papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Ali abi Kusura bakma biraz geç oldu meşguldüm Genişletmek için tıkla ... ne kusuru kardeşim nasılsın
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Ali abi Kusura bakma biraz geç oldu meşguldüm Genişletmek için tıkla ... ne kusuru kardeşim nasılsın
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: herkese hayırlı akşamlar. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler hoşgeldin.
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam Furkan, hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Geçerken uğramak istedim
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam Furkan, hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Geçerken uğramak istedim
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: kafayı sert bi yere vur çifter çifter sayarsın Genişletmek için tıkla ... sağol abi ben almıyayım
m542tf' Alıntı: kafayı sert bi yere vur çifter çifter sayarsın Genişletmek için tıkla ... sağol abi ben almıyayım
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Papakudioflu; Lumiaşahım (çokmu kötü yahu) Abi Ahmete; Hünkarım, Emreye ; Paşam Hidayet; Refikim Can; Can'ım Genişletmek için tıkla ... iyiymiş gökçen
OttomaN TigeR' Alıntı: Papakudioflu; Lumiaşahım (çokmu kötü yahu) Abi Ahmete; Hünkarım, Emreye ; Paşam Hidayet; Refikim Can; Can'ım Genişletmek için tıkla ... iyiymiş gökçen
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: Geçerken uğramak istedim Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışın...
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı geceler hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... sağolasın. pardon, gece yazacağıma akşam yazmışım
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı geceler hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... sağolasın. pardon, gece yazacağıma akşam yazmışım
papakudioflu Emekli Yönetici Vatron' Alıntı: herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... sagol sana da hoş geldin
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: ne kusuru kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun abi iyiyim seni sormalı
papakudioflu' Alıntı: ne kusuru kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun abi iyiyim seni sormalı
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: sağolasın. pardon, gece yazacağıma akşam yazmışım Genişletmek için tıkla ... Mühim değildi demesen fark etmemiştim bile..
Vatron' Alıntı: sağolasın. pardon, gece yazacağıma akşam yazmışım Genişletmek için tıkla ... Mühim değildi demesen fark etmemiştim bile..
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: ne kusuru kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Alı senin n8'de kulaklıkta yada kulaklık girişinde sorun varmı bende kulaklık tanımıyo bi gariplik var
papakudioflu' Alıntı: ne kusuru kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Alı senin n8'de kulaklıkta yada kulaklık girişinde sorun varmı bende kulaklık tanımıyo bi gariplik var
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: iyiymiş gökçen Genişletmek için tıkla ... Abi cidden beğendin mi böyle hitap edebilir miyim?
papakudioflu' Alıntı: iyiymiş gökçen Genişletmek için tıkla ... Abi cidden beğendin mi böyle hitap edebilir miyim?
Emrgncy Üye Pondusss' Alıntı: S.a Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Furkan Ben bu gün baya geriden geliyorum
Pondusss' Alıntı: S.a Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Furkan Ben bu gün baya geriden geliyorum
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: Hepinize iyi geceler, uykum var Genişletmek için tıkla ... İYİ geceler.
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Alı senin n8'de kulaklıkta yada kulaklık girişinde sorun varmı bende kulaklık tanımıyo bi gariplik var Genişletmek için tıkla ... bir sorun yok telefonu restart yap dene olmazsa soft format göründü
m542tf' Alıntı: Alı senin n8'de kulaklıkta yada kulaklık girişinde sorun varmı bende kulaklık tanımıyo bi gariplik var Genişletmek için tıkla ... bir sorun yok telefonu restart yap dene olmazsa soft format göründü