papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Ahireti unutup dünyevi işlere daldım, ama Allahü teala c.c. sizi vesile ederek bana unuttuğumu tekrar hatırlattı abi. Genişletmek için tıkla ... rabbim herşeye bir vesile kılmıştır kimimiz bunu dünyevi yorar kimisi rahmani kimiside şeytani allah dogru ylundan ayırmasın
OttomaN TigeR' Alıntı: Ahireti unutup dünyevi işlere daldım, ama Allahü teala c.c. sizi vesile ederek bana unuttuğumu tekrar hatırlattı abi. Genişletmek için tıkla ... rabbim herşeye bir vesile kılmıştır kimimiz bunu dünyevi yorar kimisi rahmani kimiside şeytani allah dogru ylundan ayırmasın
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Ben almam tel bana alacak kisiye soyle de onu alsin Hidayet aklimda bu sozun gelmem bir daha... Herkeze iyi geceler hoscakalin Allaha emanet olun elveda Genişletmek için tıkla ... hangi söz
Eykul' Alıntı: Ben almam tel bana alacak kisiye soyle de onu alsin Hidayet aklimda bu sozun gelmem bir daha... Herkeze iyi geceler hoscakalin Allaha emanet olun elveda Genişletmek için tıkla ... hangi söz
OttomaN TigeR Üye Refikim yorumlarını okuyorum ama sayfalar çok hızlı atlıyor o an yazamıyorum kusura bakma, bu arada senin şiirin 3 de 1 i tamam müjdeleyim. ---------- Eklendi @ 01:16:54 ---------- Yazıldı @ 01:16:22 ---------- papakudioflu' Alıntı: rabbim herşeye bir vesile kılmıştır kimimiz bunu dünyevi yorar kimisi rahmani kimiside şeytani allah dogru ylundan ayırmasın Genişletmek için tıkla ... Amin vesselam.
Refikim yorumlarını okuyorum ama sayfalar çok hızlı atlıyor o an yazamıyorum kusura bakma, bu arada senin şiirin 3 de 1 i tamam müjdeleyim. ---------- Eklendi @ 01:16:54 ---------- Yazıldı @ 01:16:22 ---------- papakudioflu' Alıntı: rabbim herşeye bir vesile kılmıştır kimimiz bunu dünyevi yorar kimisi rahmani kimiside şeytani allah dogru ylundan ayırmasın Genişletmek için tıkla ... Amin vesselam.
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: rabbim herşeye bir vesile kılmıştır kimimiz bunu dünyevi yorar kimisi rahmani kimiside şeytani allah dogru ylundan ayırmasın Genişletmek için tıkla ... Amin !
papakudioflu' Alıntı: rabbim herşeye bir vesile kılmıştır kimimiz bunu dünyevi yorar kimisi rahmani kimiside şeytani allah dogru ylundan ayırmasın Genişletmek için tıkla ... Amin !
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Ben almam tel bana alacak kisiye soyle de onu alsin Hidayet aklimda bu sozun gelmem bir daha... Herkeze iyi geceler hoscakalin Allaha emanet olun elveda Genişletmek için tıkla ... abisi ne elvedası ya aaaaa
Eykul' Alıntı: Ben almam tel bana alacak kisiye soyle de onu alsin Hidayet aklimda bu sozun gelmem bir daha... Herkeze iyi geceler hoscakalin Allaha emanet olun elveda Genişletmek için tıkla ... abisi ne elvedası ya aaaaa
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Refikim yorumlarını okuyorum ama sayfalar çok hızlı atlıyor o an yazamıyorum kusura bakma, bu arada senin şiirin 3 de 1 i tamam müjdeleyim. ---------- Eklendi @ 01:16:54 ---------- Yazıldı @ 01:16:22 ---------- Amin vesselam. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı bakeem
OttomaN TigeR' Alıntı: Refikim yorumlarını okuyorum ama sayfalar çok hızlı atlıyor o an yazamıyorum kusura bakma, bu arada senin şiirin 3 de 1 i tamam müjdeleyim. ---------- Eklendi @ 01:16:54 ---------- Yazıldı @ 01:16:22 ---------- Amin vesselam. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı bakeem
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Herkeze iyi geceler hoscakalin Allaha emanet olun elveda Genişletmek için tıkla ...
Emrgncy Üye temporay' Alıntı: Sağol paşam hoşbuldum konu nedir bende katılayım iki kelam edeyim Genişletmek için tıkla ... Belli bir konu yok katıl bir ucundan
temporay' Alıntı: Sağol paşam hoşbuldum konu nedir bende katılayım iki kelam edeyim Genişletmek için tıkla ... Belli bir konu yok katıl bir ucundan
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: arkadaşlara herkese iyi geceler allaha emanet olun ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Ali abi
papakudioflu' Alıntı: arkadaşlara herkese iyi geceler allaha emanet olun ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Ali abi
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: arkadaşlara herkese iyi geceler allaha emanet olun ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi, Allah rahatlık versin. ---------- Eklendi @ 01:22:00 ---------- Yazıldı @ 01:21:03 ---------- Tutsam şu karanlığı tutsam da yırtsam Ah elim tutuşmasa da elini tutsam, Nerde millet...
papakudioflu' Alıntı: arkadaşlara herkese iyi geceler allaha emanet olun ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi, Allah rahatlık versin. ---------- Eklendi @ 01:22:00 ---------- Yazıldı @ 01:21:03 ---------- Tutsam şu karanlığı tutsam da yırtsam Ah elim tutuşmasa da elini tutsam, Nerde millet...
.Murat. Üye Emrgncy112' Alıntı: Belli bir konu yok katıl bir ucundan Genişletmek için tıkla ... katılayım esma kim oluyor hemde abi deniyor
Emrgncy112' Alıntı: Belli bir konu yok katıl bir ucundan Genişletmek için tıkla ... katılayım esma kim oluyor hemde abi deniyor
OttomaN TigeR Üye temporay' Alıntı: katılayım esma kim oluyor hemde abi deniyor Genişletmek için tıkla ... Espri o espri... ---------- Eklendi @ 01:23:47 ---------- Yazıldı @ 01:22:55 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Ben burdayım Üstad ama az sonra kaçarım Genişletmek için tıkla ... Tamam refikim, bu gün ben geldim diye maşallah herkes kaçıyor yahu.
temporay' Alıntı: katılayım esma kim oluyor hemde abi deniyor Genişletmek için tıkla ... Espri o espri... ---------- Eklendi @ 01:23:47 ---------- Yazıldı @ 01:22:55 ---------- Emrgncy112' Alıntı: Ben burdayım Üstad ama az sonra kaçarım Genişletmek için tıkla ... Tamam refikim, bu gün ben geldim diye maşallah herkes kaçıyor yahu.
Emrgncy Üye temporay' Alıntı: katılayım esma kim oluyor hemde abi deniyor Genişletmek için tıkla ... Onun için küstü ya ESMAAAAAAAAAA abisi ablası muhabbetine küstüysen O bir şakaydı
temporay' Alıntı: katılayım esma kim oluyor hemde abi deniyor Genişletmek için tıkla ... Onun için küstü ya ESMAAAAAAAAAA abisi ablası muhabbetine küstüysen O bir şakaydı