Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: uzun zamandır hep gizli takılıyom, sende dene Genişletmek için tıkla ... gizli olmak iyidir
- SerkeŞ -' Alıntı: uzun zamandır hep gizli takılıyom, sende dene Genişletmek için tıkla ... gizli olmak iyidir
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: kilisedeki dügün sahnesi vardı ya tam orada Genişletmek için tıkla ... çok saçma geliyor bu film bana
papakudioflu' Alıntı: kilisedeki dügün sahnesi vardı ya tam orada Genişletmek için tıkla ... çok saçma geliyor bu film bana
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: gizli konuşcaz demedikki Genişletmek için tıkla ... biz de kendi konumuzu açacagız metin unutma bak Elektrsıfırmetin
- SerkeŞ -' Alıntı: gizli konuşcaz demedikki Genişletmek için tıkla ... biz de kendi konumuzu açacagız metin unutma bak Elektrsıfırmetin
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: gizli konuşcaz demedikki Genişletmek için tıkla ... Ne konusucaksiniz ikiniz? ---------- Eklendi @ 23:55:52 ---------- Yazıldı @ 23:54:57 ---------- elektr0' Alıntı: şiddet uygularız bizde çözeriz düğümlerini onların merak etme sen ( şiddet'e hayır ( ) Genişletmek için tıkla ... d:d
- SerkeŞ -' Alıntı: gizli konuşcaz demedikki Genişletmek için tıkla ... Ne konusucaksiniz ikiniz? ---------- Eklendi @ 23:55:52 ---------- Yazıldı @ 23:54:57 ---------- elektr0' Alıntı: şiddet uygularız bizde çözeriz düğümlerini onların merak etme sen ( şiddet'e hayır ( ) Genişletmek için tıkla ... d:d
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: tamam plan hazır Genişletmek için tıkla ... gife bak bee sopalanmış gelmiş hoş gelmiş ( saygı duymak lazım gencin sopası var valla )
- SerkeŞ -' Alıntı: tamam plan hazır Genişletmek için tıkla ... gife bak bee sopalanmış gelmiş hoş gelmiş ( saygı duymak lazım gencin sopası var valla )
papakudioflu Emekli Yönetici Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 7 misafir) papakudioflu, Eykul, haydaravısyon, Elektr0, m542tf, karayel90, [ENGİN], greenmile yakında misafirler üyelerden fazla olursa şaşırmam
Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 7 misafir) papakudioflu, Eykul, haydaravısyon, Elektr0, m542tf, karayel90, [ENGİN], greenmile yakında misafirler üyelerden fazla olursa şaşırmam
SHS Üye Elektr0' Alıntı: biz de kendi konumuzu açacagız metin unutma bak Elektrsıfırmetin Genişletmek için tıkla ... tamam unutmam
Elektr0' Alıntı: biz de kendi konumuzu açacagız metin unutma bak Elektrsıfırmetin Genişletmek için tıkla ... tamam unutmam
haydaravısyon Üye m542tf' Alıntı: çok saçma geliyor bu film bana Genişletmek için tıkla ... bakış açısna göre degişir filim sonunda kill hamile oldugunu söyleseydi bill çok iyi baba olup hayatında degişikliler yapıp yeni sayfa açabilrdi ama kill billden korkup dogamamış çocuguna gelecek hazırlamak için kaçtıı
m542tf' Alıntı: çok saçma geliyor bu film bana Genişletmek için tıkla ... bakış açısna göre degişir filim sonunda kill hamile oldugunu söyleseydi bill çok iyi baba olup hayatında degişikliler yapıp yeni sayfa açabilrdi ama kill billden korkup dogamamış çocuguna gelecek hazırlamak için kaçtıı
Hasan Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hoşgeldin hüsnücan
papakudioflu Emekli Yönetici tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hüsnücan hoşgeldin
Elektr0 Üye papakudioflu' Alıntı: Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 4 misafir)2 gizli üye papakudioflu, m542tf, haydaravısyon, Elektr0, karayel90, [ENGİN], greenmile Genişletmek için tıkla ... ELektr0 kim hiç tekin birine benzemiyor
papakudioflu' Alıntı: Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 4 misafir)2 gizli üye papakudioflu, m542tf, haydaravısyon, Elektr0, karayel90, [ENGİN], greenmile Genişletmek için tıkla ... ELektr0 kim hiç tekin birine benzemiyor
SHS Üye Eykul' Alıntı: Ne konusucaksiniz ikiniz? ---------- Eklendi @ 23:55:52 ---------- Yazıldı @ 23:54:57 ---------- d:d Genişletmek için tıkla ... planlarımız var
Eykul' Alıntı: Ne konusucaksiniz ikiniz? ---------- Eklendi @ 23:55:52 ---------- Yazıldı @ 23:54:57 ---------- d:d Genişletmek için tıkla ... planlarımız var
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: hayırlı geceler ben kaçar Genişletmek için tıkla ... allaha emanet ol dostum
papakudioflu Emekli Yönetici Elektr0' Alıntı: ELektr0 kim hiç tekin birine benzemiyor Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok eli sopalı arkadaşlar var aramızda ---------- Eklendi @ 00:59:10 ---------- Yazıldı @ 00:58:44 ---------- haydaravısyon' Alıntı: herkeze hayırlı geceler ben filim seyretmeye gidiyomm Genişletmek için tıkla ... sana da hayırlı geceler haydar
Elektr0' Alıntı: ELektr0 kim hiç tekin birine benzemiyor Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok eli sopalı arkadaşlar var aramızda ---------- Eklendi @ 00:59:10 ---------- Yazıldı @ 00:58:44 ---------- haydaravısyon' Alıntı: herkeze hayırlı geceler ben filim seyretmeye gidiyomm Genişletmek için tıkla ... sana da hayırlı geceler haydar
Elektr0 Üye Eykul' Alıntı: Ne konusucaksiniz ikiniz? ---------- Eklendi @ 23:55:52 ---------- Yazıldı @ 23:54:57 ---------- d:d Genişletmek için tıkla ... hiiiiiçç havadan sudan iştee ya galatasaray kesin şampiyon olurda fenerin hali ne olurdu ya onu tartışıcık
Eykul' Alıntı: Ne konusucaksiniz ikiniz? ---------- Eklendi @ 23:55:52 ---------- Yazıldı @ 23:54:57 ---------- d:d Genişletmek için tıkla ... hiiiiiçç havadan sudan iştee ya galatasaray kesin şampiyon olurda fenerin hali ne olurdu ya onu tartışıcık
SHS Üye Elektr0' Alıntı: gife bak bee sopalanmış gelmiş hoş gelmiş ( saygı duymak lazım gencin sopası var valla ) Genişletmek için tıkla ... ölcem gülmekten
Elektr0' Alıntı: gife bak bee sopalanmış gelmiş hoş gelmiş ( saygı duymak lazım gencin sopası var valla ) Genişletmek için tıkla ... ölcem gülmekten