OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Cümleten selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam refikim nerelerdesin yahu vede nasılsın? ---------- Eklendi @ 00:15:53 ---------- Yazıldı @ 00:15:29 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: şükür iyiyim abi, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim bu gün çok sakiniz...
Emrgncy112' Alıntı: Cümleten selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam refikim nerelerdesin yahu vede nasılsın? ---------- Eklendi @ 00:15:53 ---------- Yazıldı @ 00:15:29 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: şükür iyiyim abi, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim bu gün çok sakiniz...
SHS Üye enkazcı' Alıntı: selam hayirli geceler arkadaslar Genişletmek için tıkla ... sanada selam kardeş
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam refikim nerelerdesin yahu vede nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Buralardayım Üstad'ım Hamdolsun iyiyim sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam refikim nerelerdesin yahu vede nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Buralardayım Üstad'ım Hamdolsun iyiyim sen nasılsın?
OttomaN TigeR Üye enkazcı' Alıntı: selam hayirli geceler arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Emrullah nasılsın yahu...
enkazcı' Alıntı: selam hayirli geceler arkadaslar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Emrullah nasılsın yahu...
SHS Üye Emrgncy112' Alıntı: Cümleten selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Refik abi
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Buralardayım Üstad'ım Hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür refikim bir sıkıntımız yok. (Elhamdülillah) ---------- Eklendi @ 00:17:45 ---------- Yazıldı @ 00:17:27 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: aleyküm selam Refik abi Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy112' Alıntı: Buralardayım Üstad'ım Hamdolsun iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür refikim bir sıkıntımız yok. (Elhamdülillah) ---------- Eklendi @ 00:17:45 ---------- Yazıldı @ 00:17:27 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: aleyküm selam Refik abi Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam refikim nerelerdesin yahu vede nasılsın? ---------- Eklendi @ 00:15:53 ---------- Yazıldı @ 00:15:29 ---------- Ben de iyiyim bu gün çok sakiniz... Genişletmek için tıkla ... normal halden yine iyi
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam refikim nerelerdesin yahu vede nasılsın? ---------- Eklendi @ 00:15:53 ---------- Yazıldı @ 00:15:29 ---------- Ben de iyiyim bu gün çok sakiniz... Genişletmek için tıkla ... normal halden yine iyi
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4652876' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar iyisiniz inşallah. Genişletmek için tıkla ... vealeykümüsselamverahmetulllah.... Hoş geldin abimm.
[ENGİN];4652876' Alıntı: esselamün aleyküm dostlar iyisiniz inşallah. Genişletmek için tıkla ... vealeykümüsselamverahmetulllah.... Hoş geldin abimm.
OttomaN TigeR Üye enkazcı' Alıntı: hoşbulduk abiler iyiyim abi sizi sormalı Genişletmek için tıkla ... Ya Emrullah bugün yaptığın bir alıntı vardı aklıma geldikçe güldüm eline sağlık be...
enkazcı' Alıntı: hoşbulduk abiler iyiyim abi sizi sormalı Genişletmek için tıkla ... Ya Emrullah bugün yaptığın bir alıntı vardı aklıma geldikçe güldüm eline sağlık be...