OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: O nasıl oluyor abi Genişletmek için tıkla ... tansiyondan olabilir refikim.
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Ali kaptan hoşgeldin nasılsın
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Ali kaptan hoşgeldin nasılsın
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam abi hoş geldin nasılsın, sana güzel bir lakap takayım mı? Genişletmek için tıkla ... içinden nasıl geliyorsa
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam abi hoş geldin nasılsın, sana güzel bir lakap takayım mı? Genişletmek için tıkla ... içinden nasıl geliyorsa
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4652993' Alıntı: iyiyim şükür kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim şükür abi...
[ENGİN];4652993' Alıntı: iyiyim şükür kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim şükür abi...
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Aleykümselam Ali kaptan hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... sagol reis iyi çok şükür sen nasılsın
m542tf' Alıntı: Aleykümselam Ali kaptan hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... sagol reis iyi çok şükür sen nasılsın
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: O nasıl oluyor abi Genişletmek için tıkla ... kafayı sert bi yere vur çifter çifter sayarsın
Emrgncy112' Alıntı: O nasıl oluyor abi Genişletmek için tıkla ... kafayı sert bi yere vur çifter çifter sayarsın
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben de iyiyim şükür abi... Genişletmek için tıkla ... hay maşallah.
papakudioflu Emekli Yönetici iyi çok şükür hasan sen nasılsın L-LumieRe' Alıntı: hosgeldın Alikemal abi. Nasılsın. Genişletmek için tıkla ...
iyi çok şükür hasan sen nasılsın L-LumieRe' Alıntı: hosgeldın Alikemal abi. Nasılsın. Genişletmek için tıkla ...
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: sagol reis iyi çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun Ali seni gördüm daha iyi oldum
papakudioflu' Alıntı: sagol reis iyi çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamdolsun Ali seni gördüm daha iyi oldum
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: içinden nasıl geliyorsa Genişletmek için tıkla ... Papakudioflu; Lumiaşahım (çokmu kötü yahu) Abi Ahmete; Hünkarım, Emreye ; Paşam Hidayet; Refikim Can; Can'ım
papakudioflu' Alıntı: içinden nasıl geliyorsa Genişletmek için tıkla ... Papakudioflu; Lumiaşahım (çokmu kötü yahu) Abi Ahmete; Hünkarım, Emreye ; Paşam Hidayet; Refikim Can; Can'ım
L-LumieRe Üye papakudioflu' Alıntı: iyi çok şükür hasan sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ıyı dıyelım ıyı olsun abı
papakudioflu' Alıntı: iyi çok şükür hasan sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ıyı dıyelım ıyı olsun abı
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4653014' Alıntı: hay maşallah. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi inşallah.
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: hamdolsun Ali seni gördüm daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun o senin kalbinin güzelligi mustafa
m542tf' Alıntı: hamdolsun Ali seni gördüm daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun o senin kalbinin güzelligi mustafa
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali abi Kusura bakma biraz geç oldu meşguldüm
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali abi Kusura bakma biraz geç oldu meşguldüm
papakudioflu Emekli Yönetici L-LumieRe' Alıntı: ıyı dıyelım ıyı olsun abı Genişletmek için tıkla ... iyisin iyi maşallah