkeŞ -*+, hasane51*+, papakudioflu, OttomaN TigeR*+, Reşwan+, Elektr0, karayel90 Genişletmek için tıkla ... moderatörüm elektr0 dan şikayetçiyim...
SHS Üye Elektr0' Alıntı: gif ten nasıl bişi oldugunu anladım bkz = hep gülüyo mavi bişi Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: gif ten nasıl bişi oldugunu anladım bkz = hep gülüyo mavi bişi Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Elektr0' Alıntı: moderatörüm elektr0 dan şikayetçiyim... Genişletmek için tıkla ... Şimdi şikayet ettim.
Elektr0' Alıntı: moderatörüm elektr0 dan şikayetçiyim... Genişletmek için tıkla ... Şimdi şikayet ettim.
SHS Üye DiaBLoS' Alıntı: Ulen ben 20 000 mesajı geçmişim ... Hiç farkında değilim he . Genişletmek için tıkla ... hadi 25.000e
DiaBLoS' Alıntı: Ulen ben 20 000 mesajı geçmişim ... Hiç farkında değilim he . Genişletmek için tıkla ... hadi 25.000e
DiaBLoS Admin Elektr0' Alıntı: moderatörüm elektr0 dan şikayetçiyim... Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olayım kardeşim ? Sıkıntın nedir.?
Elektr0' Alıntı: moderatörüm elektr0 dan şikayetçiyim... Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olayım kardeşim ? Sıkıntın nedir.?
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: 1 hafta falan dururum ... Önerme sen de gel Esma sende ..! Hiç farkında değilim vallahi abi . Genişletmek için tıkla ... Ama senin geldigin zaman ben tatilde olurum buyuk ihtimal... Hem basini agritirim burda ki halimden bin beterim
DiaBLoS' Alıntı: 1 hafta falan dururum ... Önerme sen de gel Esma sende ..! Hiç farkında değilim vallahi abi . Genişletmek için tıkla ... Ama senin geldigin zaman ben tatilde olurum buyuk ihtimal... Hem basini agritirim burda ki halimden bin beterim