m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim abi sen nasılsın yine üç kişiyiz. Sen, ben ve hasan. Genişletmek için tıkla ... hamdolsun gökçen halimize şükür
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim abi sen nasılsın yine üç kişiyiz. Sen, ben ve hasan. Genişletmek için tıkla ... hamdolsun gökçen halimize şükür
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: hamdolsun gökçen halimize şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin abi. Şehzadeler nasıllar.
m542tf' Alıntı: hamdolsun gökçen halimize şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin abi. Şehzadeler nasıllar.
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Cümleten selamun aleykum Canlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Hidayet
Hasan Üye Emrgncy112' Alıntı: Cümleten selamun aleykum Canlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah iyilik versin abi. Şehzadeler nasıllar. Genişletmek için tıkla ... tahta çıkmak icin mücadele halindeler
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah iyilik versin abi. Şehzadeler nasıllar. Genişletmek için tıkla ... tahta çıkmak icin mücadele halindeler
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş gelmişsin refikim, sefalar getirdin. Genişletmek için tıkla ... Allh razı olsun Üstad'ım nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş gelmişsin refikim, sefalar getirdin. Genişletmek için tıkla ... Allh razı olsun Üstad'ım nasılsın?
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: tahta çıkmak icin mücadele halindeler Genişletmek için tıkla ... Şimdiden başladılar mı abi yahu.
m542tf' Alıntı: tahta çıkmak icin mücadele halindeler Genişletmek için tıkla ... Şimdiden başladılar mı abi yahu.
m542tf Üye Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Mustafa abi Genişletmek için tıkla ... hamdolsun hidayet kardeşim sen nasılsın
Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Mustafa abi Genişletmek için tıkla ... hamdolsun hidayet kardeşim sen nasılsın
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Allh razı olsun Üstad'ım nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükürler olsun iyiyim refikim sen nasılsın inşallah.
Emrgncy112' Alıntı: Allh razı olsun Üstad'ım nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükürler olsun iyiyim refikim sen nasılsın inşallah.
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ne olmuş ki? Genişletmek için tıkla ... Ne olacak ki ---------- Eklendi @ 23:18:21 ---------- Yazıldı @ 23:17:39 ---------- m542tf' Alıntı: hoşgeldin hasan Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum mustafa abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Ne olmuş ki? Genişletmek için tıkla ... Ne olacak ki ---------- Eklendi @ 23:18:21 ---------- Yazıldı @ 23:17:39 ---------- m542tf' Alıntı: hoşgeldin hasan Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum mustafa abi
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Şimdiden başladılar mı abi yahu. Genişletmek için tıkla ... evet agaç yaş iken eğilir
OttomaN TigeR' Alıntı: Şimdiden başladılar mı abi yahu. Genişletmek için tıkla ... evet agaç yaş iken eğilir
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Ne olacak ki Genişletmek için tıkla ... çok zor ... ---------- Eklendi @ 00:19:54 ---------- Yazıldı @ 00:19:03 ---------- Saltanat feda olsun be abi onlara.
hasane51' Alıntı: Ne olacak ki Genişletmek için tıkla ... çok zor ... ---------- Eklendi @ 00:19:54 ---------- Yazıldı @ 00:19:03 ---------- Saltanat feda olsun be abi onlara.
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: hamdolsun hidayet kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi
m542tf' Alıntı: hamdolsun hidayet kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi
Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çok zor ... ---------- Eklendi @ 00:19:54 ---------- Yazıldı @ 00:19:03 ---------- Saltanat feda olsun be abi onlara. Genişletmek için tıkla ... Hiç bi şey anlamadım
OttomaN TigeR' Alıntı: çok zor ... ---------- Eklendi @ 00:19:54 ---------- Yazıldı @ 00:19:03 ---------- Saltanat feda olsun be abi onlara. Genişletmek için tıkla ... Hiç bi şey anlamadım