Emrgncy Üye Pondusss' Alıntı: Hepinize iyi geceler, uykum var Genişletmek için tıkla ... Gelişini yakalayamadım bari giderken uğurluyayım
Pondusss' Alıntı: Hepinize iyi geceler, uykum var Genişletmek için tıkla ... Gelişini yakalayamadım bari giderken uğurluyayım
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: Hepinize iyi geceler, uykum var Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Abi cidden beğendin mi böyle hitap edebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... içinden nasıl geliyorsa kardeşim benim için sorun yok hoş güzel olmuş lumiaşah
OttomaN TigeR' Alıntı: Abi cidden beğendin mi böyle hitap edebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... içinden nasıl geliyorsa kardeşim benim için sorun yok hoş güzel olmuş lumiaşah
SHS Üye L-LumieRe' Alıntı: ben kaçtım 1 saate gerı gelırım... Uyuyacaklara sımdıden ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... peki
L-LumieRe' Alıntı: ben kaçtım 1 saate gerı gelırım... Uyuyacaklara sımdıden ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... peki
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: hamdolsun abi iyiyim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyi çok şükür hidayet napalım dünya işleri işte
Emrgncy112' Alıntı: hamdolsun abi iyiyim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyi çok şükür hidayet napalım dünya işleri işte
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: içinden nasıl geliyorsa kardeşim benim için sorun yok hoş güzel olmuş lumiaşah Genişletmek için tıkla ... Tamamdır, Lumiaşah'ım. ---------- Eklendi @ 00:51:51 ---------- Yazıldı @ 00:51:16 ---------- L-LumieRe' Alıntı: ben kaçtım 1 saate gerı gelırım... Uyuyacaklara sımdıden ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... igeceler
papakudioflu' Alıntı: içinden nasıl geliyorsa kardeşim benim için sorun yok hoş güzel olmuş lumiaşah Genişletmek için tıkla ... Tamamdır, Lumiaşah'ım. ---------- Eklendi @ 00:51:51 ---------- Yazıldı @ 00:51:16 ---------- L-LumieRe' Alıntı: ben kaçtım 1 saate gerı gelırım... Uyuyacaklara sımdıden ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... igeceler
Emrgncy Üye Ben de veda etsem iyi olacak Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, Hayırlı geceler Giderken ikramım olsun Ali abi demli olan senin
Ben de veda etsem iyi olacak Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, Hayırlı geceler Giderken ikramım olsun Ali abi demli olan senin
papakudioflu Emekli Yönetici L-LumieRe' Alıntı: ben kaçtım 1 saate gerı gelırım... Uyuyacaklara sımdıden ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... uyuyabilirim de uymayabilirim de durum belli degil gözlerim karıncalanmaya başladı
L-LumieRe' Alıntı: ben kaçtım 1 saate gerı gelırım... Uyuyacaklara sımdıden ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... uyuyabilirim de uymayabilirim de durum belli degil gözlerim karıncalanmaya başladı
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Ben de veda etsem iyi olacak Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, Hayırlı geceler Giderken ikramım olsun Ali abi demli olan senin Genişletmek için tıkla ... İ geceler refikim Allah rahatlık versin inşallah. Ben ortadakini aldım
Emrgncy112' Alıntı: Ben de veda etsem iyi olacak Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, Hayırlı geceler Giderken ikramım olsun Ali abi demli olan senin Genişletmek için tıkla ... İ geceler refikim Allah rahatlık versin inşallah. Ben ortadakini aldım
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Ben de veda etsem iyi olacak Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, Hayırlı geceler Giderken ikramım olsun Ali abi demli olan senin Genişletmek için tıkla ... eyvallah demli içtigimi nerden biliyorsun hidayet
Emrgncy112' Alıntı: Ben de veda etsem iyi olacak Hepinizi Allah'a emanet ediyorum, Hayırlı geceler Giderken ikramım olsun Ali abi demli olan senin Genişletmek için tıkla ... eyvallah demli içtigimi nerden biliyorsun hidayet
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: uyuyabilirim de uymayabilirim de durum belli degil gözlerim karıncalanmaya başladı Genişletmek için tıkla ... Demli olan çayı iç abi açar uykunu.
papakudioflu' Alıntı: uyuyabilirim de uymayabilirim de durum belli degil gözlerim karıncalanmaya başladı Genişletmek için tıkla ... Demli olan çayı iç abi açar uykunu.
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Demli olan çayı iç abi açar uykunu. Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim ben kaçayım sonra sabah namazına kalkamıyorum zor oluyo hepinizi seviyorum allaha emanet olun iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Demli olan çayı iç abi açar uykunu. Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim ben kaçayım sonra sabah namazına kalkamıyorum zor oluyo hepinizi seviyorum allaha emanet olun iyi geceler
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: yok kardeşim ben kaçayım sonra sabah namazına kalkamıyorum zor oluyo hepinizi seviyorum allaha emanet olun iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin LUMİAŞAH'ım iyi geceler.
papakudioflu' Alıntı: yok kardeşim ben kaçayım sonra sabah namazına kalkamıyorum zor oluyo hepinizi seviyorum allaha emanet olun iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin LUMİAŞAH'ım iyi geceler.