m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Mustafa abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşauldum hidayet ve gökçen
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Mustafa abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşauldum hidayet ve gökçen
SHS Üye L-LumieRe' Alıntı: hos buldum hıdayet abı ve metın kardesım.. Nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen?
L-LumieRe' Alıntı: hos buldum hıdayet abı ve metın kardesım.. Nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen?
Emrgncy Üye L-LumieRe' Alıntı: hos buldum hıdayet abı ve metın kardesım.. Nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hasan
L-LumieRe' Alıntı: hos buldum hıdayet abı ve metın kardesım.. Nasılsınız. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hasan
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: nerde yagmur var burda bulut bile yok Genişletmek için tıkla ... Malatya'da yağıyormuş abi... Hasan'a atfedildi.
m542tf' Alıntı: nerde yagmur var burda bulut bile yok Genişletmek için tıkla ... Malatya'da yağıyormuş abi... Hasan'a atfedildi.
pro.engineer Üye [/COLOR]Allah muhabbetinizi artırsın iyi geceler gençler. Ben kaçar. . . . Vesselam...
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: nerde yagmur var burda bulut bile yok Genişletmek için tıkla ... malatya mustafa abı... Ama durdu....
m542tf' Alıntı: nerde yagmur var burda bulut bile yok Genişletmek için tıkla ... malatya mustafa abı... Ama durdu....
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: abı yarama tuz bastın bee...... Genişletmek için tıkla ... Kalp kalbe karşıdır demiş atalarımız Hasan'ım...
L-LumieRe' Alıntı: abı yarama tuz bastın bee...... Genişletmek için tıkla ... Kalp kalbe karşıdır demiş atalarımız Hasan'ım...
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Adana ya şu an çok güzel yağmur yağıyor çisil çisil Genişletmek için tıkla ... Çorlu'da yıldızları sayıyorum gözlerim kapalı
Emrgncy112' Alıntı: Adana ya şu an çok güzel yağmur yağıyor çisil çisil Genişletmek için tıkla ... Çorlu'da yıldızları sayıyorum gözlerim kapalı
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ama refikim koptum ya öyle böyle değil... Genişletmek için tıkla ... Ben ilk satrları okuduktan sonra adamı öldürür, ödülü mirasçılarına verirdim
OttomaN TigeR' Alıntı: Ama refikim koptum ya öyle böyle değil... Genişletmek için tıkla ... Ben ilk satrları okuduktan sonra adamı öldürür, ödülü mirasçılarına verirdim
m542tf Üye sürmenaj6169' Alıntı: Allah muhabbetinizi artırsın iyi geceler gençler. Ben kaçar. . . . Vesselam... Genişletmek için tıkla ... [/COLOR]
sürmenaj6169' Alıntı: Allah muhabbetinizi artırsın iyi geceler gençler. Ben kaçar. . . . Vesselam... Genişletmek için tıkla ... [/COLOR]
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4652953' Alıntı: hoşbulduk kardeşlik. Genişletmek için tıkla ... Nasılsın abimm?
Emrgncy Üye sürmenaj6169' Alıntı: Allah muhabbetinizi artırsın iyi geceler gençler. Ben kaçar. . . . Vesselam... Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler kardeş[/COLOR]
sürmenaj6169' Alıntı: Allah muhabbetinizi artırsın iyi geceler gençler. Ben kaçar. . . . Vesselam... Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler kardeş[/COLOR]
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: Çorlu'da yıldızları sayıyorum gözlerim kapalı Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Ben ilk satrları okuduktan sonra adamı öldürür, ödülü mirasçılarına verirdim Genişletmek için tıkla ... Demi ya!
Emrgncy112' Alıntı: Ben ilk satrları okuduktan sonra adamı öldürür, ödülü mirasçılarına verirdim Genişletmek için tıkla ... Demi ya!
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın abimm? Genişletmek için tıkla ... iyiyim şükür kardeşim sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Nasılsın abimm? Genişletmek için tıkla ... iyiyim şükür kardeşim sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoş geldin nasılsın, sana güzel bir lakap takayım mı?
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoş geldin nasılsın, sana güzel bir lakap takayım mı?
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: Çorlu'da yıldızları sayıyorum gözlerim kapalı Genişletmek için tıkla ... O nasıl oluyor abi
m542tf' Alıntı: Çorlu'da yıldızları sayıyorum gözlerim kapalı Genişletmek için tıkla ... O nasıl oluyor abi