Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: hakaret etmişler dedin ya videoda onların hadsizligini gösterir hz muhammed efendimiz onların göstericegi saygıyla yücelmeyecegi gibi saygısızlıklarıyla da saygınlıgından zerre eksiklik olmaz Genişletmek için tıkla ... Dogrudur da iste... Saygi ya saygisiz olanlar yani ne bileyin dagdakiler yani gorgusuzler cahiller yani kendilerine kufur ediyorlar aslinda
papakudioflu' Alıntı: hakaret etmişler dedin ya videoda onların hadsizligini gösterir hz muhammed efendimiz onların göstericegi saygıyla yücelmeyecegi gibi saygısızlıklarıyla da saygınlıgından zerre eksiklik olmaz Genişletmek için tıkla ... Dogrudur da iste... Saygi ya saygisiz olanlar yani ne bileyin dagdakiler yani gorgusuzler cahiller yani kendilerine kufur ediyorlar aslinda
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: hoşbulduk kardeşim avatar nasıl görünüyor bakem Genişletmek için tıkla ... abi mobilim ama pc den bakayım.
rizENGİN' Alıntı: hoşbulduk kardeşim avatar nasıl görünüyor bakem Genişletmek için tıkla ... abi mobilim ama pc den bakayım.
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Hoşgeldin Engin abi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk gözüm nasılsın bakem
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Hoşgeldin Engin abi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk gözüm nasılsın bakem
OttomaN TigeR Üye m542tf' Alıntı: amin Allah (c.c) sanada nasip eder inşallah Genişletmek için tıkla ... vakti zamanı gelince inşallah abi. Teşekkür ederim güzel duan için.
m542tf' Alıntı: amin Allah (c.c) sanada nasip eder inşallah Genişletmek için tıkla ... vakti zamanı gelince inşallah abi. Teşekkür ederim güzel duan için.
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Dogrudur da iste... Saygi ya saygisiz olanlar yani ne bileyin dagdakiler yani gorgusuzler cahiller yani kendilerine kufur ediyorlar aslinda Genişletmek için tıkla ... Esma senin izlediğin bu bu video gibi daha bir sürü var ama sen sabırlı ol.
Eykul' Alıntı: Dogrudur da iste... Saygi ya saygisiz olanlar yani ne bileyin dagdakiler yani gorgusuzler cahiller yani kendilerine kufur ediyorlar aslinda Genişletmek için tıkla ... Esma senin izlediğin bu bu video gibi daha bir sürü var ama sen sabırlı ol.
Emrgncy Üye rizENGİN' Alıntı: hoşbulduk gözüm nasılsın bakem Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Engin abi sen nasılsın
rizENGİN' Alıntı: hoşbulduk gözüm nasılsın bakem Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Engin abi sen nasılsın
Eykul Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sağolun hoşbuldum buralardayım ama pek yazamam gibi iyi muhabbetler sizlere Genişletmek için tıkla ... Neden? ---------- Eklendi @ 23:41:52 ---------- Yazıldı @ 23:41:04 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Esma senin izlediğin bu bu video gibi daha bir sürü var ama sen sabırlı ol. Genişletmek için tıkla ... . .....
- SerkeŞ -' Alıntı: sağolun hoşbuldum buralardayım ama pek yazamam gibi iyi muhabbetler sizlere Genişletmek için tıkla ... Neden? ---------- Eklendi @ 23:41:52 ---------- Yazıldı @ 23:41:04 ---------- OttomaN TigeR' Alıntı: Esma senin izlediğin bu bu video gibi daha bir sürü var ama sen sabırlı ol. Genişletmek için tıkla ... . .....
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Dogrudur da iste... Saygi ya saygisiz olanlar yani ne bileyin dagdakiler yani gorgusuzler cahiller yani kendilerine kufur ediyorlar aslinda Genişletmek için tıkla ... sabırla bunları yola getiricez bunların istedigi zaten sabrımızı taşırıp biz müslümanları bagnaz ve saldırgan insanlar olarak göstermek istiyorlar
Eykul' Alıntı: Dogrudur da iste... Saygi ya saygisiz olanlar yani ne bileyin dagdakiler yani gorgusuzler cahiller yani kendilerine kufur ediyorlar aslinda Genişletmek için tıkla ... sabırla bunları yola getiricez bunların istedigi zaten sabrımızı taşırıp biz müslümanları bagnaz ve saldırgan insanlar olarak göstermek istiyorlar
[ENGİN] Üye Emrgncy112' Alıntı: Allah razı olsun Engin abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamd olsun iyiyi kardeşim sağol
Emrgncy112' Alıntı: Allah razı olsun Engin abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... hamd olsun iyiyi kardeşim sağol
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ya benim pc yine açılmıyor. Genişletmek için tıkla ... beni değiştir artık diye mesaj gönderiyor olmasın
OttomaN TigeR' Alıntı: ya benim pc yine açılmıyor. Genişletmek için tıkla ... beni değiştir artık diye mesaj gönderiyor olmasın
Emrgncy Üye Sabrımızı sadece onlar zorlamıyor ki Ali abi, Forumda bile sınayan var bugün birisi konu açmış kutlamara kız arkadaşımı öptüm diye Sonra utanmadan yalan söyledim diyor
Sabrımızı sadece onlar zorlamıyor ki Ali abi, Forumda bile sınayan var bugün birisi konu açmış kutlamara kız arkadaşımı öptüm diye Sonra utanmadan yalan söyledim diyor
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: beni değiştir artık diye mesaj gönderiyor olmasın Genişletmek için tıkla ... Bilmem ben mi anlamadım yoksa. farketmiyo abi laptopta aynısını yapıyor. Iyiki mobil var.
rizENGİN' Alıntı: beni değiştir artık diye mesaj gönderiyor olmasın Genişletmek için tıkla ... Bilmem ben mi anlamadım yoksa. farketmiyo abi laptopta aynısını yapıyor. Iyiki mobil var.
SHS Üye Eykul' Alıntı: Neden? ---------- Eklendi @ 23:41:52 ---------- Yazıldı @ 23:41:04 ---------- . ..... Genişletmek için tıkla ...
Eykul' Alıntı: Neden? ---------- Eklendi @ 23:41:52 ---------- Yazıldı @ 23:41:04 ---------- . ..... Genişletmek için tıkla ...