Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Üstad'ım mı? Bu gün yorgun demek ki Yada az sonra gelir, bekleyip görelim Genişletmek için tıkla ... Evet refikim demiyormuydunuz?
Emrgncy112' Alıntı: Üstad'ım mı? Bu gün yorgun demek ki Yada az sonra gelir, bekleyip görelim Genişletmek için tıkla ... Evet refikim demiyormuydunuz?
Eykul Üye S3RS3Ri' Alıntı: Beni takip etmiyorsun etmelisin. Genişletmek için tıkla ... demekki yeni paylasmissin
S3RS3Ri' Alıntı: Beni takip etmiyorsun etmelisin. Genişletmek için tıkla ... demekki yeni paylasmissin
.SeRDaR. Üye Eykul' Alıntı: demekki yeni paylasmissin Genişletmek için tıkla ... Benim canım sıkıldımı yazıyorum biseyler iste.
Eykul' Alıntı: demekki yeni paylasmissin Genişletmek için tıkla ... Benim canım sıkıldımı yazıyorum biseyler iste.
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: şimdilik kolay bölüm fazla yogun degil bende uygulama doldurmaya çalışıyorum bir yandan da yeni haberlere devam ediyorum şimdilik eglenceli yani Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin
papakudioflu' Alıntı: şimdilik kolay bölüm fazla yogun degil bende uygulama doldurmaya çalışıyorum bir yandan da yeni haberlere devam ediyorum şimdilik eglenceli yani Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin
Eykul Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten demiştim . Genişletmek için tıkla ... Ne yapacaksin dogum gunun icin? Kutlama var mi? Davetlimiyiz
DiaBLoS' Alıntı: Cümleten demiştim . Genişletmek için tıkla ... Ne yapacaksin dogum gunun icin? Kutlama var mi? Davetlimiyiz