Hasan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi canım beni nerede gördün Hasan... BEN GİZLİ ÜYEYİM... Genişletmek için tıkla ... Sonradan ekledim zaten
OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi canım beni nerede gördün Hasan... BEN GİZLİ ÜYEYİM... Genişletmek için tıkla ... Sonradan ekledim zaten
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: Sonradan ekledim zaten Genişletmek için tıkla ... Güzeldi kardeşim harikasın...
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: benide eklemiş bende gizliyim Genişletmek için tıkla ... Birde varya aynı yazmış helal olsun
- SerkeŞ -' Alıntı: benide eklemiş bende gizliyim Genişletmek için tıkla ... Birde varya aynı yazmış helal olsun
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Birde varya aynı yazmış helal olsun Genişletmek için tıkla ... bende direk yazım hatası varmı diye baktım
OttomaN TigeR' Alıntı: Birde varya aynı yazmış helal olsun Genişletmek için tıkla ... bende direk yazım hatası varmı diye baktım
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: bende direk yazım hatası varmı diye baktım Genişletmek için tıkla ... Bende ona baktım özellikle OttomaN daki a harfine genelde mon yazıyorum ben hızlı yazdığımda adam KİNG abi...
papakudioflu' Alıntı: bende direk yazım hatası varmı diye baktım Genişletmek için tıkla ... Bende ona baktım özellikle OttomaN daki a harfine genelde mon yazıyorum ben hızlı yazdığımda adam KİNG abi...
papakudioflu Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Tekrardan selamün Aleykum Çaylarla geldim abiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tekrar çaylarda tavşan kanı yani
Emrgncy112' Alıntı: Tekrardan selamün Aleykum Çaylarla geldim abiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tekrar çaylarda tavşan kanı yani
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende adam KİNG yazcaktım, hay yaşa sen Gökçen abi Genişletmek için tıkla ... Gönlümüz birmiş kardeşim ha sen ha ben ne farkeder ki...
- SerkeŞ -' Alıntı: bende adam KİNG yazcaktım, hay yaşa sen Gökçen abi Genişletmek için tıkla ... Gönlümüz birmiş kardeşim ha sen ha ben ne farkeder ki...
Emrgncy Üye papakudioflu' Alıntı: hoşgeldin tekrar çaylarda tavşan kanı yani Genişletmek için tıkla ... Güzel çay yaparım övünmek gibi olmasın
papakudioflu' Alıntı: hoşgeldin tekrar çaylarda tavşan kanı yani Genişletmek için tıkla ... Güzel çay yaparım övünmek gibi olmasın
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Güzel çay yaparım övünmek gibi olmasın Genişletmek için tıkla ... Yahu Adana çayı mı bu tadı bir garip geldi, daha önce içmediğim için mi acaba?
Emrgncy112' Alıntı: Güzel çay yaparım övünmek gibi olmasın Genişletmek için tıkla ... Yahu Adana çayı mı bu tadı bir garip geldi, daha önce içmediğim için mi acaba?
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: selamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam sevilen insan hoşgeldin...
rizENGİN' Alıntı: selamün aleyküm dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam sevilen insan hoşgeldin...
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: çayımı içtim kaçarım herkese iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi görüşürüz.
papakudioflu' Alıntı: çayımı içtim kaçarım herkese iyi geceler allaha emanet olun Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi görüşürüz.