m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: bende ıyıyım cok tşkler. Sarj sorunu yasıyorum.. Elektrk gıttı :/ Genişletmek için tıkla ... telefonu kapat ve uyu
L-LumieRe' Alıntı: bende ıyıyım cok tşkler. Sarj sorunu yasıyorum.. Elektrk gıttı :/ Genişletmek için tıkla ... telefonu kapat ve uyu
L-LumieRe Üye hasane51' Alıntı: Koyu bi tema seç ekran ışığını söndür Genişletmek için tıkla ... tema zaten sıyah ekran ısıgıda programla sondurdum en dusukte...
hasane51' Alıntı: Koyu bi tema seç ekran ışığını söndür Genişletmek için tıkla ... tema zaten sıyah ekran ısıgıda programla sondurdum en dusukte...
Emrgncy Üye Arkadaşlar ben yavaştan kaçayım bu gün yoğun geçti yoruldum biraz Hepinize iyi muhabbetler Hayırlı geceler
Arkadaşlar ben yavaştan kaçayım bu gün yoğun geçti yoruldum biraz Hepinize iyi muhabbetler Hayırlı geceler
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Arkadaşlar ben yavaştan kaçayım bu gün yoğun geçti yoruldum biraz Hepinize iyi muhabbetler Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin refikim. ---------- Eklendi @ 00:46:48 ---------- Yazıldı @ 00:46:23 ---------- L-LumieRe' Alıntı: zaten uykum gelıyordu Genişletmek için tıkla ... En güzeli Hasan'ım vur kafayı yat.
Emrgncy112' Alıntı: Arkadaşlar ben yavaştan kaçayım bu gün yoğun geçti yoruldum biraz Hepinize iyi muhabbetler Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin refikim. ---------- Eklendi @ 00:46:48 ---------- Yazıldı @ 00:46:23 ---------- L-LumieRe' Alıntı: zaten uykum gelıyordu Genişletmek için tıkla ... En güzeli Hasan'ım vur kafayı yat.
L-LumieRe Üye Emrgncy112' Alıntı: Arkadaşlar ben yavaştan kaçayım bu gün yoğun geçti yoruldum biraz Hepinize iyi muhabbetler Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hidayet abi ---------- Eklendi @ 00:48:56 ---------- Yazıldı @ 00:47:36 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Allah rahatlık versin refikim. ---------- Eklendi @ 00:46:48 ---------- Yazıldı @ 00:46:23 ---------- En güzeli Hasan'ım vur kafayı yat. Genişletmek için tıkla ... abi uykum vardı atv dek flashfowardı ızlıyodum elektrk gıttı heyecan kursagımda kaldı ıyı geceler adaş
Emrgncy112' Alıntı: Arkadaşlar ben yavaştan kaçayım bu gün yoğun geçti yoruldum biraz Hepinize iyi muhabbetler Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hidayet abi ---------- Eklendi @ 00:48:56 ---------- Yazıldı @ 00:47:36 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Allah rahatlık versin refikim. ---------- Eklendi @ 00:46:48 ---------- Yazıldı @ 00:46:23 ---------- En güzeli Hasan'ım vur kafayı yat. Genişletmek için tıkla ... abi uykum vardı atv dek flashfowardı ızlıyodum elektrk gıttı heyecan kursagımda kaldı ıyı geceler adaş
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Hadi ben de yatıyorum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Hasan iyi uykular,
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler hidayet abi ---------- Eklendi @ 00:48:56 ---------- Yazıldı @ 00:47:36 ---------- abi uykum vardı atv dek flashfowardı ızlıyodum elektrk gıttı heyecan kursagımda kaldı ıyı geceler adaş Genişletmek için tıkla ... Ben televizyon izlemiyorum, sadece seksenler ve suskunlar zamanında geçiyorum Hasan televizyon başına.
L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler hidayet abi ---------- Eklendi @ 00:48:56 ---------- Yazıldı @ 00:47:36 ---------- abi uykum vardı atv dek flashfowardı ızlıyodum elektrk gıttı heyecan kursagımda kaldı ıyı geceler adaş Genişletmek için tıkla ... Ben televizyon izlemiyorum, sadece seksenler ve suskunlar zamanında geçiyorum Hasan televizyon başına.
L-LumieRe Üye gokcen abim valla bende ızlemıyorum oyle bı actım baktım heyecanlı bısey 5 dk baktım kursagımda kaldı duzenlı olarak tv bakmıyorum bende
gokcen abim valla bende ızlemıyorum oyle bı actım baktım heyecanlı bısey 5 dk baktım kursagımda kaldı duzenlı olarak tv bakmıyorum bende
OttomaN TigeR Üye L-LumieRe' Alıntı: gokcen abim valla bende ızlemıyorum oyle bı actım baktım heyecanlı bısey 5 dk baktım kursagımda kaldı duzenlı olarak tv bakmıyorum bende Genişletmek için tıkla ... Öyle bir yazmışsın ki Hasan sanki gören çok kötü bir iş yapmışsın sanar yahu. ---------- Eklendi @ 00:57:39 ---------- Yazıldı @ 00:56:43 ---------- Bu arada bizim gecelerin kızı yok niye gelmiyor ki Hasan? Konuştun mu hiç özelden filan.
L-LumieRe' Alıntı: gokcen abim valla bende ızlemıyorum oyle bı actım baktım heyecanlı bısey 5 dk baktım kursagımda kaldı duzenlı olarak tv bakmıyorum bende Genişletmek için tıkla ... Öyle bir yazmışsın ki Hasan sanki gören çok kötü bir iş yapmışsın sanar yahu. ---------- Eklendi @ 00:57:39 ---------- Yazıldı @ 00:56:43 ---------- Bu arada bizim gecelerin kızı yok niye gelmiyor ki Hasan? Konuştun mu hiç özelden filan.
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyilik Arda nasıl oldun diye sordum ama cevapladın mı görmedim. Genişletmek için tıkla ... cevapladim abi iyi oldum sagolasin sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: İyilik Arda nasıl oldun diye sordum ama cevapladın mı görmedim. Genişletmek için tıkla ... cevapladim abi iyi oldum sagolasin sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye İyiyim arda teşekkür ederim, kusura bakma mobilde böyle işte her cevaba yetişilmiyor maalesef.
__xXx__ Üye haklısın abi mobilde takip etmek zor oluyor ---------- Eklendi @ 01:06:10 ---------- Yazıldı @ 01:04:01 ---------- neyse abiler kardeşler ben çıkıyorum herkese iyi geceler allah rahatlık versin
haklısın abi mobilde takip etmek zor oluyor ---------- Eklendi @ 01:06:10 ---------- Yazıldı @ 01:04:01 ---------- neyse abiler kardeşler ben çıkıyorum herkese iyi geceler allah rahatlık versin
L-LumieRe Üye iyi geceler arda kardeşim ---------- Eklendi @ 01:08:18 ---------- Yazıldı @ 01:06:59 ---------- ahanda elktrk geldııııı
iyi geceler arda kardeşim ---------- Eklendi @ 01:08:18 ---------- Yazıldı @ 01:06:59 ---------- ahanda elktrk geldııııı
OttomaN TigeR Üye Ben de kaçıyorum net takılıyor, birde bu çıktı bu hafta uyuz etti beni yahu. Hadi iyi geceler herkese. ---------- Eklendi @ 01:08:59 ---------- Yazıldı @ 01:08:32 ---------- L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler arda kardeşim ---------- Eklendi @ 01:08:18 ---------- Yazıldı @ 01:06:59 ---------- ahanda elktrk geldııııı Genişletmek için tıkla ... Film bitmiş mi?
Ben de kaçıyorum net takılıyor, birde bu çıktı bu hafta uyuz etti beni yahu. Hadi iyi geceler herkese. ---------- Eklendi @ 01:08:59 ---------- Yazıldı @ 01:08:32 ---------- L-LumieRe' Alıntı: iyi geceler arda kardeşim ---------- Eklendi @ 01:08:18 ---------- Yazıldı @ 01:06:59 ---------- ahanda elktrk geldııııı Genişletmek için tıkla ... Film bitmiş mi?