.SeRDaR. Üye DiaBLoS' Alıntı: Bana müsade arkadaşlar . Güzel muhabbet için hepinize teşekkürler . Allaha emanet olun ... Saygılar ... Genişletmek için tıkla ... Selametle hayırlı geceler
DiaBLoS' Alıntı: Bana müsade arkadaşlar . Güzel muhabbet için hepinize teşekkürler . Allaha emanet olun ... Saygılar ... Genişletmek için tıkla ... Selametle hayırlı geceler
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: biraz var tabi ama sizle değil kendimle Genişletmek için tıkla ... Care olabilirsek annlat derim...
__xXx__' Alıntı: biraz var tabi ama sizle değil kendimle Genişletmek için tıkla ... Care olabilirsek annlat derim...
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Halka hafif olur, pek zararı dokunmaz ama. Genişletmek için tıkla ... ah be abi iyi diyonda hafifte olsa farketmiyor uzun zamandır meyve bile yemiyorum geceleri
OttomaN TigeR' Alıntı: Halka hafif olur, pek zararı dokunmaz ama. Genişletmek için tıkla ... ah be abi iyi diyonda hafifte olsa farketmiyor uzun zamandır meyve bile yemiyorum geceleri
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hepinizden özür dilerim, kimsenin keyfini kaçırmaya hakkım yok Genişletmek için tıkla ... Metin ne oluyor?
- SerkeŞ -' Alıntı: hepinizden özür dilerim, kimsenin keyfini kaçırmaya hakkım yok Genişletmek için tıkla ... Metin ne oluyor?
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Care olabilirsek annlat derim... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ilgin icin
Eykul' Alıntı: Care olabilirsek annlat derim... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ilgin icin
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hepinizden özür dilerim, kimsenin keyfini kaçırmaya hakkım yok Genişletmek için tıkla ... Metin konuşalım mı biraz? ---------- Eklendi @ 02:06:25 ---------- Yazıldı @ 02:06:07 ---------- tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm abiler ablalar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Hüsnü Can.
- SerkeŞ -' Alıntı: hepinizden özür dilerim, kimsenin keyfini kaçırmaya hakkım yok Genişletmek için tıkla ... Metin konuşalım mı biraz? ---------- Eklendi @ 02:06:25 ---------- Yazıldı @ 02:06:07 ---------- tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm abiler ablalar Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Hüsnü Can.
.SeRDaR. Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm abiler ablalar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam kardesım hosgeldın.
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm abiler ablalar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam kardesım hosgeldın.
__xXx__ Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm abiler ablalar Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin nasılsın
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm abiler ablalar Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin nasılsın
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Herkeze iyi geceler gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... nereye yahu daha karpuz keseceydik
Eykul' Alıntı: Herkeze iyi geceler gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... nereye yahu daha karpuz keseceydik
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Herkeze iyi geceler gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Eykul selametle.
Eykul' Alıntı: Herkeze iyi geceler gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Eykul selametle.
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Hüsnü Can. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abi S3RS3Ri' Alıntı: Aleykum selam kardesım hosgeldın. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum __xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür seni sormalı[/COLOR]
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Hüsnü Can. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abi S3RS3Ri' Alıntı: Aleykum selam kardesım hosgeldın. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum __xXx__' Alıntı: aleykum selam hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür seni sormalı[/COLOR]
.SeRDaR. Üye Eykul' Alıntı: Herkeze iyi geceler gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... İyı geceler selametle. ---------- Eklendi @ 02:11:26 ---------- Yazıldı @ 02:10:16 ---------- KayraBey' Alıntı: Selamun aleyküm arkadaşlar.Bende buradayım sabaha kadar inşallah. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin
Eykul' Alıntı: Herkeze iyi geceler gidiyorum... Genişletmek için tıkla ... İyı geceler selametle. ---------- Eklendi @ 02:11:26 ---------- Yazıldı @ 02:10:16 ---------- KayraBey' Alıntı: Selamun aleyküm arkadaşlar.Bende buradayım sabaha kadar inşallah. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin
__xXx__ Üye KayraBey' Alıntı: Selamun aleyküm arkadaşlar.Bende buradayım sabaha kadar inşallah. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldiniz ---------- Eklendi @ 02:11:53 ---------- Yazıldı @ 02:11:27 ---------- tinasoft' Alıntı: Hoş buldum abi Hoş buldum Allah'a şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım
KayraBey' Alıntı: Selamun aleyküm arkadaşlar.Bende buradayım sabaha kadar inşallah. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldiniz ---------- Eklendi @ 02:11:53 ---------- Yazıldı @ 02:11:27 ---------- tinasoft' Alıntı: Hoş buldum abi Hoş buldum Allah'a şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım
Eykul Üye Tesekkurler... Allah a emanet olun Karpuz mu? Yok mersi Birde Metini butun biryere gitmesin
pro.engineer Üye ilk defa gececilere yorum yapıyorum muhabbetiniz çok güzel Allah bozmasın herşey gönlünüzce olması dileğiyle iyi geceler. . .
ilk defa gececilere yorum yapıyorum muhabbetiniz çok güzel Allah bozmasın herşey gönlünüzce olması dileğiyle iyi geceler. . .
__xXx__ Üye sürmenaj6169' Alıntı: ilk defa gececilere yorum yapıyorum muhabbetiniz çok güzel Allah bozmasın herşey gönlünüzce olması dileğiyle iyi geceler. . . Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sizede iyi geceler hoşgeldiniz
sürmenaj6169' Alıntı: ilk defa gececilere yorum yapıyorum muhabbetiniz çok güzel Allah bozmasın herşey gönlünüzce olması dileğiyle iyi geceler. . . Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sizede iyi geceler hoşgeldiniz