Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Esma Yine mi uykusuz geceler Genişletmek için tıkla ... Yok gozlerimi kapatsam uyurum da bu sefer de ben uykum ike inat yapiyorum bu gecede benim uyuyasim yok yarinki dersim ogleden sonra belki de o yuzden Sen nasilsin Hidayet? ---------- Eklendi @ 23:46:32 ---------- Yazıldı @ 23:45:56 ---------- __xXx__' Alıntı: hepiniz hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim sanada
Emrgncy112' Alıntı: Nasılsın Esma Yine mi uykusuz geceler Genişletmek için tıkla ... Yok gozlerimi kapatsam uyurum da bu sefer de ben uykum ike inat yapiyorum bu gecede benim uyuyasim yok yarinki dersim ogleden sonra belki de o yuzden Sen nasilsin Hidayet? ---------- Eklendi @ 23:46:32 ---------- Yazıldı @ 23:45:56 ---------- __xXx__' Alıntı: hepiniz hoşgeldiniz Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim sanada
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Yok gozlerimi kapatsam uyurum da bu sefer de ben uykum ike inat yapiyorum bu gecede benim uyuyasim yok yarinki dersim ogleden sonra belki de o yuzden Sen nasilsin Hidayet? Genişletmek için tıkla ... Bence inatlaşma uykun varken uyu. Ben de uyumadan bir selam vereyim dedim kimseler yok anlaşılan
Eykul' Alıntı: Yok gozlerimi kapatsam uyurum da bu sefer de ben uykum ike inat yapiyorum bu gecede benim uyuyasim yok yarinki dersim ogleden sonra belki de o yuzden Sen nasilsin Hidayet? Genişletmek için tıkla ... Bence inatlaşma uykun varken uyu. Ben de uyumadan bir selam vereyim dedim kimseler yok anlaşılan
Eykul Üye Emrgncy112' Alıntı: Bence inatlaşma uykun varken uyu. Ben de uyumadan bir selam vereyim dedim kimseler yok anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Iyi yaptin.. Yok ya.. Bir ara Ali vardi takiliyorduk ama sonu kotu bitti alindi mi yoksa kizdimi bilemedik
Emrgncy112' Alıntı: Bence inatlaşma uykun varken uyu. Ben de uyumadan bir selam vereyim dedim kimseler yok anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Iyi yaptin.. Yok ya.. Bir ara Ali vardi takiliyorduk ama sonu kotu bitti alindi mi yoksa kizdimi bilemedik
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: a.s Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Metin ---------- Eklendi @ 00:54:07 ---------- Yazıldı @ 00:53:08 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: alışın artık kimsenin olmayışına Genişletmek için tıkla ... Hayırdır bir bildiğin mi var
- SerkeŞ -' Alıntı: a.s Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Metin ---------- Eklendi @ 00:54:07 ---------- Yazıldı @ 00:53:08 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: alışın artık kimsenin olmayışına Genişletmek için tıkla ... Hayırdır bir bildiğin mi var
Elektr0 Üye hakkaten yav artık kimsecikler yok 30-40 kişinin konuşmasına yetişebilmek için klavyedeki f5 tuşumu eskimiştim zamanında
hakkaten yav artık kimsecikler yok 30-40 kişinin konuşmasına yetişebilmek için klavyedeki f5 tuşumu eskimiştim zamanında
Eykul Üye Elektr0' Alıntı: slm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 23:55:15 ---------- Yazıldı @ 23:54:49 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: alışın artık kimsenin olmayışına Genişletmek için tıkla ... Neden?
Elektr0' Alıntı: slm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam ---------- Eklendi @ 23:55:15 ---------- Yazıldı @ 23:54:49 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: alışın artık kimsenin olmayışına Genişletmek için tıkla ... Neden?
Emrgncy Üye Eykul' Alıntı: Iyi yaptin.. Yok ya.. Bir ara Ali vardi takiliyorduk ama sonu kotu bitti alindi mi yoksa kizdimi bilemedik Genişletmek için tıkla ...
Eykul' Alıntı: Iyi yaptin.. Yok ya.. Bir ara Ali vardi takiliyorduk ama sonu kotu bitti alindi mi yoksa kizdimi bilemedik Genişletmek için tıkla ...
Eykul Üye Elektr0' Alıntı: nasılsınız iyimisiniz ? İyisiniz iyisiniz... Genişletmek için tıkla ... Sen bizim yerimize cevap verdin bize soz kalmadi
Elektr0' Alıntı: nasılsınız iyimisiniz ? İyisiniz iyisiniz... Genişletmek için tıkla ... Sen bizim yerimize cevap verdin bize soz kalmadi
Elektr0 Üye Eykul' Alıntı: Sen bizim yerimize cevap verdin bize soz kalmadi Genişletmek için tıkla ... iyisin yani iyi Allah'a şükür o zaman ---------- Eklendi @ 00:59:37 ---------- Yazıldı @ 00:58:31 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: kimsenin olmadığı çok gecelerim oldu burda Genişletmek için tıkla ... sen yaşlanmışsın artık torunlarını bekleriz hocam
Eykul' Alıntı: Sen bizim yerimize cevap verdin bize soz kalmadi Genişletmek için tıkla ... iyisin yani iyi Allah'a şükür o zaman ---------- Eklendi @ 00:59:37 ---------- Yazıldı @ 00:58:31 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: kimsenin olmadığı çok gecelerim oldu burda Genişletmek için tıkla ... sen yaşlanmışsın artık torunlarını bekleriz hocam
Eykul Üye Elektr0' Alıntı: iyisin yani iyi Allah'a şükür o zaman ---------- Eklendi @ 00:59:37 ---------- Yazıldı @ 00:58:31 ---------- sen yaşlanmışsın artık torunlarını bekleriz hocam Genişletmek için tıkla ... Eh iyi olmasakta sen iyi dedin psikolojikmen iyi olduk Ne torunu o daha cocuk
Elektr0' Alıntı: iyisin yani iyi Allah'a şükür o zaman ---------- Eklendi @ 00:59:37 ---------- Yazıldı @ 00:58:31 ---------- sen yaşlanmışsın artık torunlarını bekleriz hocam Genişletmek için tıkla ... Eh iyi olmasakta sen iyi dedin psikolojikmen iyi olduk Ne torunu o daha cocuk
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: kimsenin olmadığı çok gecelerim oldu burda Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye Elektr0' Alıntı: iyisin yani iyi Allah'a şükür o zaman ---------- Eklendi @ 00:59:37 ---------- Yazıldı @ 00:58:31 ---------- sen yaşlanmışsın artık torunlarını bekleriz hocam Genişletmek için tıkla ... sen benden eskisindir, ben bu seneden bahsediyorum kimsenin olmadığı gecelerde oldu, sabaha kadar konuştuklarımızda tatil olsa herkes gelir
Elektr0' Alıntı: iyisin yani iyi Allah'a şükür o zaman ---------- Eklendi @ 00:59:37 ---------- Yazıldı @ 00:58:31 ---------- sen yaşlanmışsın artık torunlarını bekleriz hocam Genişletmek için tıkla ... sen benden eskisindir, ben bu seneden bahsediyorum kimsenin olmadığı gecelerde oldu, sabaha kadar konuştuklarımızda tatil olsa herkes gelir
Elektr0 Üye çocukta olur tabi bakarız sen gönder buraya ilk ne anne nede baba desinler bak maxicep demekleri lazım... @serkeş
çocukta olur tabi bakarız sen gönder buraya ilk ne anne nede baba desinler bak maxicep demekleri lazım... @serkeş