Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: teşekkürler allah razı olsun ---------- Eklendi @ 00:33:54 ---------- Yazıldı @ 00:32:27 ---------- bende evlenene kadar sabah8 gece12 mesai çalıştım artık o kadar kasmıyorum Genişletmek için tıkla ... Ali abi n'apmışsın öyle 8-12 vücut iyi dayanmış valla
papakudioflu' Alıntı: teşekkürler allah razı olsun ---------- Eklendi @ 00:33:54 ---------- Yazıldı @ 00:32:27 ---------- bende evlenene kadar sabah8 gece12 mesai çalıştım artık o kadar kasmıyorum Genişletmek için tıkla ... Ali abi n'apmışsın öyle 8-12 vücut iyi dayanmış valla
Nextman Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Soyle soyle yerimi sana veriyorum... Seve seve degiselimmi! Ama isin nasil sabahtan aksama ayni yerde oturuyorsan degisekim yerleri Genişletmek için tıkla ... Yok ben Bilişim sektorunde marmara bölge mühendisiyim ehliyetin varsa neden olmasın kardeşim
Eykul' Alıntı: Soyle soyle yerimi sana veriyorum... Seve seve degiselimmi! Ama isin nasil sabahtan aksama ayni yerde oturuyorsan degisekim yerleri Genişletmek için tıkla ... Yok ben Bilişim sektorunde marmara bölge mühendisiyim ehliyetin varsa neden olmasın kardeşim
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Gitmemi bekliyorlarmis party yi sormustuk ama Genişletmek için tıkla ... Ya party şaka Maçtan geldim yeni heryerim ağrıyor
Eykul' Alıntı: Gitmemi bekliyorlarmis party yi sormustuk ama Genişletmek için tıkla ... Ya party şaka Maçtan geldim yeni heryerim ağrıyor
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Soyle soyle yerimi sana veriyorum... Seve seve degiselimmi! Ama isin nasil sabahtan aksama ayni yerde oturuyorsan degisekim yerleri Genişletmek için tıkla ... evet esma aynı yerde şöfor koltugu
Eykul' Alıntı: Soyle soyle yerimi sana veriyorum... Seve seve degiselimmi! Ama isin nasil sabahtan aksama ayni yerde oturuyorsan degisekim yerleri Genişletmek için tıkla ... evet esma aynı yerde şöfor koltugu
Nextman Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Olsada yesek Genişletmek için tıkla ... Ayıp ettin mustafa servise söyle seni bizim evin orda indirsin gel hemen yakayım baba mesleği nede olsa mangalı hazırlayımmı
m542tf' Alıntı: Olsada yesek Genişletmek için tıkla ... Ayıp ettin mustafa servise söyle seni bizim evin orda indirsin gel hemen yakayım baba mesleği nede olsa mangalı hazırlayımmı
Eykul Üye nextman' Alıntı: Yok ben Bilişim sektorunde marmara bölge mühendisiyim ehliyetin varsa neden olmasın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Var... Okula donmeye hazir misin
nextman' Alıntı: Yok ben Bilişim sektorunde marmara bölge mühendisiyim ehliyetin varsa neden olmasın kardeşim Genişletmek için tıkla ... Var... Okula donmeye hazir misin
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: Olsada yesek Genişletmek için tıkla ... Mustafa abi gece gece dokunmasın Dokunmaz diyorsan atayım hemen acılı birbuçuk
m542tf' Alıntı: Olsada yesek Genişletmek için tıkla ... Mustafa abi gece gece dokunmasın Dokunmaz diyorsan atayım hemen acılı birbuçuk
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Ya party şaka Maçtan geldim yeni heryerim ağrıyor Genişletmek için tıkla ... Anlamistik Ama soyleseydiniz yapardik bir davet Mac mi? Eh gitmeseydin agrimazdi evde oturmak varken
Emrgncy112' Alıntı: Ya party şaka Maçtan geldim yeni heryerim ağrıyor Genişletmek için tıkla ... Anlamistik Ama soyleseydiniz yapardik bir davet Mac mi? Eh gitmeseydin agrimazdi evde oturmak varken
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Ali abi n'apmışsın öyle 8-12 vücut iyi dayanmış valla Genişletmek için tıkla ... bir düğün kaça patlıyor haberin mi kardeşlik çalışmadan hiçbir şey olmuyor vitamin destegi ve sıkı beslenme baska çare yok
Emrgncy112' Alıntı: Ali abi n'apmışsın öyle 8-12 vücut iyi dayanmış valla Genişletmek için tıkla ... bir düğün kaça patlıyor haberin mi kardeşlik çalışmadan hiçbir şey olmuyor vitamin destegi ve sıkı beslenme baska çare yok
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Anlamistik Ama soyleseydiniz yapardik bir davet Mac mi? Eh gitmeseydin agrimazdi evde oturmak varken Genişletmek için tıkla ... sürekli oturduğum için ağrıyor zaten haftada bir maç yapıyoruz vücut kaldırmıyor tembellikten
Eykul' Alıntı: Anlamistik Ama soyleseydiniz yapardik bir davet Mac mi? Eh gitmeseydin agrimazdi evde oturmak varken Genişletmek için tıkla ... sürekli oturduğum için ağrıyor zaten haftada bir maç yapıyoruz vücut kaldırmıyor tembellikten
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: evet esma aynı yerde şöfor koltugu Genişletmek için tıkla ... Bana uyar zaten bu son hafta zamanim bunla gecyi
papakudioflu' Alıntı: evet esma aynı yerde şöfor koltugu Genişletmek için tıkla ... Bana uyar zaten bu son hafta zamanim bunla gecyi
m542tf Üye Yemis kadar oldum sizlere doyum olmuyor lakin sabah iş var Allah'a emanet olun hayırlı geceler
Nextman Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Var... Okula donmeye hazir misin Genişletmek için tıkla ... Öğrencilik yıllarımaysa olur ama bayan yanıysa olmasın alerji yapar bu yaştan sonra
Eykul' Alıntı: Var... Okula donmeye hazir misin Genişletmek için tıkla ... Öğrencilik yıllarımaysa olur ama bayan yanıysa olmasın alerji yapar bu yaştan sonra
papakudioflu Emekli Yönetici L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler maxicep selamlar herkese. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hasan şükür kavuşturana
L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler maxicep selamlar herkese. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hasan şükür kavuşturana
Nextman Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Yemis kadar oldum sizlere doyum olmuyor lakin sabah iş var Allah'a emanet olun hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler mustafa kardeş buluşalım en kısa sürede kendine iyi bak
m542tf' Alıntı: Yemis kadar oldum sizlere doyum olmuyor lakin sabah iş var Allah'a emanet olun hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler mustafa kardeş buluşalım en kısa sürede kendine iyi bak
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: bir düğün kaça patlıyor haberin mi kardeşlik çalışmadan hiçbir şey olmuyor vitamin destegi ve sıkı beslenme baska çare yok Genişletmek için tıkla ... O konuda haklısın ben de az çekmedim o sıkıntıyı
papakudioflu' Alıntı: bir düğün kaça patlıyor haberin mi kardeşlik çalışmadan hiçbir şey olmuyor vitamin destegi ve sıkı beslenme baska çare yok Genişletmek için tıkla ... O konuda haklısın ben de az çekmedim o sıkıntıyı
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: bir düğün kaça patlıyor haberin mi kardeşlik çalışmadan hiçbir şey olmuyor vitamin destegi ve sıkı beslenme baska çare yok Genişletmek için tıkla ... Babalara sormak lazim ne bilelim
papakudioflu' Alıntı: bir düğün kaça patlıyor haberin mi kardeşlik çalışmadan hiçbir şey olmuyor vitamin destegi ve sıkı beslenme baska çare yok Genişletmek için tıkla ... Babalara sormak lazim ne bilelim
Emrgncy Üye L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler maxicep selamlar herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin Hasan
L-LumieRe' Alıntı: ıyı geceler maxicep selamlar herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin Hasan