Eykul Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum güzel insanlar noruyonuz( allahini seven kazak demesin) Genişletmek için tıkla ... Dantel Allah imi cok seviyorum hatta bayiliyorum
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum güzel insanlar noruyonuz( allahini seven kazak demesin) Genişletmek için tıkla ... Dantel Allah imi cok seviyorum hatta bayiliyorum
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum güzel insanlar noruyonuz( allahini seven kazak demesin) Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Arda nasılsın.
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum güzel insanlar noruyonuz( allahini seven kazak demesin) Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Arda nasılsın.
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Dantel Allah imi cok seviyorum hatta bayiliyorum Genişletmek için tıkla ... ben kendimi vurmaya gidiyorum bye ---------- Eklendi @ 01:38:44 ---------- Yazıldı @ 01:38:16 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Arda nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sen nasılsın
Eykul' Alıntı: Dantel Allah imi cok seviyorum hatta bayiliyorum Genişletmek için tıkla ... ben kendimi vurmaya gidiyorum bye ---------- Eklendi @ 01:38:44 ---------- Yazıldı @ 01:38:16 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Arda nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Bende gittin mi diyordum demekki bunu yaziyormussun Genişletmek için tıkla ... Evet buradayım hala, siz sohbetinize devam edin bölmek istemedim...
Eykul' Alıntı: Bende gittin mi diyordum demekki bunu yaziyormussun Genişletmek için tıkla ... Evet buradayım hala, siz sohbetinize devam edin bölmek istemedim...
m542tf Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum güzel insanlar noruyonuz( allahini seven kazak demesin) Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin süveter
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum güzel insanlar noruyonuz( allahini seven kazak demesin) Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin süveter
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Kim sana kötü dedi . Diyeni vururum . Genişletmek için tıkla ... O zaman intihar etmen gerekicek
DiaBLoS' Alıntı: Kim sana kötü dedi . Diyeni vururum . Genişletmek için tıkla ... O zaman intihar etmen gerekicek
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: ben kendimi vurmaya gidiyorum bye ---------- Eklendi @ 01:38:44 ---------- Yazıldı @ 01:38:16 ---------- iyiyim abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim şükür olsun.
__xXx__' Alıntı: ben kendimi vurmaya gidiyorum bye ---------- Eklendi @ 01:38:44 ---------- Yazıldı @ 01:38:16 ---------- iyiyim abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim şükür olsun.
__xXx__ Üye m542tf' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin süveter Genişletmek için tıkla ... hosbulduk cümleten nasılsınız ne var ne yok
m542tf' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin süveter Genişletmek için tıkla ... hosbulduk cümleten nasılsınız ne var ne yok
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Umudumu yitirmeden seni aradım çaresizce, Kimi zaman ıssız çölde bazende düşlerim de, Gözlerim nemlense de alışmak zor sensizliğe, Ben hayalin ile yaşarım sakın beni düşünme... Genişletmek için tıkla ... Gecelerde sessiz sokaklar da en cokta sensiz kaldığım geceler de beni düsünme..
OttomaN TigeR' Alıntı: Umudumu yitirmeden seni aradım çaresizce, Kimi zaman ıssız çölde bazende düşlerim de, Gözlerim nemlense de alışmak zor sensizliğe, Ben hayalin ile yaşarım sakın beni düşünme... Genişletmek için tıkla ... Gecelerde sessiz sokaklar da en cokta sensiz kaldığım geceler de beni düsünme..
DiaBLoS Admin Eykul' Alıntı: O zaman intihar etmen gerekicek Genişletmek için tıkla ... Daha yeni doğdum be , hemen öldürüyorsun . El insaf ...
Eykul' Alıntı: O zaman intihar etmen gerekicek Genişletmek için tıkla ... Daha yeni doğdum be , hemen öldürüyorsun . El insaf ...
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben de iyiyim şükür olsun. Genişletmek için tıkla ... allah bozmasın
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: ben kendimi vurmaya gidiyorum bye ---------- Eklendi @ 01:38:44 ---------- Yazıldı @ 01:38:16 ---------- iyiyim abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Nedenmis o? Bir dantel icin gunaha girmeye deger mi?
__xXx__' Alıntı: ben kendimi vurmaya gidiyorum bye ---------- Eklendi @ 01:38:44 ---------- Yazıldı @ 01:38:16 ---------- iyiyim abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Nedenmis o? Bir dantel icin gunaha girmeye deger mi?
OttomaN TigeR Üye S3RS3Ri' Alıntı: Gecelerde sessiz sokaklar da en cokta sensiz kaldığım geceler de beni düsünme.. Genişletmek için tıkla ... vayyy etiketi çaktın hemen maşallah.
S3RS3Ri' Alıntı: Gecelerde sessiz sokaklar da en cokta sensiz kaldığım geceler de beni düsünme.. Genişletmek için tıkla ... vayyy etiketi çaktın hemen maşallah.
m542tf Üye __xXx__' Alıntı: hosbulduk cümleten nasılsınız ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... ben işteyim
__xXx__ Üye DiaBLoS' Alıntı: Arda hoşgeldin kardeşim . Genişletmek için tıkla ... hosbulduk nasılsın ne var ne yok
DiaBLoS' Alıntı: Arda hoşgeldin kardeşim . Genişletmek için tıkla ... hosbulduk nasılsın ne var ne yok
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Evet buradayım hala, siz sohbetinize devam edin bölmek istemedim... Genişletmek için tıkla ... Senle herkez de gitti sohbet kalmadi... Metin AliKemal Serdar gitmisler
OttomaN TigeR' Alıntı: Evet buradayım hala, siz sohbetinize devam edin bölmek istemedim... Genişletmek için tıkla ... Senle herkez de gitti sohbet kalmadi... Metin AliKemal Serdar gitmisler
.SeRDaR. Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleykum güzel insanlar noruyonuz( allahini seven kazak demesin) Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldın.
__xXx__' Alıntı: selamun aleykum güzel insanlar noruyonuz( allahini seven kazak demesin) Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldın.