OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4632216' Alıntı: hoşbulduk kardeşim neler olmuş bakem burda Genişletmek için tıkla ... biraz hüzünlü bir gece abi.
[ENGİN];4632216' Alıntı: hoşbulduk kardeşim neler olmuş bakem burda Genişletmek için tıkla ... biraz hüzünlü bir gece abi.
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4632225' Alıntı: ne oldukı? Genişletmek için tıkla ... yazamıyorum. ---------- Eklendi @ 01:27:34 ---------- Yazıldı @ 01:21:15 ---------- Eykul' Alıntı: Bence sadece huzunlu degil... Saskinlik kirginlik kizginlik caresizlik bunlar da var Genişletmek için tıkla ... he vallahi.
[ENGİN];4632225' Alıntı: ne oldukı? Genişletmek için tıkla ... yazamıyorum. ---------- Eklendi @ 01:27:34 ---------- Yazıldı @ 01:21:15 ---------- Eykul' Alıntı: Bence sadece huzunlu degil... Saskinlik kirginlik kizginlik caresizlik bunlar da var Genişletmek için tıkla ... he vallahi.
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yazamıyorum. ---------- Eklendi @ 01:27:34 ---------- Yazıldı @ 01:21:15 ---------- he vallahi. Genişletmek için tıkla ... ok.
OttomaN TigeR' Alıntı: yazamıyorum. ---------- Eklendi @ 01:27:34 ---------- Yazıldı @ 01:21:15 ---------- he vallahi. Genişletmek için tıkla ... ok.
OttomaN TigeR Üye iyi geceler abi. ---------- Eklendi @ 01:31:12 ---------- Yazıldı @ 01:30:39 ---------- abimm.
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler abi. ---------- Eklendi @ 01:31:12 ---------- Yazıldı @ 01:30:39 ---------- abimm. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim.
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi geceler abi. ---------- Eklendi @ 01:31:12 ---------- Yazıldı @ 01:30:39 ---------- abimm. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim.
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum. nasılsınız gececiler
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum. nasılsınız gececiler
OttomaN TigeR Üye Boyabatlı57' Alıntı: Hoş buldum. nasılsınız gececiler Genişletmek için tıkla ... biraz geç oldu gibi ama idare ederiz sen nasılsın.
Boyabatlı57' Alıntı: Hoş buldum. nasılsınız gececiler Genişletmek için tıkla ... biraz geç oldu gibi ama idare ederiz sen nasılsın.
OttomaN TigeR Üye Boyabatlı57' Alıntı: ben iyiyim sağol. Hayırdır ne oldu Genişletmek için tıkla ... olan oldu kardeşim.
Boyabatlı57' Alıntı: ben iyiyim sağol. Hayırdır ne oldu Genişletmek için tıkla ... olan oldu kardeşim.
OttomaN TigeR Üye Boyabatlı57' Alıntı: futbolla ilgili mi Genişletmek için tıkla ... kardeşim iyi geceler sonra yine konuşuruz inşallah.
Boyabatlı57' Alıntı: futbolla ilgili mi Genişletmek için tıkla ... kardeşim iyi geceler sonra yine konuşuruz inşallah.
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: kardeşim iyi geceler sonra yine konuşuruz inşallah. Genişletmek için tıkla ... Inşallah. Iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: kardeşim iyi geceler sonra yine konuşuruz inşallah. Genişletmek için tıkla ... Inşallah. Iyi geceler
Eykul Üye Sanada Gokcen ve kim varsa... Ve bosver takma artik kafana... Ne diyeyim buyuten ben olacagim sonra..
Sanada Gokcen ve kim varsa... Ve bosver takma artik kafana... Ne diyeyim buyuten ben olacagim sonra..