Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Nextman

Emekli Yönetici
herkese hayırlı sabahlar

KayraBey

Üye
Bence nextman hoşgelmedi hoşgitti

Hiçbirşey.Markette ücretli olduğu için burada paylaşmak istiyordum sadece... Ama yılbaşı olaylarını sevmediğimden kararsız kaldım.Bu arada sen hafıza kartını ne yaptın?

bence paylaş belki seven biri çıkabilir. . . Kart duruyor bi köşe de nokia nın dosya yöneticisini buldum o kartı takip baktım seçeneklerden şifreyi kaldır dedim kartınızda şifre yok dedi şifre oluştur dedim oluşturulamıyor dedi. . Sinirlendim biçimlendir dedim biçimlendi şimdi açık fakat içindekiler uçtu gitti

---------- Eklendi @ 02:57:49 ---------- Yazıldı @ 02:57:00 ----------

herkese hayırlı sabahlar

hoşgeldin

---------- Eklendi @ 02:59:29 ---------- Yazıldı @ 02:57:49 ----------

mobilden giriyorum bu sayfanın altında ki Up ne demek oluyor ?

KayraBey

Üye

Bazı programlar kurtarabiliyor dosyaları.Zaten birçok arkadaş sana yardımcı olmaya çalışmış.Benim de başıma geldi.Eşim vefat eden annesinin telefonundaki resimlerini hafıza kartını formatlamak suretiyle sildi.(Burası çok önemli:Format attıktan sonra hiçbir işlem yapılmadı.Kopyalama vs gibi...) Tabi eşim kriz geçirdi.Geçtim bilgisayar başına.Sürekli takıldığım bir forum var.Girdim oraya buldum bir program.Son atılan format ile silinen ne varsa kurtardım.Çok eski dosyalarda çıktı ama birçoğu bozuktu.Burda önemli olan formattan sonra hafıza kartına yazma işlemi yapmayacaksın.Format ile silinen dosyanın üzerine hemen birşeyler yazılırsa kurtarma sorunlu oluyor çoğu zaman.Forumdaki arkadaşlarda böyle söylemiştir.Ben direk kartı söküp aldığım için kurtarma başarılı olmuş ve eşim çok sevinmişti.

---------- Eklendi @ 03:02:26 ---------- Yazıldı @ 03:01:45 ----------

mobilden giriyorum bu sayfanın altında ki Up ne demek oluyor ?

Yukarı...

Allah rahmet eylesin. .Yardım eden herkezden Allah razı olsun. Duymuştum üzerine birşey yazılmamasi gerektiğini o yüzden kenarda bekliyor. Program bulursam bende kurtarma girişiminde bulunacağım.

ben kaçar herkeze teşekkürler. . .
Iyi geceler...Vesselam...

DiaBLoS

Admin
Dükkanı açıyorum .
Buyrun beyler ...

SHS

Üye
dükkan derken

DiaBLoS

Admin
Hoşgeldiniz değerli müşterilerimiz .