.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben de diyorum bu adamı hiç mi uyku tutmuyor. Genişletmek için tıkla ... tutmuyor tabi
OttomaN TigeR' Alıntı: ben de diyorum bu adamı hiç mi uyku tutmuyor. Genişletmek için tıkla ... tutmuyor tabi
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum abiler nasılsınız ne var ne yok ---------- Eklendi @ 01:32:30 ---------- Yazıldı @ 01:31:02 ---------- neyse allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin Arda. ---------- Eklendi @ 01:34:54 ---------- Yazıldı @ 01:34:25 ---------- S3RS3Ri' Alıntı: tutmuyor tabi Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum abiler nasılsınız ne var ne yok ---------- Eklendi @ 01:32:30 ---------- Yazıldı @ 01:31:02 ---------- neyse allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin Arda. ---------- Eklendi @ 01:34:54 ---------- Yazıldı @ 01:34:25 ---------- S3RS3Ri' Alıntı: tutmuyor tabi Genişletmek için tıkla ...
.SeRDaR. Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum abiler nasılsınız ne var ne yok ---------- Eklendi @ 01:32:30 ---------- Yazıldı @ 01:31:02 ---------- neyse allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sanada.
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum abiler nasılsınız ne var ne yok ---------- Eklendi @ 01:32:30 ---------- Yazıldı @ 01:31:02 ---------- neyse allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam sanada.
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Neyse bana da müsade kendine iyi bak Serdar hoşçakal. Genişletmek için tıkla ... Sende kib iyi geceler.
OttomaN TigeR' Alıntı: Neyse bana da müsade kendine iyi bak Serdar hoşçakal. Genişletmek için tıkla ... Sende kib iyi geceler.
.SeRDaR. Üye - SerkeŞ -' Alıntı: vukuat olmuyo galiba hiç, sabaha kadar şiir mi yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... Şirketin etrafı 2 metrelik tellerle cevrılı üstünde jiletli tel kameralar var ne vukuatı olucak. Arada sırada devriye atıyorum sıkıldıkcada şiir yazıyorum.
- SerkeŞ -' Alıntı: vukuat olmuyo galiba hiç, sabaha kadar şiir mi yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... Şirketin etrafı 2 metrelik tellerle cevrılı üstünde jiletli tel kameralar var ne vukuatı olucak. Arada sırada devriye atıyorum sıkıldıkcada şiir yazıyorum.
.SeRDaR. Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yinede kolay gelsin, güzel iş Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. Senin iş yada okul yokmu ?
- SerkeŞ -' Alıntı: yinede kolay gelsin, güzel iş Genişletmek için tıkla ... Sağolasın. Senin iş yada okul yokmu ?