.SeRDaR. Üye Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin.
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin.
SHS Üye marist' Alıntı: seLam, Benim yerimede söz payLaşın, bende burdayım. Genişletmek için tıkla ... ne diyon
marist' Alıntı: seLam, Benim yerimede söz payLaşın, bende burdayım. Genişletmek için tıkla ... ne diyon
DiaBLoS Admin Cümleten hoşgeldiniz tekrardan . İyi vallahi esma . Allaha şükür , sıkıntımız yok . Harika bir gündü . Biz de tadını çıkardık vesselam ... Sen nasılsn , ne yaptın bakalım ?
Cümleten hoşgeldiniz tekrardan . İyi vallahi esma . Allaha şükür , sıkıntımız yok . Harika bir gündü . Biz de tadını çıkardık vesselam ... Sen nasılsn , ne yaptın bakalım ?
OttomaN TigeR Üye S3RS3Ri' Alıntı: Aleykum selam hosgeldin. Genişletmek için tıkla ... nasılsın serdar.
.SeRDaR. Üye papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin.
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten hoşgeldiniz tekrardan . İyi vallahi esma . Allaha şükür , sıkıntımız yok . Harika bir gündü . Biz de tadını çıkardık vesselam ... Sen nasılsn , ne yaptın bakalım ? Genişletmek için tıkla ... Merak ettim detaya da girmedin Tesekkur ederim sordugun icin... Bende ugrastim iste onemsiz seylerle
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten hoşgeldiniz tekrardan . İyi vallahi esma . Allaha şükür , sıkıntımız yok . Harika bir gündü . Biz de tadını çıkardık vesselam ... Sen nasılsn , ne yaptın bakalım ? Genişletmek için tıkla ... Merak ettim detaya da girmedin Tesekkur ederim sordugun icin... Bende ugrastim iste onemsiz seylerle
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Aleykum selam yeni gelenlere naber Gokcen? Gun gectikce sayida artiyor Genişletmek için tıkla ... Sağol iyiyim. Sizi sormalı.
Eykul' Alıntı: Aleykum selam yeni gelenlere naber Gokcen? Gun gectikce sayida artiyor Genişletmek için tıkla ... Sağol iyiyim. Sizi sormalı.
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nasılsın serdar. Genişletmek için tıkla ... Cok sükür iyiyim sen nasılsın ?
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam abi. Hoşgeldin.