Elektr0 Üye Eykul' Alıntı: Tuttum aklimda ilk firsatta dalgami gececegim Genişletmek için tıkla ... yandık desene serkeş kaç Ey-Kül geliyoooo
Eykul' Alıntı: Tuttum aklimda ilk firsatta dalgami gececegim Genişletmek için tıkla ... yandık desene serkeş kaç Ey-Kül geliyoooo
Hasan Üye Reşwan' Alıntı: Selam nasılsınız gececiler iyisinizdir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin seni sormalı mustafa abi
Reşwan' Alıntı: Selam nasılsınız gececiler iyisinizdir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin seni sormalı mustafa abi
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Geldik bir konu icin geldim de sen yoktun... Saygisizligin cozumu siddet mi? Genişletmek için tıkla ... Anlayamadım dersem ne dersin? ---------- Eklendi @ 01:27:32 ---------- Yazıldı @ 01:27:01 ---------- hasane51' Alıntı: Refik yok Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun yarın yakalarım onu...
Eykul' Alıntı: Geldik bir konu icin geldim de sen yoktun... Saygisizligin cozumu siddet mi? Genişletmek için tıkla ... Anlayamadım dersem ne dersin? ---------- Eklendi @ 01:27:32 ---------- Yazıldı @ 01:27:01 ---------- hasane51' Alıntı: Refik yok Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun yarın yakalarım onu...
SHS Üye Elektr0' Alıntı: arkadaşa ss hakkında bilgi verdim inanmadı çok pis sinirlendi ... Genişletmek için tıkla ... şikayet butonu çalıştı mı dersin
Elektr0' Alıntı: arkadaşa ss hakkında bilgi verdim inanmadı çok pis sinirlendi ... Genişletmek için tıkla ... şikayet butonu çalıştı mı dersin
Eykul Üye Reşwan' Alıntı: Selam nasılsınız gececiler iyisinizdir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Demekki senin adin Mustafa egad sen ozgurlugumuzu kisitliyorsun ama...
Reşwan' Alıntı: Selam nasılsınız gececiler iyisinizdir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Demekki senin adin Mustafa egad sen ozgurlugumuzu kisitliyorsun ama...
Elektr0 Üye ooo saat'e bak bee benim uyku saatim geçiyor ya beni kovunda gideyim burdan gerekirse 1 hafta ban felan iyi olur yani ---------- Eklendi @ 01:28:27 ---------- Yazıldı @ 01:27:58 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: şikayet butonu çalıştı mı dersin Genişletmek için tıkla ... yok ya şaka yaptıgımı bilmiştir ooo
ooo saat'e bak bee benim uyku saatim geçiyor ya beni kovunda gideyim burdan gerekirse 1 hafta ban felan iyi olur yani ---------- Eklendi @ 01:28:27 ---------- Yazıldı @ 01:27:58 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: şikayet butonu çalıştı mı dersin Genişletmek için tıkla ... yok ya şaka yaptıgımı bilmiştir ooo
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: Vay vay Neden geciktin? Istanbula geldin mi? Genişletmek için tıkla ... İstanbul'a 20 haziran da geleceğim .
Eykul' Alıntı: Vay vay Neden geciktin? Istanbula geldin mi? Genişletmek için tıkla ... İstanbul'a 20 haziran da geleceğim .
Eykul Üye Elektr0' Alıntı: yandık desene serkeş kaç Ey-Kül geliyoooo Genişletmek için tıkla ... Yok ben beyogluna gidiyorum ordan tayfami alip yanina geliyorum.. Megerse siddet herseyin cozumuymus...
Elektr0' Alıntı: yandık desene serkeş kaç Ey-Kül geliyoooo Genişletmek için tıkla ... Yok ben beyogluna gidiyorum ordan tayfami alip yanina geliyorum.. Megerse siddet herseyin cozumuymus...
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Demekki senin adin Mustafa egad sen ozgurlugumuzu kisitliyorsun ama... Genişletmek için tıkla ... özgürlügün başkalarının özgürlügüne müdahele ediyorsa kısıtlanır esma
Eykul' Alıntı: Demekki senin adin Mustafa egad sen ozgurlugumuzu kisitliyorsun ama... Genişletmek için tıkla ... özgürlügün başkalarının özgürlügüne müdahele ediyorsa kısıtlanır esma
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Metin nasılsın seni yeni fark ettim... Genişletmek için tıkla ... benim hatam bi selam bile veremedim abi sana iyiyim şükür, sende iyisindir inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Metin nasılsın seni yeni fark ettim... Genişletmek için tıkla ... benim hatam bi selam bile veremedim abi sana iyiyim şükür, sende iyisindir inşallah
SHS Üye Elektr0' Alıntı: yandık desene serkeş kaç Ey-Kül geliyoooo Genişletmek için tıkla ... gelsinn
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Abimm sen de abone oldun ha... Genişletmek için tıkla ... abonelige devam etmeye çalısıyoruz
OttomaN TigeR' Alıntı: Abimm sen de abone oldun ha... Genişletmek için tıkla ... abonelige devam etmeye çalısıyoruz
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Ulen ben 20 000 mesajı geçmişim ... Hiç farkında değilim he . Genişletmek için tıkla ... Vay maşallah, ne ara yazdın mübarek...
DiaBLoS' Alıntı: Ulen ben 20 000 mesajı geçmişim ... Hiç farkında değilim he . Genişletmek için tıkla ... Vay maşallah, ne ara yazdın mübarek...
Elektr0 Üye Eykul' Alıntı: Yok ben beyogluna gidiyorum ordan tayfami alip yanina geliyorum.. Megerse siddet herseyin cozumuymus... Genişletmek için tıkla ... kim dedi yaa şiddet cahilliktir bak sen cahil de degilsin... yarın ilk işim apple iphone almak olacak valla bak sözz ( param olursa ilk yarın )
Eykul' Alıntı: Yok ben beyogluna gidiyorum ordan tayfami alip yanina geliyorum.. Megerse siddet herseyin cozumuymus... Genişletmek için tıkla ... kim dedi yaa şiddet cahilliktir bak sen cahil de degilsin... yarın ilk işim apple iphone almak olacak valla bak sözz ( param olursa ilk yarın )
SHS Üye Elektr0' Alıntı: anlamı nedir ? Genişletmek için tıkla ... asi, isyankar.. ama ben uslu çocuğum