m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Ağalar bana müsaade az daha devam edersem telefonu parçalıyacam. hepinize Hayırlı geceler, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy112' Alıntı: Ağalar bana müsaade az daha devam edersem telefonu parçalıyacam. hepinize Hayırlı geceler, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: emin misiniz Kenan bey?? Genişletmek için tıkla ... Çift cevap jokeri kullansam,
papakudioflu Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: trafik var ama abi Genişletmek için tıkla ... trafik dedin de aklıma geldi bayadır trafige takılmıyorum nereye gitti bu millet
Pondusss' Alıntı: trafik var ama abi Genişletmek için tıkla ... trafik dedin de aklıma geldi bayadır trafige takılmıyorum nereye gitti bu millet
OttomaN TigeR Üye S3RS3Ri' Alıntı: Bu serdar pis takıldı bana kurtarın beni her cevabımda serdara tekrar alıntı yapıyor Genişletmek için tıkla ... [/QUOTE][/COLOR]
S3RS3Ri' Alıntı: Bu serdar pis takıldı bana kurtarın beni her cevabımda serdara tekrar alıntı yapıyor Genişletmek için tıkla ... [/QUOTE][/COLOR]
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Ağalar bana müsaade az daha devam edersem telefonu parçalıyacam. hepinize Hayırlı geceler, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... geç turkcelle kurtul kardeşim allaha emanet ol iyi geceler
Emrgncy112' Alıntı: Ağalar bana müsaade az daha devam edersem telefonu parçalıyacam. hepinize Hayırlı geceler, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... geç turkcelle kurtul kardeşim allaha emanet ol iyi geceler
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Ağalar bana müsaade az daha devam edersem telefonu parçalıyacam. hepinize Hayırlı geceler, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sanada
Emrgncy112' Alıntı: Ağalar bana müsaade az daha devam edersem telefonu parçalıyacam. hepinize Hayırlı geceler, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sanada
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Gökçen herkes senin şu yazı fontunu görünce kaçmaya başlamış Hadi ben de yatıyorum Genişletmek için tıkla ... Canları sağolsun hoşçakal.
hasane51' Alıntı: Gökçen herkes senin şu yazı fontunu görünce kaçmaya başlamış Hadi ben de yatıyorum Genişletmek için tıkla ... Canları sağolsun hoşçakal.
papakudioflu Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Eykul Üye -YARINIYOK-' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 00:21:58 ---------- Yazıldı @ 00:21:00 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Sağolasın Esma . O zaman gelsin de , bakarım bir çaresine ... Genişletmek için tıkla ... Neyin caresine? Ben sana bulurum dogum gununu kutlayacak yer
-YARINIYOK-' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 00:21:58 ---------- Yazıldı @ 00:21:00 ---------- DiaBLoS' Alıntı: Sağolasın Esma . O zaman gelsin de , bakarım bir çaresine ... Genişletmek için tıkla ... Neyin caresine? Ben sana bulurum dogum gununu kutlayacak yer
OttomaN TigeR Üye -YARINIYOK-' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin. Emrgncy112' Alıntı: Ağalar bana müsaade az daha devam edersem telefonu parçalıyacam. hepinize Hayırlı geceler, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... güle güle refikim. Bu ne hız ya biraz yavaşlayın mübarekler...
-YARINIYOK-' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoşgeldin. Emrgncy112' Alıntı: Ağalar bana müsaade az daha devam edersem telefonu parçalıyacam. hepinize Hayırlı geceler, Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... güle güle refikim. Bu ne hız ya biraz yavaşlayın mübarekler...
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Aleykum selam ---------- Eklendi @ 00:21:58 ---------- Yazıldı @ 00:21:00 ---------- Neyin caresine? Ben sana bulurum dogum gununu kutlayacak yer Genişletmek için tıkla ... sinan erdem de kutlayalım anca sıgarız
Eykul' Alıntı: Aleykum selam ---------- Eklendi @ 00:21:58 ---------- Yazıldı @ 00:21:00 ---------- Neyin caresine? Ben sana bulurum dogum gununu kutlayacak yer Genişletmek için tıkla ... sinan erdem de kutlayalım anca sıgarız
.SeRDaR. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... [/QUOTE] Mobilden ancak bu kadar alıntı oluyor.
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin. güle güle refikim. Bu ne hız ya biraz yavaşlayın mübarekler... Genişletmek için tıkla ... bak artık ben yetişiyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam hoşgeldin. güle güle refikim. Bu ne hız ya biraz yavaşlayın mübarekler... Genişletmek için tıkla ... bak artık ben yetişiyorum
Amaru Shady Üye Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 4 misafir) Pondusss, DiaBLoS+, Eykul, -YARINIYOK-, papakudioflu, S3RS3Ri, m542tf, Emrgncy112 ayrılık vakti geldi, iyi geceler
Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (10 üye ve 4 misafir) Pondusss, DiaBLoS+, Eykul, -YARINIYOK-, papakudioflu, S3RS3Ri, m542tf, Emrgncy112 ayrılık vakti geldi, iyi geceler