Hasan Üye Aynen yarın tatil onun için bu gece gececi gibiyim ---------- Eklendi @ 23:50:36 ---------- Yazıldı @ 23:49:58 ---------- frk uzn' Alıntı: herkese hayırlı geceler bu gece bende olmayı düşünüyorm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Furkan ---------- Eklendi @ 23:50:51 ---------- Yazıldı @ 23:50:36 ---------- veya faruk
Aynen yarın tatil onun için bu gece gececi gibiyim ---------- Eklendi @ 23:50:36 ---------- Yazıldı @ 23:49:58 ---------- frk uzn' Alıntı: herkese hayırlı geceler bu gece bende olmayı düşünüyorm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Furkan ---------- Eklendi @ 23:50:51 ---------- Yazıldı @ 23:50:36 ---------- veya faruk
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: 23 nisanınız kutlu olsun kardeşler Genişletmek için tıkla ... Senin de metin
L-LumieRe Üye faruk hoş geldin ---------- Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:52:25 ---------- hoş geldin Metin' im seninde kutlu olsun.
faruk hoş geldin ---------- Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:52:25 ---------- hoş geldin Metin' im seninde kutlu olsun.
SHS Üye L-LumieRe' Alıntı: faruk hoş geldin ---------- Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:52:25 ---------- hoş geldin Metin' im seninde kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... eyvallah haso2 nörüyon
L-LumieRe' Alıntı: faruk hoş geldin ---------- Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:52:25 ---------- hoş geldin Metin' im seninde kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... eyvallah haso2 nörüyon
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: naber haso Genişletmek için tıkla ... Iyi meto Keşke bi metin daha gelseydi ona hemen metin2 derdim
- SerkeŞ -' Alıntı: naber haso Genişletmek için tıkla ... Iyi meto Keşke bi metin daha gelseydi ona hemen metin2 derdim
AHMED... Üye - SerkeŞ -' Alıntı: a.s iyiyiz sen Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim çalışarak ne kadar iyi olunuyorsa
- SerkeŞ -' Alıntı: a.s iyiyiz sen Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim çalışarak ne kadar iyi olunuyorsa
L-LumieRe Üye - SerkeŞ -' Alıntı: eyvallah haso2 nörüyon Genişletmek için tıkla ... heeç valla napak adaşımla oturuyoz sen nörüyon hoş geldin ahmet abi.
- SerkeŞ -' Alıntı: eyvallah haso2 nörüyon Genişletmek için tıkla ... heeç valla napak adaşımla oturuyoz sen nörüyon hoş geldin ahmet abi.
SHS Üye hasane51' Alıntı: Iyi meto Keşke bi metin daha gelseydi ona hemen metin2 derdim Genişletmek için tıkla ... bana deme de kime dersen de ---------- Eklendi @ 00:57:51 ---------- Yazıldı @ 00:57:26 ---------- AHMED...' Alıntı: bende iyiyim çalışarak ne kadar iyi olunuyorsa Genişletmek için tıkla ... yarın tatil demi ---------- Eklendi @ 00:58:20 ---------- Yazıldı @ 00:57:51 ---------- L-LumieRe' Alıntı: heeç valla napak adaşımla oturuyoz sen nörüyon hoş geldin ahmet abi. Genişletmek için tıkla ... nörek gelem dedim aranıza
hasane51' Alıntı: Iyi meto Keşke bi metin daha gelseydi ona hemen metin2 derdim Genişletmek için tıkla ... bana deme de kime dersen de ---------- Eklendi @ 00:57:51 ---------- Yazıldı @ 00:57:26 ---------- AHMED...' Alıntı: bende iyiyim çalışarak ne kadar iyi olunuyorsa Genişletmek için tıkla ... yarın tatil demi ---------- Eklendi @ 00:58:20 ---------- Yazıldı @ 00:57:51 ---------- L-LumieRe' Alıntı: heeç valla napak adaşımla oturuyoz sen nörüyon hoş geldin ahmet abi. Genişletmek için tıkla ... nörek gelem dedim aranıza