KayraBey Üye sürmenaj6169' Alıntı: kim neyle uğraşıyor şuan Genişletmek için tıkla ... Tam ben soracaktım Ben Android bölümüne marketteki ücretli uygulamalar için konu açma ile uğraşıyorum şu an.
sürmenaj6169' Alıntı: kim neyle uğraşıyor şuan Genişletmek için tıkla ... Tam ben soracaktım Ben Android bölümüne marketteki ücretli uygulamalar için konu açma ile uğraşıyorum şu an.
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün aleyküm... Genişletmek için tıkla ... aleyna aleykümselam ---------- Eklendi @ 02:30:29 ---------- Yazıldı @ 02:30:00 ---------- ben font arıyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün aleyküm... Genişletmek için tıkla ... aleyna aleykümselam ---------- Eklendi @ 02:30:29 ---------- Yazıldı @ 02:30:00 ---------- ben font arıyorum
KayraBey Üye sürmenaj6169' Alıntı: ben font arıyorum Genişletmek için tıkla ... Android için olsa bende 78 çeşit font var.
sürmenaj6169' Alıntı: ben font arıyorum Genişletmek için tıkla ... Android için olsa bende 78 çeşit font var.
VKUCUKSAHİN Üye Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar.
Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar.
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün aleyküm... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam hoşgeldin hayırlı geceler.
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün aleyküm... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam hoşgeldin hayırlı geceler.
OttomaN TigeR Üye KayraBey' Alıntı: Aleyküm Selam hoşgeldin hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hoş buldum...
KayraBey' Alıntı: Aleyküm Selam hoşgeldin hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hoş buldum...
KayraBey Üye tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar. Genişletmek için tıkla ... Yat yat en az 5 saat uyu ki gündüz zombi gibi gezme
tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar. Genişletmek için tıkla ... Yat yat en az 5 saat uyu ki gündüz zombi gibi gezme
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler konuşamadık ama başka zaman inşallah. selametle.
tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler konuşamadık ama başka zaman inşallah. selametle.
pro.engineer Üye KayraBey' Alıntı: Android için olsa bende 78 çeşit font var. Genişletmek için tıkla ... symbian için aslında farklı bi sitede geziniyorken rastladım fakat fontun ismini bilmiyorum . Bi program üzerindeydi hoşuma gitti.. ---------- Eklendi @ 02:35:35 ---------- Yazıldı @ 02:34:29 ---------- tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler renkli rüyalar
KayraBey' Alıntı: Android için olsa bende 78 çeşit font var. Genişletmek için tıkla ... symbian için aslında farklı bi sitede geziniyorken rastladım fakat fontun ismini bilmiyorum . Bi program üzerindeydi hoşuma gitti.. ---------- Eklendi @ 02:35:35 ---------- Yazıldı @ 02:34:29 ---------- tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler renkli rüyalar
m542tf Üye tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar. Genişletmek için tıkla ...
tinasoft' Alıntı: Neyse arkadaşlar bana müsade yarın 8 de kalkacam kusura bakmayın.. Haydin hayırlı geceler dadlu rüyalar. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Arkadaşlar size iyi geceler. Mustafa abi muhtemelen okursun diye düşünüyorum sana da iyi geceler. Şehzadeleri öpersin yerime...
Arkadaşlar size iyi geceler. Mustafa abi muhtemelen okursun diye düşünüyorum sana da iyi geceler. Şehzadeleri öpersin yerime...
KayraBey Üye sürmenaj6169' Alıntı: symbian için aslında farklı bi sitede geziniyorken rastladım fakat fontun ismini bilmiyorum . Bi program üzerindeydi hoşuma gitti.. Genişletmek için tıkla ... Flipfont isimli bir uygulama vardı Symbian için.Zamanında 5800 kullanırken yüklemiştim.Burda forumda bulmuştum.Çok hoş bir uygulamaydı.
sürmenaj6169' Alıntı: symbian için aslında farklı bi sitede geziniyorken rastladım fakat fontun ismini bilmiyorum . Bi program üzerindeydi hoşuma gitti.. Genişletmek için tıkla ... Flipfont isimli bir uygulama vardı Symbian için.Zamanında 5800 kullanırken yüklemiştim.Burda forumda bulmuştum.Çok hoş bir uygulamaydı.
OttomaN TigeR Üye Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 6 misafir) OttomaN TigeR*, KayraBey, m542tf, sürmenaj6169, __xXx__
Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 6 misafir) OttomaN TigeR*, KayraBey, m542tf, sürmenaj6169, __xXx__
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Arkadaşlar size iyi geceler. Mustafa abi muhtemelen okursun diye düşünüyorum sana da iyi geceler. Şehzadeleri öpersin yerime... Genişletmek için tıkla ... Daha yeni gelmiştin kaplan
OttomaN TigeR' Alıntı: Arkadaşlar size iyi geceler. Mustafa abi muhtemelen okursun diye düşünüyorum sana da iyi geceler. Şehzadeleri öpersin yerime... Genişletmek için tıkla ... Daha yeni gelmiştin kaplan
pro.engineer Üye KayraBey' Alıntı: Flipfont isimli bir uygulama vardı Symbian için.Zamanında 5800 kullanırken yüklemiştim.Burda forumda bulmuştum.Çok hoş bir uygulamaydı. Genişletmek için tıkla ... biliyorum o uygulama bende de var birazdan resimi upload ederim
KayraBey' Alıntı: Flipfont isimli bir uygulama vardı Symbian için.Zamanında 5800 kullanırken yüklemiştim.Burda forumda bulmuştum.Çok hoş bir uygulamaydı. Genişletmek için tıkla ... biliyorum o uygulama bende de var birazdan resimi upload ederim
OttomaN TigeR Üye KayraBey' Alıntı: Daha yeni gelmiştin kaplan Genişletmek için tıkla ... Kalmamı istiyorsan kalırız be kardeş burdayım ahanda vaz geçtim gitmekten. ---------- Eklendi @ 02:41:34 ---------- Yazıldı @ 02:39:37 ---------- Yok yok gönlüm kal diyor fakat gözlerim izin vermiyor, iyi geceler tekrar.
KayraBey' Alıntı: Daha yeni gelmiştin kaplan Genişletmek için tıkla ... Kalmamı istiyorsan kalırız be kardeş burdayım ahanda vaz geçtim gitmekten. ---------- Eklendi @ 02:41:34 ---------- Yazıldı @ 02:39:37 ---------- Yok yok gönlüm kal diyor fakat gözlerim izin vermiyor, iyi geceler tekrar.
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Arkadaşlar size iyi geceler. Mustafa abi muhtemelen okursun diye düşünüyorum sana da iyi geceler. Şehzadeleri öpersin yerime... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Arkadaşlar size iyi geceler. Mustafa abi muhtemelen okursun diye düşünüyorum sana da iyi geceler. Şehzadeleri öpersin yerime... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
pro.engineer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kalmamı istiyorsan kalırız be kardeş burdayım ahanda vaz geçtim gitmekten. ---------- Eklendi @ 02:41:34 ---------- Yazıldı @ 02:39:37 ---------- Yok yok gönlüm kal diyor fakat gözlerim izin vermiyor, iyi geceler tekrar. Genişletmek için tıkla ... gönlünü dinle derdim fakat bedenine eziyet etme iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Kalmamı istiyorsan kalırız be kardeş burdayım ahanda vaz geçtim gitmekten. ---------- Eklendi @ 02:41:34 ---------- Yazıldı @ 02:39:37 ---------- Yok yok gönlüm kal diyor fakat gözlerim izin vermiyor, iyi geceler tekrar. Genişletmek için tıkla ... gönlünü dinle derdim fakat bedenine eziyet etme iyi geceler
KayraBey Üye Arkadaşlar sizce bu uygulamayı paylaşayım mı? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız