m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş buldum güzel abim nasılsın. Genişletmek için tıkla ... hamdolsun gökçen
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin gökçen Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Hasan. ?
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşlik
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşlik
Şehriyar Üye m542tf' Alıntı: hani yazıyoya 6 dan sonra mesaj yazılmaz diye sayfada gözüme güzel göründü Genişletmek için tıkla ... çok hoşuna gidecekse yap ne diyim
m542tf' Alıntı: hani yazıyoya 6 dan sonra mesaj yazılmaz diye sayfada gözüme güzel göründü Genişletmek için tıkla ... çok hoşuna gidecekse yap ne diyim
Hasan Üye nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler grip grip anca mobilden girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun .
nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler grip grip anca mobilden girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun .
m542tf Üye nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler grip grip anca mobilden girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun hoşgeldin
nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler grip grip anca mobilden girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun hoşgeldin
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: engin abi ne yapıyon beya! Genişletmek için tıkla ... ne yapalım beya!
Şehriyar Üye m542tf' Alıntı: plastikmi yine? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ben samsung u takip etmiyorum telefonumu aldığımdan beri.. Telefonu aldım bikaç hafta sonra s2 çıktı... O günden sonra samsung a karşı bir küskünlüğüm oldu
m542tf' Alıntı: plastikmi yine? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ben samsung u takip etmiyorum telefonumu aldığımdan beri.. Telefonu aldım bikaç hafta sonra s2 çıktı... O günden sonra samsung a karşı bir küskünlüğüm oldu
OttomaN TigeR Üye nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler grip grip anca mobilden girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi nazar değdi sana herhalde, Allah şifa versin.
nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler grip grip anca mobilden girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi nazar değdi sana herhalde, Allah şifa versin.
m542tf Üye Şehriyar' Alıntı: Bilmiyorum ben samsung u takip etmiyorum telefonumu aldığımdan beri.. Telefonu aldım bikaç hafta sonra s2 çıktı... O günden sonra samsung a karşı bir küskünlüğüm oldu Genişletmek için tıkla ... hep böyle yapıyor samsung
Şehriyar' Alıntı: Bilmiyorum ben samsung u takip etmiyorum telefonumu aldığımdan beri.. Telefonu aldım bikaç hafta sonra s2 çıktı... O günden sonra samsung a karşı bir küskünlüğüm oldu Genişletmek için tıkla ... hep böyle yapıyor samsung
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: bana biraz müsade işbaşı yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Müsade senin Ali kaptan
papakudioflu' Alıntı: bana biraz müsade işbaşı yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Müsade senin Ali kaptan