Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler yatmadan önce bir selam vereyim dedim Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam lumi
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler yatmadan önce bir selam vereyim dedim Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam lumi
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sen benden eskisindir, ben bu seneden bahsediyorum kimsenin olmadığı gecelerde oldu, sabaha kadar konuştuklarımızda tatil olsa herkes gelir Genişletmek için tıkla ... Ramazan ay'ı çok güzel oluyor buralar herkezler burda istanbul , kars , hatay , sinop , almanya , birde KahramanMaraş
- SerkeŞ -' Alıntı: sen benden eskisindir, ben bu seneden bahsediyorum kimsenin olmadığı gecelerde oldu, sabaha kadar konuştuklarımızda tatil olsa herkes gelir Genişletmek için tıkla ... Ramazan ay'ı çok güzel oluyor buralar herkezler burda istanbul , kars , hatay , sinop , almanya , birde KahramanMaraş
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler yatmadan önce bir selam vereyim dedim Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali abi Allah rahatlık versin
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler yatmadan önce bir selam vereyim dedim Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Ali abi Allah rahatlık versin
Elektr0 Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler yatmadan önce bir selam vereyim dedim Genişletmek için tıkla ... a.s hoş geldin...
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler yatmadan önce bir selam vereyim dedim Genişletmek için tıkla ... a.s hoş geldin...
SHS Üye Elektr0' Alıntı: çocukta olur tabi bakarız sen gönder buraya ilk ne anne nede baba desinler bak maxicep demekleri lazım... @serkeş Genişletmek için tıkla ... MaxiBebeler boy boy ---------- Eklendi @ 01:09:04 ---------- Yazıldı @ 01:08:12 ---------- papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler yatmadan önce bir selam vereyim dedim Genişletmek için tıkla ... a.s abi iyi geceler
Elektr0' Alıntı: çocukta olur tabi bakarız sen gönder buraya ilk ne anne nede baba desinler bak maxicep demekleri lazım... @serkeş Genişletmek için tıkla ... MaxiBebeler boy boy ---------- Eklendi @ 01:09:04 ---------- Yazıldı @ 01:08:12 ---------- papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler yatmadan önce bir selam vereyim dedim Genişletmek için tıkla ... a.s abi iyi geceler
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: ali abi hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... Arda ne oldu senin sapik?
Elektr0 Üye Eykul' Alıntı: Konustugunuzdan birsey anlamiyorum Genişletmek için tıkla ... bende anlamıyorum zaten boşver
Eykul' Alıntı: Konustugunuzdan birsey anlamiyorum Genişletmek için tıkla ... bende anlamıyorum zaten boşver
__xXx__ Üye Eykul' Alıntı: Arda ne oldu senin sapik? Genişletmek için tıkla ... bi bayana kayıtlı çıktı numara anlam veremedim sıkıntı kesilince pek üstüne gitmedim
Eykul' Alıntı: Arda ne oldu senin sapik? Genişletmek için tıkla ... bi bayana kayıtlı çıktı numara anlam veremedim sıkıntı kesilince pek üstüne gitmedim
SHS Üye Elektr0' Alıntı: işine geldi demi .. Genişletmek için tıkla ... evet herkes nickini çocuğuna isim versin, onlarda üye nicklerini yine çocuklarına versin böyle gitsin
Elektr0' Alıntı: işine geldi demi .. Genişletmek için tıkla ... evet herkes nickini çocuğuna isim versin, onlarda üye nicklerini yine çocuklarına versin böyle gitsin
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: evet herkes nickini çocuğuna isim versin, onlarda üye nicklerini yine çocuklarına versin böyle gitsin Genişletmek için tıkla ... benimki iyi olmaz elektrsıfır
- SerkeŞ -' Alıntı: evet herkes nickini çocuğuna isim versin, onlarda üye nicklerini yine çocuklarına versin böyle gitsin Genişletmek için tıkla ... benimki iyi olmaz elektrsıfır
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: evet herkes nickini çocuğuna isim versin, onlarda üye nicklerini yine çocuklarına versin böyle gitsin Genişletmek için tıkla ... şimdi benim çocuğumun ismi xXx mi olcak hmm bi dusunem
- SerkeŞ -' Alıntı: evet herkes nickini çocuğuna isim versin, onlarda üye nicklerini yine çocuklarına versin böyle gitsin Genişletmek için tıkla ... şimdi benim çocuğumun ismi xXx mi olcak hmm bi dusunem
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: evet herkes nickini çocuğuna isim versin, onlarda üye nicklerini yine çocuklarına versin böyle gitsin Genişletmek için tıkla ... Ben çocuğuma isim verdim metin ama sen geç kalmış değilsin
- SerkeŞ -' Alıntı: evet herkes nickini çocuğuna isim versin, onlarda üye nicklerini yine çocuklarına versin böyle gitsin Genişletmek için tıkla ... Ben çocuğuma isim verdim metin ama sen geç kalmış değilsin
SHS Üye Elektr0' Alıntı: benimki iyi olmaz elektrsıfır Genişletmek için tıkla ... hemen hemen kimsenin olmuyor zaten ---------- Eklendi @ 01:19:44 ---------- Yazıldı @ 01:19:01 ---------- __xXx__' Alıntı: şimdi benim çocuğumun ismi xXx mi olcak hmm bi dusunem Genişletmek için tıkla ... nüfus memuru kovalar valla
Elektr0' Alıntı: benimki iyi olmaz elektrsıfır Genişletmek için tıkla ... hemen hemen kimsenin olmuyor zaten ---------- Eklendi @ 01:19:44 ---------- Yazıldı @ 01:19:01 ---------- __xXx__' Alıntı: şimdi benim çocuğumun ismi xXx mi olcak hmm bi dusunem Genişletmek için tıkla ... nüfus memuru kovalar valla
Eykul Üye __xXx__' Alıntı: bi bayana kayıtlı çıktı numara anlam veremedim sıkıntı kesilince pek üstüne gitmedim Genişletmek için tıkla ... Anliyorum gizli hayran yani
__xXx__' Alıntı: bi bayana kayıtlı çıktı numara anlam veremedim sıkıntı kesilince pek üstüne gitmedim Genişletmek için tıkla ... Anliyorum gizli hayran yani
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hemen hemen kimsenin olmuyor zaten ---------- Eklendi @ 01:19:44 ---------- Yazıldı @ 01:19:01 ---------- nüfus memuru kovalar valla Genişletmek için tıkla ... aynen hacı adamla billur geciyom sanar
- SerkeŞ -' Alıntı: hemen hemen kimsenin olmuyor zaten ---------- Eklendi @ 01:19:44 ---------- Yazıldı @ 01:19:01 ---------- nüfus memuru kovalar valla Genişletmek için tıkla ... aynen hacı adamla billur geciyom sanar
Elektr0 Üye __xXx__' Alıntı: şimdi benim çocuğumun ismi xXx mi olcak hmm bi dusunem Genişletmek için tıkla ... iks iks iks yakışır ama
__xXx__' Alıntı: şimdi benim çocuğumun ismi xXx mi olcak hmm bi dusunem Genişletmek için tıkla ... iks iks iks yakışır ama