.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ---------- Eklendi @ 00:58:29 ---------- Yazıldı @ 00:57:31 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Ben de çıkıyorum ... Uyku ciddi anlam da bastırdı . Hepinize keyifli muhabbetler . İyi bakın kendinize ... Sen de kendine iyi bak Esma ... Hoşcakal ... Genişletmek için tıkla ... selametle ---------- Eklendi @ 00:59:26 ---------- Yazıldı @ 00:58:29 ---------- Yatın uyuyun tabi.
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ---------- Eklendi @ 00:58:29 ---------- Yazıldı @ 00:57:31 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Ben de çıkıyorum ... Uyku ciddi anlam da bastırdı . Hepinize keyifli muhabbetler . İyi bakın kendinize ... Sen de kendine iyi bak Esma ... Hoşcakal ... Genişletmek için tıkla ... selametle ---------- Eklendi @ 00:59:26 ---------- Yazıldı @ 00:58:29 ---------- Yatın uyuyun tabi.
.SeRDaR. Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sen yatmıyon mu Genişletmek için tıkla ... Sahaha kadar uyanığım ben.
.SeRDaR. Üye - SerkeŞ -' Alıntı: görücez Genişletmek için tıkla ... Işim geregı uyumuyorum ben. ---------- Eklendi @ 01:14:08 ---------- Yazıldı @ 01:12:50 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar selam millet. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin tekrardan.
- SerkeŞ -' Alıntı: görücez Genişletmek için tıkla ... Işim geregı uyumuyorum ben. ---------- Eklendi @ 01:14:08 ---------- Yazıldı @ 01:12:50 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Tekrar selam millet. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin tekrardan.
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yarın iş başı herkes dağılmış Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle
.SeRDaR. Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ne iş yapıyorsun güvenlik görevlisi yada gece mesai yapan işci misin Genişletmek için tıkla ... Güvenlik görevlisiyim ben ---------- Eklendi @ 01:19:20 ---------- Yazıldı @ 01:18:09 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Eee serdar sen ne iş yapıyorsun yada öğrenci misin? Genişletmek için tıkla ... Güvenliğim ben
- SerkeŞ -' Alıntı: ne iş yapıyorsun güvenlik görevlisi yada gece mesai yapan işci misin Genişletmek için tıkla ... Güvenlik görevlisiyim ben ---------- Eklendi @ 01:19:20 ---------- Yazıldı @ 01:18:09 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Eee serdar sen ne iş yapıyorsun yada öğrenci misin? Genişletmek için tıkla ... Güvenliğim ben
SHS Üye iyiyim abi sen nasılsın? ---------- Eklendi @ 01:24:54 ---------- Yazıldı @ 01:24:22 ---------- S3RS3Ri' Alıntı: Güvenlik görevlisiyim ben ---------- Eklendi @ 01:19:20 ---------- Yazıldı @ 01:18:09 ---------- Güvenliğim ben Genişletmek için tıkla ... nasılda bildim ama
iyiyim abi sen nasılsın? ---------- Eklendi @ 01:24:54 ---------- Yazıldı @ 01:24:22 ---------- S3RS3Ri' Alıntı: Güvenlik görevlisiyim ben ---------- Eklendi @ 01:19:20 ---------- Yazıldı @ 01:18:09 ---------- Güvenliğim ben Genişletmek için tıkla ... nasılda bildim ama
OttomaN TigeR Üye Ben de iyiyim, eyvallah kardeşim... ---------- Eklendi @ 01:25:54 ---------- Yazıldı @ 01:25:13 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim abi sen nasılsın? ---------- Eklendi @ 01:24:54 ---------- Yazıldı @ 01:24:22 ---------- nasılda bildim ama Genişletmek için tıkla ... Büyük adamsın vesselam.
Ben de iyiyim, eyvallah kardeşim... ---------- Eklendi @ 01:25:54 ---------- Yazıldı @ 01:25:13 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: iyiyim abi sen nasılsın? ---------- Eklendi @ 01:24:54 ---------- Yazıldı @ 01:24:22 ---------- nasılda bildim ama Genişletmek için tıkla ... Büyük adamsın vesselam.
__xXx__ Üye selamun aleykum abiler nasılsınız ne var ne yok ---------- Eklendi @ 01:32:30 ---------- Yazıldı @ 01:31:02 ---------- neyse allah rahatlık versin
selamun aleykum abiler nasılsınız ne var ne yok ---------- Eklendi @ 01:32:30 ---------- Yazıldı @ 01:31:02 ---------- neyse allah rahatlık versin