dalxyn Üye [ENGİN];4600951' Alıntı: sanada hayırlı geceler kardeşim bende kaçıyom artık:/ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler krdş
[ENGİN];4600951' Alıntı: sanada hayırlı geceler kardeşim bende kaçıyom artık:/ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler krdş
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına, düşmanlarım ulaşamazlar... Genişletmek için tıkla ... Kim tutar seni
OttomaN TigeR' Alıntı: Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına, düşmanlarım ulaşamazlar... Genişletmek için tıkla ... Kim tutar seni
OttomaN TigeR Üye Estağfurullah refikim. Bende iyiyim Hasan'ım sağol kardeşim. Bizim kızdan haber yok hala değil mi?
Eykul Üye Abiniz uyumaya gidiyor malum yarin is bekliyor beni sabahtan aksama kadar direkyon da olacagim
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Abiniz uyumaya gidiyor malum yarin is bekliyor beni sabahtan aksama kadar direkyon da olacagim Genişletmek için tıkla ... ne direksiyonu hayırdır, davet için mi yoksa. ---------- Eklendi @ 01:09:57 ---------- Yazıldı @ 01:09:36 ---------- papakudioflu' Alıntı: ben gökçeni mi gördüm yoksa uykum mu gelmiş Genişletmek için tıkla ... Burdayım abim.
Eykul' Alıntı: Abiniz uyumaya gidiyor malum yarin is bekliyor beni sabahtan aksama kadar direkyon da olacagim Genişletmek için tıkla ... ne direksiyonu hayırdır, davet için mi yoksa. ---------- Eklendi @ 01:09:57 ---------- Yazıldı @ 01:09:36 ---------- papakudioflu' Alıntı: ben gökçeni mi gördüm yoksa uykum mu gelmiş Genişletmek için tıkla ... Burdayım abim.
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ne direksiyonu hayırdır, davet için mi yoksa. Genişletmek için tıkla ... Okulu biraktim taxi soforu oldum
OttomaN TigeR' Alıntı: ne direksiyonu hayırdır, davet için mi yoksa. Genişletmek için tıkla ... Okulu biraktim taxi soforu oldum
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Abiniz uyumaya gidiyor malum yarin is bekliyor beni sabahtan aksama kadar direkyon da olacagim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler esma abiiiii
Eykul' Alıntı: Abiniz uyumaya gidiyor malum yarin is bekliyor beni sabahtan aksama kadar direkyon da olacagim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler esma abiiiii
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: iyi geceler esma abiiiii Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler abisi sanada Lumiii
papakudioflu' Alıntı: iyi geceler esma abiiiii Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler abisi sanada Lumiii
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: ne direksiyonu hayırdır, davet için mi yoksa. ---------- Eklendi @ 01:09:57 ---------- Yazıldı @ 01:09:36 ---------- Burdayım abim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ahiretlik kardeşim nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: ne direksiyonu hayırdır, davet için mi yoksa. ---------- Eklendi @ 01:09:57 ---------- Yazıldı @ 01:09:36 ---------- Burdayım abim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ahiretlik kardeşim nasılsın
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Okulu biraktim taxi soforu oldum Genişletmek için tıkla ... Vay hangi hatta çalışıyoruz... Ben de yarın dolmuş şoförlüğü için form dolduracaktım...
Eykul' Alıntı: Okulu biraktim taxi soforu oldum Genişletmek için tıkla ... Vay hangi hatta çalışıyoruz... Ben de yarın dolmuş şoförlüğü için form dolduracaktım...
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Vay hangi hatta çalışıyoruz... Ben de yarın dolmuş şoförlüğü için form dolduracaktım... Genişletmek için tıkla ... Ozel taxi... Gel ortak olalim cidden
OttomaN TigeR' Alıntı: Vay hangi hatta çalışıyoruz... Ben de yarın dolmuş şoförlüğü için form dolduracaktım... Genişletmek için tıkla ... Ozel taxi... Gel ortak olalim cidden
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Tesekkurler abisi sanada Lumiii Genişletmek için tıkla ... ben sana bir lumi aldırırım sonunda
Eykul' Alıntı: Tesekkurler abisi sanada Lumiii Genişletmek için tıkla ... ben sana bir lumi aldırırım sonunda
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: hoşgeldin ahiretlik kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ahireti unutup dünyevi işlere daldım, ama Allahü teala c.c. sizi vesile ederek bana unuttuğumu tekrar hatırlattı abi.
papakudioflu' Alıntı: hoşgeldin ahiretlik kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ahireti unutup dünyevi işlere daldım, ama Allahü teala c.c. sizi vesile ederek bana unuttuğumu tekrar hatırlattı abi.
Emrgncy Üye temporay' Alıntı: Selamun Aleyküm Ağalar bende varım gececiler içinde kısa süreliğine Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin
temporay' Alıntı: Selamun Aleyküm Ağalar bende varım gececiler içinde kısa süreliğine Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Ozel taxi... Gel ortak olalim cidden Genişletmek için tıkla ... Vallahi mi? ama plaka çok pahalı ya...
Eykul' Alıntı: Ozel taxi... Gel ortak olalim cidden Genişletmek için tıkla ... Vallahi mi? ama plaka çok pahalı ya...
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: ben sana bir lumi aldırırım sonunda Genişletmek için tıkla ... Ben almam tel bana alacak kisiye soyle de onu alsin Hidayet aklimda bu sozun gelmem bir daha... Herkeze iyi geceler hoscakalin Allaha emanet olun elveda
papakudioflu' Alıntı: ben sana bir lumi aldırırım sonunda Genişletmek için tıkla ... Ben almam tel bana alacak kisiye soyle de onu alsin Hidayet aklimda bu sozun gelmem bir daha... Herkeze iyi geceler hoscakalin Allaha emanet olun elveda