SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler refikim. ---------- Eklendi @ 00:45:17 ---------- Yazıldı @ 00:44:41 ---------- Teşekkürler abi şımartma beni. ---------- Eklendi @ 00:46:00 ---------- Yazıldı @ 00:45:17 ---------- Sağol Hasan'ım canım kardeşim. Amin. Genişletmek için tıkla ... abi nerden esiyor? bu ilhamın kaynağı ne? bi sıkıntı yoktur, herşey yolundadır inş. ---------- Eklendi @ 00:49:41 ---------- Yazıldı @ 00:49:08 ---------- hasane51' Alıntı: metin sen burda miydın Genişletmek için tıkla ... yep
OttomaN TigeR' Alıntı: İyi geceler refikim. ---------- Eklendi @ 00:45:17 ---------- Yazıldı @ 00:44:41 ---------- Teşekkürler abi şımartma beni. ---------- Eklendi @ 00:46:00 ---------- Yazıldı @ 00:45:17 ---------- Sağol Hasan'ım canım kardeşim. Amin. Genişletmek için tıkla ... abi nerden esiyor? bu ilhamın kaynağı ne? bi sıkıntı yoktur, herşey yolundadır inş. ---------- Eklendi @ 00:49:41 ---------- Yazıldı @ 00:49:08 ---------- hasane51' Alıntı: metin sen burda miydın Genişletmek için tıkla ... yep
m542tf Üye - SerkeŞ -' Alıntı: abi nerden esiyor? bu ilhamın kaynağı ne? bi sıkıntı yoktur, herşey yolundadır inş. ---------- Eklendi @ 00:49:41 ---------- Yazıldı @ 00:49:08 ---------- yep Genişletmek için tıkla ... lodos'dan gelmiş
- SerkeŞ -' Alıntı: abi nerden esiyor? bu ilhamın kaynağı ne? bi sıkıntı yoktur, herşey yolundadır inş. ---------- Eklendi @ 00:49:41 ---------- Yazıldı @ 00:49:08 ---------- yep Genişletmek için tıkla ... lodos'dan gelmiş
L-LumieRe Üye bugun sabah 7 de çıktım akşam 9 da geldim eve. valla yorulmuşum... herkese iyi geceler... pc yi kapatamda gidem yatam yoksa bırakamicam sizleri
bugun sabah 7 de çıktım akşam 9 da geldim eve. valla yorulmuşum... herkese iyi geceler... pc yi kapatamda gidem yatam yoksa bırakamicam sizleri
m542tf Üye L-LumieRe' Alıntı: bugun sabah 7 de çıktım akşam 9 da geldim eve. valla yorulmuşum... herkese iyi geceler... pc yi kapatamda gidem yatam yoksa bırakamicam sizleri Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin hasan
L-LumieRe' Alıntı: bugun sabah 7 de çıktım akşam 9 da geldim eve. valla yorulmuşum... herkese iyi geceler... pc yi kapatamda gidem yatam yoksa bırakamicam sizleri Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin hasan
SHS Üye m542tf' Alıntı: lodos'dan gelmiş Genişletmek için tıkla ... olabilir abi bu arada hayırlı olsun yeğenlerim sünnet olmuş maşallah ikisinede
m542tf' Alıntı: lodos'dan gelmiş Genişletmek için tıkla ... olabilir abi bu arada hayırlı olsun yeğenlerim sünnet olmuş maşallah ikisinede
L-LumieRe Üye m542tf' Alıntı: hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin hasan Genişletmek için tıkla ... sağol abi. herkese iyi geceler.
m542tf' Alıntı: hayırlı geceler ALLAH rahatlık versin hasan Genişletmek için tıkla ... sağol abi. herkese iyi geceler.
SHS Üye L-LumieRe' Alıntı: bugun sabah 7 de çıktım akşam 9 da geldim eve. valla yorulmuşum... herkese iyi geceler... pc yi kapatamda gidem yatam yoksa bırakamicam sizleri Genişletmek için tıkla ... iyi geceler iyi uykular Hasan
L-LumieRe' Alıntı: bugun sabah 7 de çıktım akşam 9 da geldim eve. valla yorulmuşum... herkese iyi geceler... pc yi kapatamda gidem yatam yoksa bırakamicam sizleri Genişletmek için tıkla ... iyi geceler iyi uykular Hasan
m542tf Üye - SerkeŞ -' Alıntı: olabilir abi bu arada hayırlı olsun yeğenlerim sünnet olmuş maşallah ikisinede Genişletmek için tıkla ... sağol metin
- SerkeŞ -' Alıntı: olabilir abi bu arada hayırlı olsun yeğenlerim sünnet olmuş maşallah ikisinede Genişletmek için tıkla ... sağol metin
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: abi nerden esiyor? bu ilhamın kaynağı ne? bi sıkıntı yoktur, herşey yolundadır inş. ---------- Eklendi @ 00:49:41 ---------- Yazıldı @ 00:49:08 ---------- yep Genişletmek için tıkla ... Bu aralar kitap ve dergi okumaya son vereceğim artık, Çok şükür bir sıkıntı yok kardeşim. O anlık bir durum işte geliyor aklıma... ---------- Eklendi @ 01:00:16 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- hasane51' Alıntı: hadi ben de yatıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Hasan.
- SerkeŞ -' Alıntı: abi nerden esiyor? bu ilhamın kaynağı ne? bi sıkıntı yoktur, herşey yolundadır inş. ---------- Eklendi @ 00:49:41 ---------- Yazıldı @ 00:49:08 ---------- yep Genişletmek için tıkla ... Bu aralar kitap ve dergi okumaya son vereceğim artık, Çok şükür bir sıkıntı yok kardeşim. O anlık bir durum işte geliyor aklıma... ---------- Eklendi @ 01:00:16 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- hasane51' Alıntı: hadi ben de yatıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Hasan.
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu aralar kitap ve dergi okumaya son vereceğim artık, Çok şükür bir sıkıntı yok kardeşim. O anlık bir durum işte geliyor aklıma... ---------- Eklendi @ 01:00:16 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- iyi geceler Hasan. Genişletmek için tıkla ... sen hala burdamısın
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu aralar kitap ve dergi okumaya son vereceğim artık, Çok şükür bir sıkıntı yok kardeşim. O anlık bir durum işte geliyor aklıma... ---------- Eklendi @ 01:00:16 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- iyi geceler Hasan. Genişletmek için tıkla ... sen hala burdamısın
SHS Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu aralar kitap ve dergi okumaya son vereceğim artık, Çok şükür bir sıkıntı yok kardeşim. O anlık bir durum işte geliyor aklıma... ---------- Eklendi @ 01:00:16 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- iyi geceler Hasan. Genişletmek için tıkla ... yok abi devam et okumaya yazmaya, bi bakarsın senin kitabın çıkmış dergide yazın çıkmış
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu aralar kitap ve dergi okumaya son vereceğim artık, Çok şükür bir sıkıntı yok kardeşim. O anlık bir durum işte geliyor aklıma... ---------- Eklendi @ 01:00:16 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- iyi geceler Hasan. Genişletmek için tıkla ... yok abi devam et okumaya yazmaya, bi bakarsın senin kitabın çıkmış dergide yazın çıkmış
OttomaN TigeR Üye Olur inşallah Metin. ---------- Eklendi @ 01:07:58 ---------- Yazıldı @ 01:06:41 ---------- m542tf' Alıntı: sen hala burdamısın Genişletmek için tıkla ... Buradayım abi.
Olur inşallah Metin. ---------- Eklendi @ 01:07:58 ---------- Yazıldı @ 01:06:41 ---------- m542tf' Alıntı: sen hala burdamısın Genişletmek için tıkla ... Buradayım abi.